Cautare

189 de rezultate pentru "anexa 1" (3.41 secunde)
De aceasta data, sunt vizate modificari numai la Anexa nr. 2 la HCL nr. 122/2011. Aici se afla o lista cu bunurile care nu sunt considerate de stricta necesitate si pe care cei care solicita alocatie nu trebuie sa le detina.
Anexa scenei va avea invelitori din membrana bituminoasa cu ardezie, iar scena propriu-zisa va fi acoperita cu o structura usoara din metal si placi de policarbonat alb semiopac.
Totodata, documentul va fi insotit de anexa Manualul marii coruptii din PDL, care prezinta cazurile a peste 100 de lideri democrat-liberali, avand la baza informatiile transmise din teritoriu sau prezentate de mass-media centrala si locala.
9/2012 prevede o reducere a taxei cu pana la 25%, in cazul in care taxa de poluare platita de la 1 iulie 2008 este mai mare decat cea rezultata din aplicarea actului normativ cu pricina.
De asemenea, Camerei Nationale i se cere sa intocmeasca un raport de audit financiar si sa desemneze auditorul care sa verifice daca sumele mentionate, la capitolul cheltuieli, in anexa la Rapoartele privind Executia Bugetului de Venituri si Cheltuieli al CCIR pe anul 2008, anul 2009, 2010, respectiv 2011, precum si in situatiile financiare ale CCIR "au fost cheltuite conform dispozitiilor legale, in acord cu Statutul Camerei Nationale si in interesul CCIR".
Taxe si impozite - Bucuresti Sector 1 Taxele locale au termenele de plata urmatoare: - Termen 1: ... Mai mult, de la 1 ianuarie 2018 prin platforma www.ghiseul.ro a fost colectata suma de aproximativ 150.000 lei de la peste 700 de contribuabili din Sectorul 3.
Solutionarea cererii de acordare a licentei este de competenta Comisiei de licentiere a cluburilor, care va pronunta o hotarare pana la data de 25 mai 2012, conform calendarului de functionare prevazut in Anexa I a Regulamentului National de Licentiere a Cluburilor, editia 2011, care poate fi consultat pe site-ul oficial al FRF", se arata in comunicatul citat.
Ea este mentionata doar in anexa ca o tulburare ce necesita in continuare cercetare. In Asia numeroase state au deschis deja centre de tratament pentru tinerii dependenti de internet, in special in Coreea de Sud, China si Taiwan.
Placheta poate fi gasita la sediul Cenaclului Literar - Artistic Phoenix, in Anexa 2 a Primariei Municipiului Calarasi, a precizat prof.
4/21.07.2009, prin care a dispus masuri de cuantificare integrala si recuperare a prejudiciilor generate de neregulile mentionate la punctele 2,3,4,5 si 6b de mai sus, precum si masuri de inlaturare a celorlalte nereguli, mentionate la punctele 1, 6a si 7 de mai sus.
Creierul e o anexa a glandelor. Ieri basescu s-a gandit el cum sa se bage in seama, pe fondul parodiei aleia de Congres al liberalilor, si le scrie o scrisoare lui Ponta si Antonescu, cerandu-le sa numeasca rapid sefi la Procuratura Generala si la DNA.
Dupa incheierea pactului Ribbentrop-Molotov, URSS va anexa Galitia Orientala. Si, in sfarsit, in anul 1940 de la Romania vor fi anexate teritoriile Basarabiei, Bucovinei de Nord si a tinutului Herta care, cu exceptia raioanelor atribuite RSSM, vor fi incluse in RSS Ucraineana.
5 motive invocate de Putin pentru a anexa Crimeea Presedintele Vladimir Putin a sustinut, marti, un discurs de 50 de minute in care a defulat reprosuri legate de evenimente din ultimii 25 de ani, referitoare la Libia, Kosovo, Irak sau bombardarea Iugoslaviei. ... 1.
nr.16/2014 privind modificarea si completarea Legii educatiei nationale nr.1/2011. ... 253 si la anexa dupa punctul 59 s-a introdus un nou punct, punctul 60, din Legea nr. 1/2011.
Intre Covasna si Targu Secuiesc, la marginea satului Zabala, in mijlocul unui intins domeniu cu lacuri si arbori seculari aflat in proprietatea familiei de nobili Mikes inca din secolul al XVI-lea, o veche anexa a fost transformata intr-o fermecatoare casa de vacanta.
Chiar daca studiile anterioare aratau ca femeile au o glanda asemanatoare cu cea a barbatilor, ca anexa a uretrei, scepticii sustin ca este vorba despre o protuberanta a acestui organ si ca ejacularea este de fapt o secretie urinara.
1. ... este cea mai frecventa infectie si este localizata la nivelul foliculului pilos, putandu-se extinde si la glanda sebacee anexa si determinand astfel furunculul . ... -vindecarea se produce la 1-2 zile.
Z 1: ... Rua Do Gorgulho 1 Estrada Monumental, Sao Martinho, 9004-540 Funchal, Portugal PERSOANA IN CAMERA DUBLA MIC DEJUN:
A fost prima Clinica din Europa care a comandat un Unit Dentar prototip (care nu se fabricase inca), Unit care are incorporata toata aparatura anexa, necesara intr-un cabinet dentar.
DUMITRU TINU, ACTIONARUL MAJORITAR AL ZIARULUI ADEVARUL 1 ianuarie 2003- o veste a zguduit redactia Adevarul. ... ION OITA, PATRONUL RESTAURANTULUI LA COCOSATUL DIN CAPITALA In anul 2012, patronul restaurantului La Cocosatul din Capitala, Ion Oita (64 de ani) a fost gasit spanzurat, luni dupa-amiaza, intr-o anexa a restaurantului.
google-analytics.com