Cautare

189 de rezultate pentru "anexa 1" (2.53 secunde)
Orice anexa secreta o mai fi avand "pactul de coabitare", lui Basescu ar trebui sa-i fie clar ca, daca USL ramane la guvernare si dupa 2014, apoi se poate astepta sa reinvete cum ajunge la DNA sau la ICCJ.
Adica exact asa cum reiese din absurditatea prezentului - cu doua partide traditionale chemate la ordine de o anexa a scenei politice.
Inclusiv in anexa legii nr. 349 din iunie 2002 privind prevenirea si combaterea efectelor consumului produselor de tutun gasim, printre altele, date care subliniaza ca fumatul este un obicei nociv pentru sanatate.
Nu stiu daca programul de guvernare al PSD a avut si o anexa cu legile ce vor fi propuse. Daca nu, acest lucru ar trebui realizat rapid.
In acest sens, ministrul Finantelor din Republica Moldova, Zinaida Greceani si omologul sau roman, Mihai Tanasescu, au semnat o anexa la acordul din 1993 dintre Guvernele celor doua state, care prevede rescadentarea platilor.
Din cei 12 agenti verificati, 2 nu detineau anexa la certificatul unic de inregistrare cu vizele necesare de la organele abilitate iar sase nu aveau afisat orarul de functionare.
Astfel, in urma unui control dispus de conducerea AVAS la USG, desfasurat in perioada 24-25 martie, s-a constatat ca Bega Com nu a respectat prevederile din protocolul incheiat intre cumparator si sindicatul Sodistul, protocol-anexa la contractul de privatizare, precum si oprirea functionarii societatii din 16 februarie 2005, fapt ce pericliteaza locurile de munca a 1.255 de angajati, se arata intr-un comunicat al AVAS.
In cursul saptaminii viitoare, comisarii Garzii de Mediu Galati vor descinde pe platorma Mittal Steel pentru a verifica modul in care se respecta legislatia privitoare a protectia mediului, precum si achitarea contributiei la fondul de mediu Un alt scop al controalelor care vor fi facute de comisarii de mediu il reprezinta analizarea modului in care colosul siderurgic a realizat masurile prevazute in programul de conformare, anexa la autorizatia de mediu 230 din 19 martie 2002.
Platforma siderurgica s-a aflat in perioada 24-30 iunie in focul controalelor comisarilor Garzii de Mediu Galati, care au verificat modul in care se respecta prevederile privitoare la protectia mediului, precum si stadiul si modul realizarii masurilor cuprinse in programul de conformare, anexa la contractul de privatizare al combinatului In urma verificarilor efectuate, comisarii Garzii de Mediu Galati au dat cite un avertisment lui Mohordea Irimia, sef de sectie la UCC, precum si directorului adjunct al UAF, Neacsu Mitica.
La ultimul dintre acestea, Faber a inclus in dosarul inaintat tribunalului o anexa ce contine un document confidential realizat in 2004 de Parchetul National Anticoruptie.
El isi sustine teoria justificand ca piata imobiliara este in buna masura o anexa a "pietei de bani", atata vreme cat procentul de achizitii facute prin credit ipotecar, si nu prin "bani reali", este uimitor de ridicat.
De asemenea, din Eforie Nord urmeaza sa fie scoase la vanzare cinci unitati, respectiv Vila Marina, restaurant Dunarea, Vila sincai, laborator Pinguin si cofetaria si laboratorul Pescarus, iar din Eforie Sud, hotelurile Magura, Suceava, Orizont, Fortuna si anexa Sirena.
Bugetul alocat in acest scop pentru anul 2006 este de 1,2 milioane de lei noi. ... persoane juridice (societati comerciale/societati cooperative) si persoane fizice/asociatii familiale autorizate, care au ca obiect principal de activitate comercializarea produselor si serviciilor de piata, activitati prevazute in Anexa nr.
In aceeasi zi, pe 10 aprilie, vor mai fi scoase la licitatie Restaurantul "Dunarea" si terenul aferent acestuia - 857.109 euro, Gradina "Dunarea" si terenul unitatii - 211.191 euro, o parte a Cofetariei/Braseriei "Saturn" si terenul acesteia - 129.249 euro, Restaurantul "Minerva" - 1.197.524 euro, precum si Grupul Gospodaresc Jupiter - 932.347 euro.
Astral Telecom nu a modificat clauzele din Anexa II.1.1 art. 2 lit. A pct. 13, constatate ca fiind abuzive prin sentinta civila nr.
Alocatia financiara nerambursabila se acorda pentru sumele cheltuite pentru achizitionarea de masini, utilaje si instalatii aferente grupei 2.1 din anexa la HG.
Cristiana Bigan, directorul executiv al OJPC, ne-a declarat ca, in timpul actiunii tematice de control desfasurate de OJPC Bihor, au fost controlati sapte agenti economici care presteaza servicii de curatatorie sau spalatorie si s-au incheiat sase procese-verbale de constatare a contraventiei, prin care s-au aplicat amenzi contraventionale in valoare totala de 1.600 de lei noi si un avertisment.
In anexa H.G. 648/1998 se precizeaza faptul ca locul unde este situat terenul are urmatoarele limite: Mangalia un lot, SC Ceres SA - doua loturi si inca un lot pe Drumul Judetean 391", ne-a declarat Lili Paslaru, secretarul Primariei Pecineaga.
Nu sunt eligibile pentru acordarea acestei tipologii de microgarantie activitatile din transporturi, de export, de productia, procesarea sau comercializarea unor produse agricole mentionate in anexa actului normativ, productia de armament, comertul si tranzactiile imobiliare.
Astfel, se pare ca una dintre neregulile cele mai mari ar fi nerealizarea citorva masuri prevazute in programul de conformare privitor la protectia mediului, care este o anexa la autorizatia de mediu.
google-analytics.com