Cautare

1915 de rezultate pentru "antene gratuite preturi" (4.46 secunde)
Astfel, am contractat de la Rovinari si Turceni energie electrica la preturi mult mai scazute decât cele pe care le-a avut RAAN în 2006. ... Am contractat energie la preturi mai mici.
In plus, reprezentantii institutiei au anuntat ca analizeaza posibilitatea introducerii unor preturi diferentiate la energia electrica pe cele opt zone de distributie. " In comunitatea europeana se practica de mai mult timp preturi zonale.
Pe de alta parte, in ultimele 12 luni, serviciile au inregistrat cea mai mare crestere de preturi, cu 5,7%, urmate de marfurile nealimentare, cu 4,38% si produsele alimentare, cu 2,78%.
Practic, reprezentantii acestor ferme patrund in Bihor cu mijloace de transport incarcate cu carcase de porc si cauta piata de desfacere, in special procesatori bihoreni cu renume, carora le fac oferte la preturi mai mici decat cele practicate pe piata, respectiv la 4,0-4,5 lei/kg.
Astfel, pentru un kilogram de mere un galatean este nevoit sa scoata din buzunare intre 2 si 3,5 lei, prunele de toamna se vand cu preturi cuprinse intre 1,6 si 2 lei.
Magazinele romanesti afiseaza insa preturi mult mai mari si la oua, zahar sau paine. ... Avem preturi europene, dar puterea de cumparare este de pana la 10 ori mai mica decat cea a strainilor.
Stabilirea unui salariu minim pe economie, pentru anul viitor, de peste 540 de lei pe luna va determina costuri suplimentare pentru companii, care se vor regasi in preturi, ceea ce va duce la cresterea inflatiei si la scaderea productivitatii, sustin reprezentantii patronatelor.
Stabilirea unui salariu minim pe economie pentru anul viitor de peste 540 de lei pe luna va determina costuri suplimentare pentru companii, care se vor regasi in preturi, ceea ce va duce la cresterea inflatiei si la scaderea productivitatii, sustin reprezentantii patronatelor.
Produsele supuse accizarii si taxelor vamale, cum ar fi whisky-ul, votca sau ginul, tigarile, vinurile etc., ar fi trebuit sa sufere, imediat dupa aderarea Romaniei la UE, mari reduceri de preturi, numai taxele vamale reprezentau circa 40% din pretul de vanzare pe piata romaneasca.
Potrivit guvernatorului bancii centrale, Mugur Isarescu, cresteri majore de preturi, in special la produsele agro-alimentare, au loc peste tot in lume si urca inflatia, iar Romania nu este un caz izolat din acest punct de vedere.
Potrivit Romsilva, aceste preturi nu includ TVA. "In cazul in care vanzarea de catre unitatile silvice se va face in piete sau in alte locuri autorizate, la aceste preturi se vor adauga cheltuieli de transport sau de depozitare", informeaza Romsilva.
Cu noile preturi, aceasta va costa cel putin 200 de lei.Cu toate ca înseamna mai mult decât o masa îmbelsugata, Craciunul este sarbatoarea în care gospodinele acorda o importanta deosebita pregatirii festinului.
Cu noile preturi, aceasta va costa cel putin 200 de lei.Cu toate ca înseamna mai mult decât o masa îmbelsugata, Craciunul este sarbatoarea în care gospodinele acorda o importanta deosebita pregatirii festinului.
Daca nu se face o recalculare a preturilor, vom fi nevoiti sa oprim importurile pentru medicamentele, care sunt in situatia de a fi vandute sub pretul de achizitie", a declarat, intr-un comunicat, Vivian Diaconescu, presedintele ADIM.Importatorii cumpara medicamente de la producatorii straini la cursul de 3,8 lei/ euro si le vand la cursul de 3,3 lei/euro, in conformitate cu preturile maximale in vigoare.Potrivit Asociatiei, MS practica o politica de ruinare fortand distribuitorii de medicamente sa vanda in pierdere si refuzand sa isi asume responsabilitatea asigurarii accesului populatiei la medicamente."In sase luni de depreciere a leului nu s-a mai facut nici un recalcul de preturi, si legislatia este clara, preturile medicamentelor se ajusteaza trimestrial in functie de cursul de schimb", a declarat Ileana Niculescu, vicepresedinte ADIM.
Pretul gazelor va influenta intreaga economie Reprezentantii Autoritatii apreciaza ca ajustarea pretului la consumator incepand cu 1 februarie 2008 reprezinta o solutie acceptabila, care are in vedere protejarea consumatorilor de gaze naturale si estimeaza ca, in aceste conditii, pentru cel de-al doilea trimestru nu sunt de asteptat noi cresteri de preturi.
În perioada urmatoare, reprezentantii Ministerului Economiei si Finantelor vor stabili procedurile necesare pentru implementarea acestui angajament“, precizeaza ANRE.Reprezentantii Autoritatii apreciaza ca ajustarea pretului la consumator începând cu 1 februarie 2008 reprezinta o solutie acceptabila, care are în vedere protejarea consumatorilor de gaze naturale si estimeaza ca, în aceste conditii, pentru cel de-al doilea trimestru nu sunt de asteptat noi cresteri de preturi.În functie de evolutia pretului de import, pentru trimestrele III si IV 2008, ANRE intentioneaza sa analizeze necesitatea altor eventuale ajustari de preturi.
In acest moment, totul depinde de politica de preturi a fiecarei societati comerciale, in functie de puterea economica pe care o are.
Practic, potrivit termenului de executie, incepand cu august 2009 galatenii isi vor putea cumpara legume si fructe la preturi de producator.
Cele mai mari cresteri de preturi la case s-au înregistrat în comunele care au iesiri la drumuri judetene sau europene, precum si în localitatile care au introdus utilitati (gaze, apa curenta, canalizare).
Cele mai mari cresteri de preturi la case s-au înregistrat în comunele care au iesiri la drumuri judetene sau europene, precum si în localitatile care au introdus utilitati (gaze, apa curenta, canalizare).
google-analytics.com