Cautare

541 de rezultate pentru "ana" (3.07 secunde)
Printre mamele blogerite care au venit la eveniment impreuna cu cei mici, s-au numarat si Ana Nicolescu (coordonator eveniment, de la mamicaurbana.ro), Cristina Ologeanu (blogul mamei incepatoare) si Miruna Margarit (easieablogspot.com).
Cred ca putem cadea cu totii de acord ca orice comparatie intre Udrea si Ana lui Manole e la fel de potrivita ca o comparatie intre telescopul Hubble si carnatii de Plescoi.
Fiicele mele, mai mari sau mai mici, stiu Sangeru doar ca pe un fost sau actual sotron in care joci iluzii sau l-au uitat de tot. Sa nu pacatuies: cea mica, Ana Luciana, e de-a locului. Iubeste Sangeru, asa cum il iubesc eu.
Daniela Crudu, sora ei, Ana Maria, Simona Trasca, Denisa Bita, Rellys Tonu, Raluca Podea, Madalina Pamfile sau Diana Guresoaie. Toate aceste doamne au fost audiate intr-un dosar beton numit rapid Dosarul Prostitutiei de lux.
Va veti intalni cu Norman Manea, Nora Iuga, Constantin Abaluta, Ana Blandiana, Leo Butnaru, Adrian Alui Gheorghe, Angela Furtuna, Lucian Vasiliu, Liviu Antonesei, Mihail Galatanu, Horia Garbea s.a.
La standul sau mai gasiti bratari superbe din lemn - la 38 RON, suporturi din lemn, pentru chei - la 65 RON, vase din lemn (pentru titirez) - intre 20 RON, vas din par - 150 RON, calut din lemn - 35 RON, avion din lemn - 35 RON (toate create de el), dar si bijuterii precum coliere din piatra, lemn si metal semnate Laura Alecu (a facut Tapiterie), bile din lemn, pietre si metal si jucarii inedite semnate de Ana Ponta.
Incepand cu ora 18,00, muzica veche romaneasca este adusa in parc de Orchestra MundiColour (solista Ana Cebotari), in concertul "Limba Noastra", iar de la ora 19,00 actorul Dorel Visan, invitatul special al serii, va recita poezii de Lucian Blaga, acompaniat de flautistul Ion Bogdan Stefanescu.
Alina Gheban - manager, Maria Sanduloiu - manichiura/pedichiura, Ana Maria Dumitrache - hair-stilist si Natalia Brean - cosmetica, Bold Cristina- - manichiura/pedichiura, tehnician unghii, Marian Bogdan Matei - hairstylist, frizer si Nicoleta Ciucuras - hairstylist Iata ce preturi sunt la Sun Exclusiv Beauty Salon situat pe Bd.
Aceasta va fi impreuna cu Ana Ponta la unul dintre standurile din cadrul targului traditional de la Universitate. Intrebata ce o inspira in alegerea modelelor tricotajelor, Stela Alexe a precizat:
Imi aduc aminte aici o poezie a Anei Blandiana care vorbeste despre tinerii nostri care stau tot timpul cu telefoanele mobile la ureche, care sunt absenti, si in finalul poeziei Ana Blandiana spune:
La eveniment au participat iubitori de frumos, printre care Irina Calancea - director Irka Shoes, Cristina Calancea - hair-stylist/ make-up artist/ nail technician, Elena Cucicovschi - manager la Hellen Concept Store, Inas Jaffar din Irak (creatoare de rochii), Alexandra Shein (de la Mastershef, care a pregatit niste preparate exceptionale) si Radu Sirbu, fost component al trupei o-Zone venit impreuna cu sotia sa, Ana, alaturi de care are o relatie superba.
Mihai Gainusa, Marius Vintila, Laura Ivancioiu, Bogdan Stratula, Mihai Dinu, Marius Chivu, Ana Maria Adam. "Formatul postului este Adult Contemporary, iar noi toti suntem din target, si ca varsta, si ca preferinte muzicale.
Mandela Gajol - instrumente de suflat/percutie; Adrian Buciu - flaut, clape; Raluca Stratulat - vioara Ana-Cristina Leonte - voce.
Ionut Ungureanu si-a demonstrat calitatile vocale interpretand doua piese de facturi diferite â€" Oameni” â€" compozitor Marius Èšeicu, textier Ovidiu Dumitru si Ana, zorile se varsa” â€" adaptare din folclor pe versurile lui Ioan Bocsa, ambele reprezentative atat pentru muzica romaneasca, cat si pentru trupa Provincialii, care abordeaza un repertoriu mixt, format din piese pop rock si muzica de inspiratie traditionala.
De partea de imagine s-au ocupat Costina Lumezeanu, Stefania Badila (make-up), Mihai Marcu (Beauty District - hair), stilism Ana Toma/ RDStyling.
Matteo, Andrei Aradits, Ana Maria Barnoschi, trupa Alb Negru, Mihai Chitu, trupa Bambi, Flavia Mihasan si Amalia Tirca, Criss si Vlad, Jorge si alttii.
Jean Luc Faraux (Franta), Aydin Yava (Turcia), Claudia Diaconu-Iordache, Ana Cebotari (Republica Moldova), Costel Enache, Ionut Micu, Vlad Spataru (Austria), Daniela Ghita.
In celelalte zile ale saptamanii, vor avea emisiuni Adrian Oianu, Patrizia Paglieri, Ovidiu Lipan Tandarica, Rodica Mandache si Emilia Popescu (de la ora 13:00), iar, de la ora 20:00, Alina Manole, Veronica Soare, Toma Roman JR si Ana-Maria Paunescu.
Jidvei se mandreste cu vinuri nobile, asa cum sunt cele din gamele Castel, Tezaur, cupajele din gama Mysterium sau vinurile din gama Owner's Choice â€" aceasta gama exclusivista reunind unele dintre cele mai apreciate si impunatoare vinuri produse de Jidvei, Ana si Maria, alese cu grija pentru a face parte dintr-o colectie recomandata de proprietar.
Compusa de Sirbu Ana, si produsa de Radu Sirbu piesa este o balada ceva mai ritmata, plina de optimism, ce transmite un mesaj puternic cu impact emotional.
google-analytics.com