Cautare

189 de rezultate pentru "anexa 1" (2.59 secunde)
isi desfasoara activitatea in domeniile prevazute in anexa nr. 1; pe o perioada de trei ani fiscali consecutivi, anteriori datei solicitarii, nu au primit ajutoare de minimis sau, daca au primit ajutoare, acestea cumulate nu depasesc plafonul echivalent in lei cu 200.000 de euro.
Este vorba de statii de cale ferata, sedii de regionale, cladiri-anexa, mijloace de transport in caz de interventie. In plus, au fost debransate 196 de gari si locuinte de serviciu, iar doua conturi ale regionalelor CFR Infrastructura au fost blocate.
92/2003 privind codul de procedura fiscala cu modificarile si completarile ulterioare, de la 1 ianuarie 2008, debitorii vor efectua plata impozitelor, taxelor, contributiilor si a altor sume datorate bugetului general consolidat, prin utilizarea unui ordin de plata pentru Trezoreria Statului pentru obligatiile fiscale datorate bugetului de stat si a unui ordin de plata pentru Trezoreria Statului pentru obligatiile fiscale datorate bugetului asigurarilor sociale de stat, bugetului asigurarilor pentru somaj si bugetului fondului national unic de asigurari sociale de sanatate.
Pentru taxele pentru emisiile de poluanti in atmosfera, provenite de la surse mobile, aferente semestrului II al anului 2007, perioada 1 iulie -10 noiembrie 2007, operatorii economici sunt, in continuare, obligati sa achite vechiul "bir pe teava de esapament".
Secretomania a aparut de curând, din cauza ca din "cascavalul" care ar ramâne de la Daewoo doresc sa se înfrupte si cei aproape 4.000 de salariati ai fabricii, care intentioneaza sa încaseze prime echivalente cu un salariu lunar al fiecarui muncitor, adica 1.000-1.200 de lei, prevalându-se de contractul colectiv de munca pe ramura.
Secretomania a aparut de curând, din cauza ca din "cascavalul" care ar ramâne de la Daewoo doresc sa se înfrupte si cei aproape 4.000 de salariati ai fabricii, care intentioneaza sa încaseze prime echivalente cu un salariu lunar al fiecarui muncitor, adica 1.000-1.200 de lei, prevalându-se de contractul colectiv de munca pe ramura.
Potrivit surselor, vor fi considerate eligibile investitiile care creeaza cel putin 500 de noi locuri de munca si depasesc echivalentul in lei a 100 milioane de euro, iar valoarea costurilor eligibile este de minim 50 milioane de euro."Investitiile realizate in sectoarele pescuit, acvacultura, industria carbonifera, siderurgie, transport, constructii de nave maritime, fibre sintetice, productia primara a produselor agricole, cuprinse in Anexa 1 a Tratatului de constituire a Comunitatii Europene sunt excluse din acesta schema de ajutor de stat, aprobata recent de Comisia Europeana (CE)", au mentionat sursele citate.Conform acestora, ajutoarele de stat care depasesc echivalentul in lei a 30 milioane euro ce intentioneaza a se acorda in regiunea Bucuresti-Ilfov, si respectiv 37,5 milioane euro in celelalte sapte regiuni se vor notifica individual Comisiei Europene."Durata schemei de ajutor de stat este de cinci ani, respectiv 2008-2012, cu posibilitatea prelungirii, pana in 2013.
) Romania a descoperit in 2007 cele mai multe cazuri de nereguli privind folosirea fondurilor europene, vizand proiecte in valoare de 1.980.201.603 euro, si a notificat aceste cazuri Comisiei Eurpene. ... 88 din anexa 2 la Raport).
"Unele primarii, in a caror raza teritorial-administrativa se gasesc imobilele supuse exproprierii, au reparcelat terenurile aflate pe raza comunei, imobilele respective - chiar daca au fost incluse deja pe anexa unei hotarari a Guvernului - urmand a fi expropriate numai in masura in care, in urma reparcelarii, acestea vor mai fi cuprinse in ampriza autostrazii", se arata in nota de fundamentare al unui proiect de hotarare initiat de minister.
Astfel, Fiscul vinde o cladire anexa, doua rampe cu pretul de pornire 45.338 de lei (rampa 1) si 5.203 lei (rampa 2);
“Numarul EORI este un numar unic in Comunitatea Europeana, pe care autoritatile vamale sau alte autoritati desemnate de catre statele membre il atribuie operatorilor economici si altor persoane interesate, in vederea utilizarii acestuia incepand cu 1 iulie 2009 la toate operatiunile vamale derulate de acestea pe intreg teritoriul Uniunii Europene”, precizeaza autoritatea vamala.
patronatul ar putea folosi 40 de hectare din uzina pentru inchirieri si concesiuni, iar aproximativ 1.000 de angajati si-ar putea pierde locurile de munca. ... Aurel Bojenoiu spune ca exista aceasta anexa, neinclusa in contract.
Acelasi termen limita este valabil si pentru depunerea "Situatiei privind principalii indicatori economico-financiari realizati", trimestrial, de catre agentii economici organizatori de jocuri de noroc de orice fel, cumulat de la inceputul anului conform modelului prezentat in anexa nr.
Schema indeplineste conditiile din Cadrul temporar pentru masurile de ajutor de stat de sprijinire a accesului la finantare in contextul crizei financiare si economice, adoptat de Comisie, astfel cum a fost modificat pe 25 februarie 2009, deoarece este limitata in timp, respecta pragurile relevante si este destinata doar societatilor care nu se aflau in dificultate la 1 iulie 2008.
1.221/2009, publicat in Monitorul Oficial, Partea I, nr. ... 31/ 1990 privind societatile comerciale, pana la data de 1 mai 2009, isi mentin regimul de declarare derogatoriu pe perioada pentru care acesta a fost aprobat, in situatia in care conditiile prevazute in anexa noului ordin ANAF nr.
In anexa continand zonele de impozitare sunt introduse in zona A, impozit maxim, cladiri si terenuri de pe strazi fara canalizare, cum ar fi tronsoane intinse de pe strada Bucovat si de pe strada Ecaterina Teodoroiu.
Nu merg mai departe cu exemplele, decat cel al domnului Radu Berceanu, care si-a croit anexa aferenta Ministerului Transporturilor si Infrastructurii "dupa materialul clientului", comparandu-se practic cu un croitor, caruia eu i-as spune ca e un croitor demodat si risipitor, taind inainte sa masoare.
Alaturi de declaratia de suprafata, fermierul trebuie sa completeze un formular cu date de identificare ale exploatatiei si o anexa in care bifeaza schemele/masurile de sprijin solicitate.
In momentul alegerilor din 2004, Voiculescu nu puncta decat prin Antena 1, care nu era televiziune de stiri, precum Realitatea TV.
"Potrivit actului normativ mai sus mentionat (Anexa 1 la OUG nr. 109/2008), SC Ford Romania SA este obligata sa realizeze investitiile de la Craiova pana in anul 2012 (...)".
google-analytics.com