Cautare

541 de rezultate pentru "ana" (4.63 secunde)
Elena Bogdan (locul 203 WTA) favorita numarul 4 la simplu, junioara Ioana Loredana Rosca si Ana Vladutu. Acestea din urma sunt beneficiare ale unui wild-card din partea organizatorilor.
Raluca Kelemen, Stefania Bostina, Andreea Taivan, Livia Ciuca, Iulia Andrei (capitanul echipei ), Iulia Matei, Oana Maria Buca, Andreea Codreanu, Norica Pirvulescu, Cristina Mitrache, Maria Gherman, Bianca Curment, Elena Sirbu, Roxana Stanciu, Ana Iacob si Bianca Falcoe.
Din cele trei jucatoare de la SCM Craiova care au evoluat in meciul cu Franta, doar una a reusit sa inscrie, Andreea Ianasi - 3 goluri, iar celelalte doua, Cristina Florica si Ana Apipie si-au trecut in cont doar ratari.
Echipajul masculin de dublu rame fara carmaci, in componenta Neculai Aniculesei, Dumitru Mariuc, a luat aurul cu timpul de 6 min 47 sec 71/100, o alta medalie de aur fiind cucerita la 8+1 feminin (Gianina-Elena Beleaga, Elena Turta, Alina-Elena Pop, Iuliana Popa, Ana-Maria Boca, Giorgiana Cucu, Mihaela-Teodora Berindei, Denisa-Maria Albu, Georgiana Danciu), in 6 min 34 sec 98/100, fiind urmat la aproape trei secunde de echipajul american.
O iubeste si nu concepe sa aiba vreo problema in sarcina, asa ca se ocupa in mod special de Ana!
Gsp.ro : Reghe se pregateste de plecare ' Veste proasta pentru suporterii Stelei in cel mai bun sezon din ultimii 7 ani Sotia tehnicianului din Ghencea a declarat ieri:
Din cate se pare, cei implicati ar fi fratii Becali, Ana Maria Prodan si Florin Manea, cu totii avand relatii mai mult sau mai putin importante in fotbalul britanic.
Lui i se alatura Estera Ana Maria si Leonard Barbu care in 2015 au pedalat 10.000 de km, respectiv 15.000 km, si asta doar la antrenamentele oficiale.
echipa feminina de spada, formata din Ana Maria Popescu, Simona Gherman, Simona Pop si Loredana Dinu, a castigat aurul olimpic, invingand categoric China, cu 44-38 Victoria fetelor din echipa de spada in fata reprezentativei Chinei a fost realizata intr-o maniera entuziasmanta.
Alaturi de Halep, vor evolua la Wimbledon si Irina-Camelia Begu, Ana Bogdan si Marius Copil. ProSport trece in revista, si ediția de astazi, cinci motive pentru care Simona Halep poate castiga turneul de la Wimbledon.
Andreea Marin, Mihai Dragomir, Octavian Bellu, Marian Dragulescu, Mihai Leu, Catalin Botezatu, Dragos Patraru, Iuliana tudor, Ana Maria Prodan s-au numarat printre cei care au fost premiati.
Mihaela Buzarnescu si Monica Niculescu au pierdut in primul tur, iar Ana Bogdan o va infrunta marti pe Kristina Mladenovic (Franta), in alt meci din runda inaugurala.
campioanele olimpice- Georgeta Damian Andrunache, Camelia Lupascu cu fiul, Alina Dumitru cu fiul, Viorica Susanu, Doina Ignat, Camelia Macoviciuc, actorii Teatrului Mic- Silvana Mihai, Alina Petrica, Irina Ungureanu, Valentina Popa,Cezar Grumazescu si Rares Florin Stoica, realizatorii radio-TV Mihai Radulescu (TVR), Sonia Argint Ionescu (TVR), Mihai Gainusa (radio), Bogdan Nicolai (bogdannicolai.ro), Adriana Matei (hypewit.ro), concurenti emisiune Exatlon Kanal D- Ana Cazan,Irina Postolea, Yamato Andrei Zaharia, Catalin Ionut Dumitrescu,Cristian Geamanu, Mirel Dragan,Alexandru George Stoica, precum si actorii serialului Vlad-Pro Tv-Adrian Nartea, Olimpia Melinte si Diana Sar.
Ana Maria Branza, de la Campionatele Mondiale de scrima de la Budapesta, Nicu Vlad, Camelia Potec, de la Campionatele Mondiale de natatie din Coreea de Sud, Laura Badea, Nadia Comaneci, de la academia lui Bart Connor, iar cei peste o suta de copii din jurul fostei gimnaste au strigat in limba romana Bravo Simona!
In data de 10 octombrie a fost organizata conferinta de presa pentru lansarea celei de-a 12-a editii a Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON, prilej cu care au luat cuvantul, Corina Vasile, Director Comunicare, Raiffeisen Bank, Ionut Ionescu, Marketing Manager, Kvantumsport, Ana Nicolae, Brand Communication& Advertising Manager SEE, AVON, Florin Florea, Presedinte, Federatia Romana de Atletism, Adelina Pasat, Commercial Director, Nutrivita, Chef Foa (Florin Scripca), Stradale, Cosmin Nae, Executive Director, Quantix Marketing Consulting, alaturi de Valeria Racila van Groningen, presedinte Bucharest RUNNING CLUB si Paolo Ottone, Director de Cursa BRC.
Cel mai rapid a fost robotul pus in functiune de Scarlat Daniel si Vincent Mauchien, echipa care a luat premiul I, urmata de echipele Stefan Lupu si Fabien Moudurier si Ana Maria Olteanu si Gautier Ferrandis, ai caror roboti s-au clasat pe locurile II si III.
Ana Zidărescu) Steve Jobs, patronul si fondatorul companiei Apple, demisionează de la conducerea grupului. Jobs, in varstă
Ana Zidarescu) Steve Jobs, patronul si fondatorul companiei Apple, demisioneaza de la conducerea grupului. Jobs, in varsta de 56 de ani, a fost diagnosticat, in anul 2004, cu cancer la pancreas, iar de la inceputul acestui an s-a aflat in concediu medical.
Radu Daraban - floreta individual, Rares Dumitrescu, Tiberiu Dolniceanu si Florin Zalomir - proba de sabie pe echipe si invidual, Simona Alexandru, Ana Maria Branza si Anca Maroiu - proba de spada pe echipe si individual, Bianca Pascu - proba de sabie individual.
Sapte amenintari au fost lansate, dar continutul periculos a fost bl "Am ales sa testam sistemul cu si fara antivirusul integrat activ pentru a vedea pe de o parte care sunt imbunatatirile aduse sistemului de operare Windows 8 in sine si, pe de alta parte, care este nivelul de protectie 'cu toate scuturile sus', adica si cu Windows Defender activat", a declarat Bogdan Botezatu, Senior e-Threat Ana
google-analytics.com