Dupa ce au controlat cluburile de fotbal, inspectorii fiscali ai Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) au luat la rand cluburile de noapte.
Potrivit unui comunicat al ANAF, in noaptea de 4-5 mai, Fiscul a desfasurat o actiune de control in do-meniul alimentatiei publice la cluburi de noapte din Bucuresti.
Obiectivul a fost acela de a verifica modul in care sunt respectate prevederile legale cu privire la comercializarea produselor accizabile, precum si a detinerii si utilizarii aparatelor de marcat electronice fiscale. In urma verificarilor la opt societati comerciale, au fost aplicate amenzi contraventionale in valoare de 64.500 RON, au fost confiscate sume in numerar in valoare totala de 1.050 RON si un numar de 13 sticle bauturi alcoolice de calitate superioara.
Totodata, s-a dispus masura interzicerii comercializarii de produse accizabile si suspendarea activitatii in cazul a trei societati comerciale. Verificarile sunt continuate in cazul altor trei societati comerciale. (D.E.)