Cautare

656 de rezultate pentru "amenzi" (3.14 secunde)
De asemenea, este interzis accesul persoanelor insotite de animale, circulatia si stationarea vehiculelor, cu exceptia celor care asigura interventii operative. In cazul nerespectarii acestor obligatii, agentii economici risca amenzi intre 10.000 si 20.000 RON.
Controalele s-au efectuat pe teren si la sediul a 49 de societati din Oradea si din Bihor, aplicandu-se amenzi in suma de 93.700 lei noi (937 milioane lei vechi) si s-au confiscat 230 de milioane, bani care nu au fost trecuti prin casele electronice de marcat fiscale.
Proprietarii de paduri mai pot incheia contracte pentru administrarea padurilor cu ocoalele silvice private sau de stat pana la 20 aprilie, in caz contrar urmand sa fie aplicate amenzi cuprinse intre 1.000 si 5.000 lei, a anuntat ieri Ministerul Agriculturii In acelasi timp, proprietarii au obligatia sa asigure si serviciile silvice pentru paduri, se arata intr-un comunicat al ministerului.
Au fost incheiate noua procese-verbale de constatare a contraventiei, prin care s-au aplicat noua amenzi in valoare de 6.100 de lei noi.
Din acest an, legea prevede amenzi cuprinse intre 10.000 si 20.000 RON nu numai pentru operatorii turistici care nu respecta legea, dar si pentru persoanele care intra pe plaje cu animale sau cu masinile proprii.
Circa 60% din agentiile de turism verificate de inspectorii de la Protectia Consumatorului (ANPC), la inceputul lunii aprilie, au incalcat legislatia care le reglementeaza activitatea, ceea ce a dus la aplicarea unor amenzi de sute de milioane de lei noi si la oprirea activitatii unora dintre ele.
Din aceasta cauza, patronii risca amenzi de milioane de lei. Potrivit Legii nr. 333/2003, societatile comerciale, indiferent de natura capitalului social, sunt obligate sa asigure paza bunurilor si valorilor pe care le poseda.
Pentru nerespectarea termenului de depunere, administratorii risca sa primeasca amenzi, care ajung, in conformitate cu HCL nr. 88/2004, la 15 milioane de lei.
In urma verificarilor la opt societati comerciale, au fost aplicate amenzi contraventionale in valoare de 64.500 RON, au fost confiscate sume in numerar in valoare totala de 1.050 RON si un numar de 13 sticle bauturi alcoolice de calitate superioara.
Acest termen nu va mai fi prelungit, astfel incat constantenii care vor mai intarzia vor plati amenzi de la 10 la 100 de lei noi.
Astazi este ultima zi in care craiovenii mai pot depune declaratiile de venit fara a plati amenzi de intarziere. Cei care nu respecta acest termen risca sanctiuni de pana la un milion de lei vechi.
De asemenea, in urma controalelor au fost efectuate 64 de procese verbale de constatare contraventie si s-au aplicat amenzi in valoare totala de 205,5 milioane de lei.
O sa luam masuri pentru ca acolo unde oamenii au fost informati sa nu lase pasarile in afara propriei locuinte, dar o vor face, acestia sa primeasca amenzi.
Au inchiriat plajele pe termen lung cu speranta ca noii administratori le vor transforma in destinatii "mult ravnite", au impus reguli si au gandit amenzi grase pentru nerespectarea lor.
"In vederea prevenirii faptelor de evaziune fiscala, s-au efectuat 149 de actiuni de control inopinat si incrucisat, care au vizat prevenirea si combaterea evaziunii fiscale, a crescut exigenta organelor de control fata de abaterile constatate, inspectorii au aplicat 166 de amenzi contraventionale a caror valoare a fost de 126,35 mii RON si confiscari de venituri in valoare de 29,79 mii RON", a declarat Heius.
Pe langa sesizarea trimisa ONPCSB, comisarii financiari au controlat luna trecuta 152 de agenti economici din judet, aplicand amenzi contraventionale in valoare totala de aproximativ 5,3 miliarde de lei vechi.
Inspectoratul de Stat in Constructii, in calitate de organism de control in domeniul constructiilor, desfasoara o activitate cu caracter preventiv si, in acest sens, cauta ca prin actul de control sa elimine neconformitatile prin cresterea amenzilor.
Persoanele care detin mai mult de 1% din capitalul social al SIF-urilor si nu informeaza in termen de trei zile compania respectiva, BVB si CNVM vor fi pasibile de amenda, se arata intr-un proiect elaborat de CNVM.
Ulterior, se intocmeste un set de copii legalizate dupa actul/actele de proprietate si cel al certificatului fiscal eliberat in ultimele 30 de zile (atesta faptul ca proprietarul figureaza pe rolul administratiei financiare cu imobilul ce urmeaza sa fie vandut, ca are impozitele achitate la zi si ca nu este urmarit pentru eventuale debite sau amenzi catre stat).
Potrivit spuselor acesteia, cei care vor incerca sa primeasca aceasta suvbentie in mod necuvenit risca amenzi contraventionale de la 10.000 la 20.000 RON.
google-analytics.com