Cautare

656 de rezultate pentru "amenzi" (3.27 secunde)
Agentii respectivi au primit pentru abateri 160 de avertismente si 263 de amenzi contraventio-nale, cu o valoare de peste 122.000 de lei.
Am trimis la Parchetul de pe langa Judecatoria Craiova 54 de plangeri penale impotriva debitorilor care nu si-au platit diferite amenzi.
In replica, presedintele Consiliului de Administratie ar fi declarat ca din cauza acestei amenzi nu mai poate face investitiile propuse in SC Chimpex SA Constanta.
Amenzi de mii de lei pentru contravenienti Si in privinta unuia dintre produsele folosite la fabricarea uleiului de consum, soia, exista probleme.
Amenzi de aproape 4.000 de lei si cam 80 kg de produse expirate sau cu modificari suspecte ale gustului si mirosului chiar in restaurante cunoscute din Galati, dar si la unul din Tecuci.
Nici nu ar putea fi altfel, din moment ce in numai in perioada iulie- august 2006 au fost aplicate amenzi in valoare totala de 4.498.900 RON si s-au confiscat 781.013 RON.
BNR va putea decide aplicarea unei amenzi de pana la 1% din capitalul social al unei institutii de credit daca banca nu respecta cerintele legii privind institutiile de credit si adecvarea capitalului sau reglementarile legate de aplicarea actului normativ.
Amenzi intre 3.000 si 10.000 de lei risca primariile din judet care nu au de gind sa respecte disciplina in urbanism.
Numai in primele noua luni ale acestui an bugetul de stat a fost pagubit cu peste un miliard de lei prin neplata impozitelor, taxelor si a contributiilor, potrivit constatarilor Fiscului, care a dat amenzi contraventionale de peste 38 de milioane de lei, iar bunurile, sumele si veniturile confiscate au fost de circa 69 de milioane de lei.
Te ingroapa in amenzi, iti iau contul din banca, si masina tare, ba, daca continui sa faci pe smecherul, ii cheama pe altii si mai rai sa te salte.
Aceleasi amenzi sunt prevazute pentru defrisarea fara autorizatie a terenurilor cultivate cu vita de vie din soiuri nobile admise in cultura in suprafata mai mare de 0,1 ha.
Persoanele care vand astfel de pomi de iarna risca sa li se confiste marfa si sa primeasca amenzi intre 1.000 si 3.000 de lei", a adaugat Dragnei.
Noi incheiem maximum cinci-sapte polite pe zi si incasam amenzi de la politistii comunitari de cate 250.000 de lei pe zi.
Operatorii economici trebuie sa transmita Agentiei de Plati si Interventie in Agricultura (APIA) situatia exacta a stocurilor de zahar pana la 15 martie 2007, potrivit unei ordonante de urgenta aprobate in sedinta de Guvern de saptamana trecuta, citata de NewsIn.
Pentru cei care nu-si asigura imobilul pe perioada de constructie sau pe durata de folosinta a acestuia, sanctiunea prevede plata unei amenzi cuprinse intre 10.000 si 12.000 de lei.
Amenda pentru inducerea consumatorului in eroare Magazinele care nu primesc moneda veche pana pe 31 decembrie inclusiv risca amenzi din partea Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului (OJPC) Dolj.
Sumele neincasate pana la 1 ianuarie, reprezentand amenzi contraventionale aplicate persoanelor fizice, se fac venit integral la bugetul local al unitatii administrativ-teritoriale.
Comisarii Garzii de Mediu Dolj au fost dotati recent cu laptopuri si imprimante portabile si fac cursuri intensive de limba engleza pentru a-si desfasura activitatea la standarde europene.
Din pacate am constatat ca sint multi agenti economici care nu au depus declaratiile lunare privitoare la comisionul lunar datorat ITM Galati, acest lucru fiind evidentiat si de faptul ca s-au aplicat, in numai 3 zile, un numar de 12 amenzi in cuantum total de aproximativ 50.000 de lei", ne-a declarat inspectorul sef al ITM Galati, Ionel Petrea ( foto).
In cursul anului 2006 comisarii Garzii de Mediu Galati au efectuat un numar de 316 controale si au aplicat 306 amenzi, in valoare totala de 23 de miliarde de lei vechi", ne-a declarat comisarul sef al Garzii de Mediu Galati, Gabriel Panaitescu.
google-analytics.com