Cautare

541 de rezultate pentru "ana" (3.93 secunde)
Acestia vor putea urma cursuri de recalificare", a afirmat Ana-Maria Niculescu, purtatoarea de cuvant a AJOFM Gorj. In luna februarie a acestui an, Irinel Columbeanu a schimbat denumirea firmei de la Targu Carbunesti din SC Construct Materia Columbeanu in SC Turbocim SRL.
"Noi am propus sa ne scada pierderile din obligatiile catre stat, dar deocamdata nu am primit raspuns", a declarat presedinte Colegiul Farmacistilor Timis, Ana Miclea.
La multi ani, Daniela Toma, redactor muzical, Ionela Gherghe, redactor muzical, Pompiliu Demetrescu, redactor cultural, Simona Bautoru, redactor stiri, Ana Maria Obada, redactor stiri, Mihai Cojocaru, redactor muzical, Cristi Barbu, redactor muzical, Ionut Lazar, redactor muzical, Dragos Otal, director!
Noua conducere a societatii este asigurata de un Consiliu de Administratie condus de Adriana Matei si din care mai fac parte Ana Maria Topoliceanu si constanteanca Elena Ivanescu, director general fiind Corneliu Culetu.
Dupa o discutie scurta cu Marian Galiceanu, delegatul firmei JTA Trans, Ana Maria Ditot, a renuntat sa ofere in plus 2 euro pe mp pentru lotul 118.
"In momentul in care am mers la banca sa ne achitam rata lunara, ni s-a pus sub nas un formular, pe care sa il semnam, si ne-au solicitat sa le comunicam apartenenta politica, pe motiv ca li se cere acest lucru pentru prevenirea si combaterea spalarii banilor", a povestit Ana D., din Craiova, o clienta a bancii.
La 31 mai, in judetul nostru se inregistreaza 12.657 de someri, dintre care 5.458 sunt neindemnizati. Rata somajului a ajuns la 8,6%", a precizat Ana Maria Niculescu, purtatoarea de cuvant a AJOFM Gorj.
La 31 mai, in judetul nostru se inregistreaza 12.657 de someri, dintre care 5.458 sunt neindemnizati. Rata somajului a ajuns la 8,6%", a precizat Ana Maria Niculescu, purtatoarea de cuvant a AJOFM Gorj.
Ana, alta fosta angajata, trecuta acum de 65 de ani, povesteste ca ambii ei copii stateau cateva ore pe zi la caminul existent in cadrul unitatii:
Lotus SRL, Lacosta Com SRL, El Coste Company SRL, Hollyday Ambasador SRL, Protag Holding SRL, Ana Yaht Club SRL, RSV Ruvastef SRL, Pizza Sam Itarco SRL, Elegant Impex SRL, Lucky Turism Bucuresti SRL si Triumph Computers SRL.
In schimb, vecinii, familia Ana si Vica Bloanca, cumnati cu Ileana Bloanca, sustin ca bransamentul cu pricina este proprietatea lor, pentru ca intr-un fel este "mostenire de familie".
Plimbati de la Ana la Caiafa In vara aceasta, tinerii au vazut ca dobanzile au inceput sa scada si in lei, si in valuta, iar in luna iunie s-au adresat bancii sa vada de ce nu le scade si lor, desi au contract cu dobanda variabila.
Ana-Maria Timis, reprezentanta Ford Romania, confirma ca acest comunicat dat de concernul de peste Ocean este valid si perfect valabil.
Un numar se 100 de oameni de cultura, printre care Ana Blandiana, Mircea Cartarescu, Gabriela Adamesteanu si Victor Ioan Frunza, au semnat o scrisoare de protest fata de impunerea CAS pe drepturile de autor, adresata premierului, presedintelui Romaniei, Avocatului Poporului si Curtii Constitutionale.
In plus, nici cei de la Termoficare nu au depus nici o diligenta pentru a ne sprijini pe noi, asociatia, sa facem demersurile incheierii conventiilor", a spus Ana Popescu, presedinta Asociatiei de proprietari Carpati din Craiovita Noua.
cum banca nu le da actul aditional, daca il elibereaza totusi, actul este nesemnat si nestampilat, cum redenumesc bancile comisionul de risc - aspect ilegal, precizat si de ANPC -, cum sunt plimbati de la Ana la Caiafa, cum sunt amanati si umiliti de functionarii bancari si, nu in ultimul rand, oamenii descriu haosul creat la ghisee, unde functionarii marunti din banci nu stiu cum sa procedeze pentru a aplica legal OUG 50.
Totodata, avocatul a criticat "implicarea judecatoarei fondului", magistratul Ana Maria Tranca (care a dispus in 10 septembrie arestarea lui Vantu-n.n.), despre care a aratat ca in motivarea sa a expus o judecata de valoare care poate fi asemanata cu o judecata de fond si nu o judecata privind propunerea de arestare preventiva.
Nu trebuie sa aiba experienta, dar trebuie sa demonstreze ca au niste cunostinte tehnice", a precizat Ana Maria Saniuta, analist resurse umane la o firma din Brasov.
Pentru fata, inca am ramas la Ana, dar nu stim nimic, suntem mai debusolati decat la inceput. Poate Maria. Nu mai stim.
Jojo a marturisit in repetate randuri ca era pregatita cu doua nume pentru bebelus, Ionut pentru baiat si Ana, numele bunicii sale, in cazul in care copilasul ar fi fost fetita.
google-analytics.com