Cautare

541 de rezultate pentru "ana" (3.70 secunde)
xxx Pasionat de grafica digitala de peste 10 ani, din asta rezultand multe colaborari la nivel local, national si international pentru logo-uri, afise pentru evenimente, artwork-uri ce insoteau anumite melodii pe YouTube pentru artisti mai mult sau mai putin cunoscuti, peste ani acumuland experienta si in montaje video ce ulterior se concretizau in videoclipuri muzicale difuzate la tv si mai apoi animatii de tip kinetic typography care mi-au adus colaborari cu Andra, Ana Lesko, FreeDeejays, Hi-Q si multi altii, sunt un calarasean ce incearca sa dezvolte cat mai mult judetul prin experienta acumulata pana in prezent prin cele sus mentionate.
Arhanghelul Gavriil a fost trimis de Dumnezeu la Fecioara Maria sa-i vesteasca taina cea mare a intruparii Domnului si tot el a adus dreptilor Ioachim si Ana vestea zamislirii Maicii Domnului.
Andreea Marin este casatorita din ianuarie 2006 cu cantaretul si actorul Stefan Banica Jr si impreuna au o fetita, Ana Violeta, nascuta in decembrie 2007.
Ana Condor, bunica lui Calin Goia, cu Traian Alexandrescu, bunicul Andreei, sotia lui Calin, dar si cu bunicii lui Paul.
La standul ei puteti gasi si achizitiona CD-uri semnate Manuela Golescu, icoane pe lemn si sticla create de artistul plastic Ana Mirisanu si ravase din ceramica cu citate celebre dedicate iubirii.
una de vara si una de iarna si targul de martisor - organizat de mine si de sora mea, Ana Opris.
De la piese cu mesaj social (Tara te vrea prost, Aurolac, Maniac, Gasca de la bloc, Cocktail Molotov), la melodii cu nume de fete (Violeta, Ana are mere, Blonda din blocul meu) pana la cantece lirice (Daca n-ai fi tu, La televizor, Nu mai fac), Sarmalele Reci si-au creat un stil inconfundabil, in care ironia se imbina cu umorul fin, virtuozitatea instrumentistilor sustine timbrul cald si puternic al solistului, mesajul se dezvolta in pasaje muzicale de o forta incontestabila.
In data de 9 mai, incepand cu ora 21:00, personaje binecunoscute, precum "Violeta", "Gasca de la bloc", "Mona", "Ana are mere", "Maniac" sau "Blonda din blocul meu" vor prinde viata, recreate de vocea inconfundabila a lui Zoltan Andras, sustinuta de chitara magica a lui Emil Viciu, de tobele lui Gabi Dragan, basul lui Vlady Sateanu si clapele lui Mircea Horvath.
"Vedetele" conferintei sustinuta de catre Ana-Maria Diaconescu, care va avea loc sambata, 27 Aprilie 2013, incepand cu orele 11.00, vor fi tigrul, leul, leopardul si jaguarul.
http://fluturisioameni.blogspot.com/ scenariul si regia Silviu Oltean coregrafia Lelia Marcu scenografia Wilhelmina Arz lumini si sunet Ilina Pepine Ionel Nitulescu video Regele si Regina Ionescu butaforie Nicolae Iancu DISTRIBUTIA Ana Pepine Lelia Marcu Veronica Stoian Daniela Niculae Andreea Capraru Paul Cimpoieru Silviu Man Florin Rosu Toni Dumitrescu Ionut Marcu Ionel Barac TURNEE SI PREMII 2012 Marele premiu al Festivalului International de Teatru pentru Copii "100, 1.000, 1.000.000 de povesti" Bilete:
Ana-Maria Paunescu si mama ei Carmen Paunescu erau ca niste preotese care oficiau. A fost un concurs de poezie. A fost castigat de Adrian Fratila "La arat vazduhul".
eu, Andrei Costin Victor, Andrei Marilena Carmen (sotia mea), Oscar Edelstein, Gorduza Andrei, Ana Mihalache, Emil Spiac. Mai este si un cerc al mesteritelor foarte bune, care fac coliere si sunt una mai tare decat alta.
• Joi, 22 august, la ora 19:00, Marius Manole reinventeaza emotia in "Marea iubire a lui Sebastian", alaturi de Rodica Mandache, Ana-Ioana Macaria si Istvan Teglas, spectacol ce va avea loc la Godot Cafe Teatru.
Poster romanesc Imediat ce afisul semnat de Ana Toma pentru evenimentului de la "Tramvaiul 26" a fost facut public, Michael Rothenberg, din San Francisco, initiator al campaniei internationale, s-a aratat incantat:
Sunt pictate pe lemn de esenta tare si difera ca pret in functie de tehnica folosita, pentru ca la unele se mai intervine si cu cioplitul", ne-a spus Ana Maria, o membra a atelierului de creatie crestin-ortodox de la Pucioasa.
Sectiunea "Recomandat de.." este sustinuta de Ana Morodan (www.anamorodan.com), binecunoscutul personal style blogger, consultant de imagine&speaker inspirational.
Femeia dintre ei, Ana, il pierde pe Mihai, tot asa cum Ilsa, Ingrid Bergman, il pierde pe Rick, Humphrey Bogart, Irina Petrescu fiind in rolul ei de debut, comparabila cu marea actrita suedeza - asa cum mi-a povestit Liviu Ciulei, numai influenta politica de care dispunea Titus Popovici a putut stopa catastrofala distribuire a fiicei lui Gheorghiu-Dej, Lica, in rolul Anei.
Ea castiga lunar un salariu de 1000 de euro, 700 de euro de la emisiunea zilnica la care este asistenta si 300 de euro de la reality-show-ul pe care il are sambata impreuna cu Ana Mocanu pe Antena Stars.
De la producatorul Viorel Panait, regizorul George Calin, echipa Beauty Make Up Artistry si Bogdana, ce s-au intercut pe sine in a respecta intocmai influentele nomade, echipa de hair styling Helen Studio condusa de Elena Oseaca, ce a impletit maiastru parul manechinelor, Ana Parvan, ce a realizat special pentru aceasta colectie, incaltamintea, uneori din aceleasi material ca ale rochiilor, si pana la echipa ce a realizat scenotehnica condusa de Sica Gradisteanu si nu in ultimul rand responsabilul IT si imagine Alexandru Panait.
Sunt pictate pe lemn de esenta tare si difera ca pret in functie de tehnica folosita, pentru ca la unele se mai intervine si cu cioplitul", ne-a spus Ana Maria, o membra a atelierului de creatie crestin-ortodox de la Pucioasa.
google-analytics.com