Cautare

1915 de rezultate pentru "antene gratuite preturi" (4.49 secunde)
Constructorul KIA a adus imbunatatiri modelului Sorento, care poate fi achizitionat la preturi sub 30.000 de euro. ... Dealerul KIA, OZ Maraton, va lansa in curand la Craiova modelul Sorento 2006, o versiune imbunatatita care poate fi achizitionata la preturi sub 30.000 de euro.
Preturile din Ungaria sunt total altele, traim in Romania, la preturi romanesti", a afirmat Andrei Bondor. Valoarea creditului ipotecar mediu solicitat de oradeni, bancilor comerciale de pe piata, este echivalentul a 25.000 de euro, indiferent de moneda in care se acorda, destinat de obicei pentru achizitia unui apartament.
Potrivit reprezentantilor unei companii low-cost de pe piata romaneasca, aceste reglementari care impun transparenta politicii de preturi nu sunt indreptate in mod special catre companiile aeriene low-cost.
Asta pentru ca respectivele masini sunt aduse din Occident la preturi extrem de - sa zicem - avantajoase, insa reconditionate ilegal de unele service-uri din tara sau din alte tari occidentale si vandute la un pret dublu pe piata romaneasca.
Potrivit acestuia, in acest moment, garsonierele se inchiriaza cu preturi cuprinse intre 60 si 70 de euro (in cartiere) si 200 de euro (ultracentral, superlux) pe luna, apartamentele cu doua camere intre 70 si 250 de euro pe luna, iar cele cu trei camere cu preturi ce variaza intre 100 si 400 de euro pe luna.
investitorii se vor orienta catre construirea apartamentelor cu preturi accesibile, destinate clasei de mijloc.
Preturi mari, marfa la fel ca cea de la confiscate!
Primul lucru pe care trebuie sa-l stie cumparatorul este diferenta de preturi intre suprafetele situate in oras si cele din afara acestuia. ... Proprietarii tin insa la preturi.
Anul acesta, gospodinele au insa parte de o mare surpriza din partea comerciantilor si producatorilor de legume, care vand aceste produse la preturi mult mai mici decat anul precedent.
Din anunturile publicate in ziarele de mica publicitate din domeniul imobiliar rezulta ca apartamentele cu patru camere din Bucuresti, situate in zone centrale, se vand cu preturi intre 110.000 si 250.000 de euro.
Apartamentele pot fi achizitionate la preturi incepand de la 52.000 la 167.000 de euro. ... De asemenea, clientii straini sunt informati de aceste firme ca odata cu intrarea pe piata a companiilor aeriene cu preturi reduse, accesul catre estul Europei a devenit mai simplu si mai ieftin.
"In felul acesta se creeaza niste plapumi de profit, care pot afecta concurenta prin intrarea pe alte sectoare cu preturi de dumping", a afirmat Vlad, care a precizat ca un tratament de leucemie costa de trei ori mai mult in Romania decat in Statele Unite.
Totusi, chiar daca reprezentantii Romsilva au anuntat in presa centrala preturi cuprinse intre noua si 25 de lei, pe piata, preturile pomilor de iarna sunt fixate de comerciantii care ii vor achizitiona de la ocoalele silvice.
Statisticienii spun ca ponderea acestor preturi in totalul cheltuielilor banesti ale populatiei se reflecta intr-un procent de 6,1. Scaderi de preturi, in grupa marfurilor alimentare, au fost inregistrate la zahar cu 1,67%, precum si la legume si conserve din legume cu 8,81%.
Transport gratuit si preturi competitive Complexul comercial, ce va fi deschis in intervalul orar 8.00-23.00, ofera transport gratuit pentru craioveni, pe doua rute, si transport gratuit acasa pentru clientii care cumpara bunuri nealimentare de dimensiuni mari, in valoare de peste 500 RON.
Cu aproximativ trei saptamani inainte de Craciun, majoritatea magazinelor alimentare afisau preturi asemanatoare la produsele din porc.
Transport gratuit si preturi competitive Complexul comercial, ce va fi deschis in intervalul orar 8.00-23.00, ofera transport gratuit pentru craioveni, pe doua rute, si transport gratuit acasa pentru clientii care cumpara bunuri nealimentare de dimensiuni mari, in valoare de peste 500 RON.
Cu aproximativ trei saptamani inainte de Craciun, majoritatea magazinelor alimentare afisau preturi asemanatoare la produsele din porc.
Dar, din cauza unor neintelegeri cu privire la preturi aparute intre Petrom si distribuitori, tarifele gazelor naturale s-au majorat cu 8,5% la 11 noiembrie.
Totusi, gecile pentru fetite au preturi intre 600.000 si un million de lei, iar cele pentru baieti sunt putin mai ieftine, adica intre 400.000 si 800.000 de lei.
google-analytics.com