Sampanie, tort, prieteni si urari furtunoase de "La multi ani!". Aceasta a fost ieri atmosfera in studiourile Radio Sud, care a implinit frumoasa varsta de 12 ani, in slujba ascultatorului. Intre reprize de stiri, muzica buna si premii acordate chiar cu acest prilej aniversar, echipa postului de radio a tinut sa-si sarbatoreasca ziua de nastere in familie, alaturi de colegii si prietenii de la GdS. Nu au lipsit emotiile, amintirile, multumirile, gandurile frumoase.
"12 ani este o varsta nu tocmai de neglijat pentru un post de radio local", a spus Dragos Otal, tanarul director al Radio Sud. "Ce inseamna pentru noi acest numar? Inseamna cele mai bune si mai obiective stiri, inseamna nenumarate campanii sociale sau culturale, inseamna muzica buna si, nu in ultimul rand, inseamna numeroase concursuri pentru fidelii sai ascultatori, cu care craiovenii au fost rasfatati chiar astazi, la ceas aniversar. Promitem ca si pe viitor sa nu dezamagim, sa fim mai buni si mai aproape de inimile si urechile oamenilor. Pe termen scurt, ne propunem sa ajutam ascultatorul sa nu simta criza care a afectat intreaga piata media. Iar pentru urmatorii... 112 ani, suntem hotarati sa devenim din ce in ce mai puternici! Le uram ascultatorilor nostri 'La multi ani!', le multumim ca au fost alaturi de noi pana acum si le dorim sa asculte Radio Sud in orice clipa din zi sau din noapte", a incheiat emotionat Dragos Otal.
"Este un moment frumos...", ne-a marturisit Ionela Gherghe, redactor "News&Coffe". "12 ani de emisie Radio Sud par a fi trecut prea repede. Dintre acestia, doar trei i-am petrecut in aceasta echipa, iar restul, de cealalta parte a microfonului, ca ascultator. Vreau sa le urez colegilor mei "La multi ani!" si sa le multumesc pentru profesionalismul si dedicatia cu care reusesc in fiecare zi sa fie aproape de ascultatorii Radio Sud".
"De ziua sa, Radio Sud le multumeste atat ascultatorilor fideli, care au stiut sa fie alaturi de noi in cele mai frumoase momente, dar si in cele neplacute, cat si acelora care au descoperit de curand frecventa 97,4 Fm", a tinut sa precizeze Daniela Toma, redactor "Siesta". "Numai impreuna putem ramane postul vostru de stiri si muzica. La multi ani, Radio Sud!".
Alaturi de nenumaratii ascultatori care au sunat sa le ureze viata indelungata si realizari frumoase, GdS ii felicita pe toti membrii acestei echipe minunate si le doreste o activitate incununata de satisfactii personale si profesionale. La multi ani, Daniela Toma, redactor muzical, Ionela Gherghe, redactor muzical, Pompiliu Demetrescu, redactor cultural, Simona Bautoru, redactor stiri, Ana Maria Obada, redactor stiri, Mihai Cojocaru, redactor muzical, Cristi Barbu, redactor muzical, Ionut Lazar, redactor muzical, Dragos Otal, director! La multi ani, Radio Sud!