Cautare

541 de rezultate pentru "ana" (7.35 secunde)
Pana la sfarsitul acestui an, volumul investitiilor straine directe va atinge 6,2 miliarde de euro, fara privatizarile BCR si CEC, a declarat ieri Ana-Maria Cristina, presedinte la Agentia Romana pentru Investitii Straine (ARIS).
Ingrijorati de amploarea fenomenului muncii in strainatate, investitorii straini se tem ca nu vor mai gasi personal calificat in tara, anunta Ana-Maria Cristina, presedintele ARIS.
ßi asta "din cauza sesizarilor primite la nivel european din tarile noi intrate in UE referitoare la atrocitati comise asupra animalelor salbatice", ne-a declarat Ana Halmageanu, presedintele Societatii pentru Prevenirea Cruzimii fata de Animale (SPCA).
Daca si la anul va fi aceeasi organizare, ma gandesc sa nu mai particip", a spus, la randul sau, Ana Maria Poenaru, reprezentant SWISANA.
Romania a preluat ieri presedintia Comisiei Internationale pentru Protectia Fluviului Dunarea (ICPDR) de la Republica Moldova, iar in functia de presedinte a ICPDR a fost numit secretarul de stat din Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor (MMGA), Lucia Ana Varga, anunta The Money Channel, care preia un comunicat al ministerului.
Daca pretul este 5,15 lei si nu are rest cinci, de asemenea, ridica din umeri", a afirmat Ana-Maria Danut.
PSD a inaintat in 19 februarie actiune in instanta impotriva MEdC, dupa ce seful Departamentului de Educatie al PSD, Ana Birchall, i-a solicitat fostului ministru al Educatiei, Mihail Hardau, sa faca publice contractele de achizitii incheiate in 2006, ministrul declinand cererea.
Chiriasii la stat au de platit, din martie, sume de câteva ori mai mari decât pâna acum în contul chiriei.Directia de Administrare a Domeniului Public si Privat (DADPP) din cadrul Primariei Slatina este în proces de încheiere de acte aditionale dupa modificarea legislatiei, acte care vor fi transmise sutelor de chiriasi, dupa ce acestora li s-a solicitat reactualizarea documentelor care atesta venitul.Cresterile sunt semnificative, a declarat directoarea DADPP, Ana Anghel, indiferent de categoria de chiriasi.
Chiriasii la stat au de platit, din martie, sume de câteva ori mai mari decât pâna acum în contul chiriei.Directia de Administrare a Domeniului Public si Privat (DADPP) din cadrul Primariei Slatina este în proces de încheiere de acte aditionale dupa modificarea legislatiei, acte care vor fi transmise sutelor de chiriasi, dupa ce acestora li s-a solicitat reactualizarea documentelor care atesta venitul.Cresterile sunt semnificative, a declarat directoarea DADPP, Ana Anghel, indiferent de categoria de chiriasi.
Asiana Airlines (Coreea de Sud), 10. ANA All Nippon Airways (Japonia). Cat priveste topul celor mai apreciate aeroporturi, acesta este:
Societatea are ca obiect de activitate comertul cu amanuntul si este controlata de o oarecare Ana Varvara; firma este una cat se poate de profitabila, tinand cont de cifra de afaceri din 2006, de peste un milion de lei, cu un profit care depaseste 100.000 lei.
Directorul diviziei de credite ipotecare din Bancpost, Ana Cernat, a aratat ca preferinta pentru creditele in euro estre explicata si prin faptul ca atat preturile locuintelor cat si tarifele la toate utilitatile legate de imobil, inclusiv cele de telefonie, sunt exprimate in moneda europeana.
La eveniment, organizat de EximBank SA, impreuna cu asociatia oradeana "Femei pentru Femei", au participat Ana- Maria Mihaescu - sefa Misiunii IFC in Romania si Moldova, Maria Sandor - consilier presedinte EximBank SA, Lucia Marusca, directoarea Directiei Generale pentru Gestionarea Fondurilor Comunitare, si Lucia Varga, secretar de stat in Ministerul Mediului si presedinta asociatiei "Femei pentru Femei", alte personalitati ale comunitatii bihorene.
La Baia Borsa (Maramures), unde exista pericolul unei poluari din cauza inundarii a doua iazuri de decantare pline cu steril si metale, s-a deplasat duminica si secretarul de stat in Ministerul Mediului, Lucia Ana Varga.
Asupra mentinerii acestei prevederi, BNR a ajuns la un acord cu bancherii.Proiectul de regulament ar putea fi discutat si în sedinta Consiliului de Administratie al bancii centrale din 31 iulie, când principalul punct pe ordinea de zi este reprezentat de deciziile de politica monetara.Conform proiectului initial, bancile ar fi fost obligate sa realizeze pentru fiecare potential client analize de tip stres-test pentru evaluarea capacitatii de rambursare a creditului în conditii nefavorabile, pe baza informatiilor disponibile aferente unei perioade de minimum 18 luni anterior datei evaluarii, utilizând cea mai ridicata rata a dobânzii, dupa caz, nivelul cel mai ridicat al deprecierii cursului de schimb al monedei nationale, inclusiv în cazul creditelor indexate, si cel mai ridicat nivel al sumei comisioanelor aplicabile practicat de împrumutator în respectiva perioada.Mai multi bancheri comerciali s-au aratat nemultumiti de proiectul BNR, însa analistii economici au aratat ca se asteptau la astfel de masuri, menite sa limiteze cresterea creditarii.Ana IONESCU
Scriam zilele trecute un material in care prezentam faptul ca expertii contabili si contabilii autorizati primeau prin posta indicatii de la Fisc potrivit carora trebuie sa se inscrie in Camera Consultantilor Fiscali, organism aflat in administrarea ANA.
Valoarea pietei a fost în 2007 de aproximativ zece milioane de euro“, a declarat Ana Toltis, directoare de marketing la Diverta.
Astfel, frecventa medie cu care acestia isi schimba locul de munca este o data la interval de doi-trei ani”, a spus Consultant Hart Human Resource Consulting, Ana Ionescu.
"Solicitam adoptarea unor masuri de eliminare a tuturor taxelor aferente autorizatiilor, licentelor si avizelor, eventual cu mentinerea doar a taxelor care constituie venituri excesive la bugetul de stat", a declarat  Ana Bontea, directoarea Departamentului juridic si dialog social din cadrul Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania.
Astfel, compania Melrose va avea grija de investitiile facute de Sterling in proiectele asociate cu campurile de exploatare Doina si Ana de la Midia XV.
google-analytics.com