Cautare

656 de rezultate pentru "amenzi" (3.70 secunde)
Daca se constata ca aceasta intelegere intre cele cinci banci incalca legile concurentei, atunci vor fi aplicate amenzi de pana la 10% din cifra de afaceri, in functie de contributia fiecareia la intelegere.
In plus, unii dintre investitorii care au amenajat cabine pe plaja au primit amenzi din partea Primariei din Constanta, pentru ca nu aveau autorizatie de constructie.
Acolo unde constatam ca este vorba de rea-credinta la plata facturilor, aplicam amenzi cuprinse intre 100 si 300 de milioane de lei vechi".
Dintre firmele verificate zece au primit amenzi in valoare de peste 41 de milioane de lei vechi, dar am si oprit din comercializare piese auto in valoare de peste 83 de milioane de lei vechi", a spus Marioara Gatej.
Au fost verificati 156 de agenti economici care ar trebui sa se ocupe cu verificarea si intretinerea lifturilor, din care trei sferturi nu respectau toate prevederile legale. Inspectorii au dat amenzi de 273 de milioane de lei vechi in tara.
Si in cazul brokerilor de asigurari s-au constatat abateri, 48 dintre cei circa 300 care se regasesc pe piata fiind sanctionati cu amenzi, avertismente sau chiar cu retragerea autorizatiei de functionare in unele cazuri.
Deficientele, remediate abia in extrasezon Terasele amplasate in stanga si in dreapta Cazinoului constantean au intrat pe lista "favoritelor" inspectorilor de la constructii, patronii detinatori ai locatiilor respective si care se fac vinovati de modificarile realizate au primit amenzi si ordine de remediere a problemelor constatate.
amenzi, penalitati si majorari, cu respectarea prevederilor legale in vigoare; reprezentare in fata organelor fiscale si reprezentare in fata organelor judecatoresti.
De asemenea, din punct de vedere al sanatatii si securitatii in munca, au fost aplicate 9 sanctiuni contraventionale din care 3 avertismente si 6 amenzi in valoare totala de 34.000 de lei.
Proprietarii care se opun reabilitarii locuintelor vor fi amendati sau pot chiar ajunge la inchisoare, a declarat intr-o conferinta Laszlo Borbely, ministru delegat al Lucrarilor Publice si Amenajarea Teritoriului.
Ultimele controale efectuate de catre comisarii de mediu la Mittal Steel Galati s-au soldat de fiecare data cu amenzi.
"Vom incepe campania de vara-toamna la dat amenzi celor care vor fi descoperiti ca au dat foc miristilor fara avizul Agentiei Judetene pentru Protectia Mediului Galati.
Spatii verzi distruse Potrivit directorului Politiei Comunitare, Constantin Petrescu, de la inceputul acestui an au fost aplicate aproximativ 800 de amenzi pentru distrugerea zonelor verzi.
Astfel, in perioada 31 iulie - 06 august au fost aplicate amenzi de 572.430 RON, iar la zece societati comerciale le-a fost suspendata activitatea.
Prim - vicepresedintele Partidului Conservator filiala Constanta, Eugen Silaghi detine de putin timp si o alta functie - director venituri in cadrul Administratia Fondului pentru Mediu din cadrul Agentiei de Mediu Constanta si are ca obiect de activitate monitorizarea colectorilor si valorificatorilor.
Decizia DADL vine dupa o serie interminabila parca de nereguli, Romned incasand mai multe amenzi pentru nerespectarea contractului in privinta mentinerii curateniei pe plaje.
Dupa tatonari si cercetari, a aflat ca doua amenzi primite de el, ca persoana fizica, ajunsesera la Agentia Fiscala Motru, pentru executare.
Asta in ceea ce priveste descoperirea unor situatii in care infractiunea savirsita aduce dupa sine dosar penal si perspectiva unor ani petrecuti la inchisoare, pentru ca abateri privind sistemul asigurarilor se intilnesc mai des, dar acestea, de obicei, se sanctioneaza contraventional cu amenzi greu de trecut cu vederea.
In cazul in care banii vor fi cheltuiti in alte scopuri decat cele prevazute de lege, asociatiile vor primi amenzi de la 2.500 la 5.000 de lei.
Plimbarea cu bicicleta in zonele mentionate este interzisa din vara anului trecut, iar pentru incalcarea acestei prevederi sunt stabilite amenzi de la 120 la 160 RON, politia comunitara aplicand pana acum aproape 100 de sanctiuni de acest gen, majoritatea in Parcul "Nicolae Romanescu" si in Gradina Botanica, dupa cum a declarat seful politistilor, Constantin Petrescu.
google-analytics.com