Cautare

1915 de rezultate pentru "antene gratuite preturi" (3.36 secunde)
Bucurestenii tranzactioneaza imobilele din Capitala la preturi diminuate, in medie, cu 15 procente fata de cele publicate in anunturile de profil.
Scumpirile vin dupa ce in ianuarie a mai fost un val de cresteri de preturi. ... In 2010, producatorii, hypermarketurile si majorarea TVA au reusit sa duca Romania pe primul loc in Uniunea Europeana la capitolul cresteri de preturi, conform Institutului European de Statistica.
Renovarea unor conace este restrictionata de patrimoniu Termenul aristocratic de conac sau de casa boiereasca te duce cu gandul la preturi mari. ... Asemenea cladiri au preturi cuprinse intre 100.000 euro si 2 - 3 milioane de euro.
Cresterile de preturi sunt accentuate de criza. Si in urmatoarele luni se vor inregistra cresteri de preturi la produsele alimentare", ne-a declarat Ilie Serbanescu.
Terenurile, casele si apartamentele din zonele apropiate Capitalei au cunoscut, in ultimii doi ani, cele mai spectaculoase scaderi de preturi din tara, ajungand de doua ori mai ieftine, scrie Evenimentul Zilei.
Totodata se anunta ca guvernul tarii vecine intentioneaza sa implementeze si alte masuri pentru a stopa cresterea preturilor la combustibili." In inchieierea intrebarii sale, senatorul colegiului Mioveni-Stefanesti l-a intrebat pe prim-ministrul Boc ce masuri concrete si in ce perioada de timp le va lua pentru a stopa aceste cresteri ilogice de preturi.
pe debitori sa semneze contracte ipotecare pe 25-30 de ani pentru a plati pe locuinte preturi enorme, supraevaluate?
Europarlamentarul Daciana Sarbu cere repartizarea echitabila a subventiilor agricole Daciana Sarbu, europarlamentar PSD, a solicitat, in plenul Parlamentului European, o politica agricola comuna echitabila si capabila sa asigure venituri decente pentru agricultori si alimente de calitate, la preturi accesibile, pentru toti cetatenii europeni.
Liderul CN al PSD a adaugat ca Romania are cea mai mare inflatie din Europa, de 8,4%, care, din punctul sau de vedere, nu se va ameliora prea mult, pentru ca disparitia efectului de baza al introducerii TVA din iulie 2010 este contrabalansata in iulie 2011 de cresterile de preturi la gaze, cafea si tutun, ca urmare a cresterii accizelor la tutun si cafea si a majorarii pretului la gaze cu 10% in cadrul procesului de liberalizare a acestor preturi.
Activele strategice sunt in cvasi-totalitate sub administrarea eficienta a unor multinationale occidentale, iar rentele extrase de acestea se duc in fiecare an, in mod invariabil, sub forma de dividende sau de preturi de transfer, catre tari mult mai prietenoase cu propriii cetateni.
la preturi similare in toate magazinele companiei. Cunoscut drept un retailer exclusivist, cu preturi ceva mai piperate, H&M are sase magazine in Bucuresti si cate unul in toate marile orase ale tarii:
Pe langa oferta clasica de locuinte gata construite, expozantii tIMOn ofera spre vanzare case care se poate amplasa pe propriul teren, cu preturi care variaza intre 2.500 euro, 5.000 euro, 7.500 euro precum si, in premiera, "casa pe care ti-o construiesti cu prietenii" la aproximativ 15.000 €.
Toamna le aduce doritorilor de casa noua preturi de nerefuzat: doar 35,700 EUR + TVA pentru garsoniere, 52,500 EUR + TVA pentru apartamentele cu doua camere si 73,500 EUR + TVA pentru cele cu trei camere.
Populatia rurala este in mare parte imbatrinita, iar tinerii care mai traiesc la sate nu muncesc efectiv pe cimp, ci cumpara produsele celor in virsta la preturi mici, pentru a le revinde in pietele oraselor la preturi duble.
Acestia se vor putea bucura de noua colectie de incaltaminte toamna-iarna, la preturi accesibile, avand la dispozitie o gama variata de modele, pentru toata familia.
Anul viitor vom continua planul de extindere regionala si vom incepe in ianuarie cu lansarea in Croatia", a declarat Monica Cadogan, director general Vivre Modelul Vivre este unul de private sales (vanzari private), in care utilizatorii se inregistreaza pe site si au acces la promotii limitate ca timp si preturi reduse pana la 50%.
Prezent pe piata din Romania din 2007, Takko se numara printre cei mai importanti retaileri de moda, oferind clientilor sai haine la moda si de inalta calitate la preturi accesibile.
Takko si-a obisnuit clientii cu cele mai noi tendinte la preturi mici, o mare diversitate de articole de imbracaminte, oferte atractive si promotii deosebite.
Cum niciodata nu iese fum fara sa dai foc, in cazul nostru la gaze, stirea ar putea avea ca baza faptul ca incepand de la 1 ianuarie piata va fi liberalizata complet pentru consumatorii industriali, ceea ce presupune ca acestia sa negocieze cu furnizorii preturi noi pana la sfarsitul acestui an, preturi care cel mai probabil vor fi mai mari.
Modelele de la top, cele ale platformei 4x4 (FX-74, FX-72, FX-70) nu au fost supuse inca reducerilor de preturi. ... Nu vor fi uitate nici cele dual core ce sunt afectate si ele de noua politica de preturi, in medie cu o scadere de 20%.
google-analytics.com