Cautare

189 de rezultate pentru "anexa 1" (2.71 secunde)
va fi o anexa docila a PD-L-ului care, la un moment dat, va fi absorbit de portocalii, dupa modelul deja cunoscut al PLD-ului lui Stolojan.
Din pacate, domnul Ion Iliescu se lasa in continuare folosit de cei care au transformat decizia politica intr-o anexa a intereselor de tip mafiot.
Aceeasi anexa a ordonantei prevede un numar minim de 507 pentru un judet ce are populatia Doljului. Directia de Asistenta Sociala doljeana, din subordinea consiliului judetean, este finantata de la bugetul local, fiind astfel printre institutiile ce nu intra sub incidenta actului guvernului.
Decizia anuntata de Daniel Constantin ar putea reprezenta momentul lansarii partidului lui Voiculescu pe o orbita proprie, in premiera in ultimii ani, cand a fost doar o anexa a PSD, trocul vizand sprijinul trustului sau mediatic contra unor locuri pe listele parlamentare.
Din anexa alaturata, reiese ca cei mai multi bani se duc pentru reabilitarea cladirilor, dar si a unor campusuri. ... Scolile din Covasna primesc 1,8 milioane de lei, iar cele din Harghita 1,4 milioane de lei.
Un parlament mai mic, mai slab, cu mai putina autoritate, in fapt o anexa a guvernului condus de la Cotroceni", afirma Adrian Nastase.
Dar aceasta anexa pe care am primit-o e tot neclara si am interpretat in sensul obligatiei de a mentiona toate societatile, cu exceptia celor in care ai o participatie insignifianta.
Unele state spun 'Nu, mai aveti un document anexa, pentru ca nu ati avut justitie acceptabila la momentul intrarii in Uniunea Europeana'.
Eu, unul, nu stiam ca in 2006 Romania, condusa de PDL si PNL(nu se daramase sandramaua D.A.) , cu Monica Macovei la Justitie, a semnat un Acord-anexa cu privire la combaterea coruptiei drept conditionalitate pentru aderarea la Spatiul Schengen, acord care ar putea fi invocat de cei care isi doresc amanarea.
"Parlamentul, anexa a Palatului Victoria". IPP: 79% din proiecte de lege adoptate de senatori si deputati, in sesiunea septembrie-decembrie 2010, au avut ca initiator guvernul.
(1) Parlamentul elaboreaza norme in materie de transparenta privind interesele financiare ale membrilor sai, care sunt anexate la prezentul regulament (1) . • Anexa 1 privind "Dispozitii de aplicare a articolului 9 alineatul (1) - transparenta si interesele financiare ale deputatilor" se arata, la unul din articole:
Un numar insemnat de parlamentari ai puterii sunt nemultumiti (desi nemultumirile nu sunt exprimate public) ca au fost transformati intr-o anexa a Executivului.
De aceasta data, sunt vizate modificari numai la Anexa nr. 2 la HCL nr. 122/2011. Aici se afla o lista cu bunurile care nu sunt considerate de stricta necesitate si pe care cei care solicita alocatie nu trebuie sa le detina.
Personalul primariei a primit nelegal in ianuarie un spor de dispozitiv de peste 1.700 de lei, prime de Craciun de 2.450 de lei sau premii de 8 martie de 450 de lei.
Parlamentul a devenit anexa Guvernului, fiind utilizat doar ca un decor, pentru a legitima actiunile si practicile abuzive ale Guvernului Romaniei".
Parlamentul a devenit anexa Guvernului, fiind utilizat doar ca un decor, pentru a legitima actiunile si practicile abuzive ale Guvernului Romaniei.
Alocarea sumei 1.451.632 lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2012, pentru judetul Valcea.
Contracandidati sunt de la PD-L (vopsiti in ARD), PP-DD (anexa a PD-L-ului) si UDMR. Sincer, nu ii cunosc pe cei de la PD-L si PP-DD, nu sunt oameni din Colegiul 2.
Bogdan Tiberiu Iacob) Dupa 8 ani in care s-a impamantenit ideea ca e omul politic nr.1 al tarii, cel mai puternic personaj, facatorul si desfacatorul de guverne si de partide, intr-un cuvant, greul suprem, Traian Basescu se confrunta cu o situatie dramatica.
Anexa onomastica a unui L extras din abecedar le-a conferit alonja liberala si bazdac popular european. Toate miscarile, care l-ar fi facut si pe Machiavelli sa roseasca, au fost ordonate de Basescu.
google-analytics.com