Cel de-al cincilea complex comercial din reteaua dezvoltata in Romania de compania germana real,- Hypermarket (dupa Timisoara, Constanta, Oradea si Sibiu) se deschide astazi la Craiova. Acesta este amplasat pe Calea Severinului, nr. 5A.
Potrivit reprezentantilor firmei, investitia in real,- Hypermarket s-a ridicat la peste 20 de milioane de euro. "A fost cea mai mare investitie din toate cele opt magazine deschise anul acesta. Chiar daca suntem foarte multumiti de celelalte patru hipermarketuri deschise de la inceputul anului, estimam ca in real,- Hypermarket de la Craiova si vanzarile vor fi cele mai mari", a declarat John Rix, director general al real,- Hypermarket Romania, la conferinta de presa prilejuita de deschiderea magazinului.
Craiovenii pot alege din 36.000 de produse
real,- Hypermarket pune la dispozitia clientilor peste 36.000 de articole alimentare si nealimentare. Gama sortimentala se remarca printr-o paleta larga de produse alimentare: fructe si legume, peste proaspat, lactate, branzeturi si mezeluri, produse de panificatie, carne, bauturi, dulciuri si produse de uz casnic, electrocasnice, confectii (hainele pot fi modificate gratuit), produse electronice si sportive, IT, media, jucarii, dar si articole pentru petrecerea timpului liber. La acestea se adauga produsele de infrumusetare si cele pentru copii. "Ne adresam tuturor gamelor de consumatori, care nu vor avea nevoie de legitimatii pentru a face cumparaturi la noi. Oferim sortimente diversificate, orientate catre familie", a spus Andreea Lupea, director operational la real,- Hypermarket Romania.
Transport gratuit si preturi competitive
Complexul comercial, ce va fi deschis in intervalul orar 8.00-23.00, ofera transport gratuit pentru craioveni, pe doua rute, si transport gratuit acasa pentru clientii care cumpara bunuri nealimentare de dimensiuni mari, in valoare de peste 500 RON.
real,- Hypermarket isi propune sa se impuna pe piata craioveana ca un centru comercial de elita atat prin varietatea de marfuri de calitate si preturi competitive, cat si prin eleganta magazinului si a galeriei comerciale adiacente. Aceasta din urma, denumita generic "galeria real", se desfasoara pe un spatiu total de 9.900 mp (doua etaje) si reuneste 32 de magazine cu profil diferit.
Dupa Craiova, pana la sfarsitul anului, complexe comerciale real,- Hypermarket se vor mai deschide si in Satu Mare, Brasov si Targu Mures.