Cautare

656 de rezultate pentru "amenzi" (4.16 secunde)
Agentii economici care desfasoara activitati de agrement nautic fara autorizatii legale in vigoare vor fi sanctionati, de catre Directia Apelor Dobrogea Litoral (DADL), cu amenzi de pana la 20.
Amenzi care este posibil sa se rasfranga asupra vinovatilor. Cativa edili sunt siguri ca vor trece hopul fiindca au intrat in Zona Metropolitana Craiova.
La loc comanda Dincolo de amenzi sau vinovatii, un lucru este cert. Cabanele din tabara Calafat au fost distruse, ceea ce impiedica organizarea oricarui eveniment pentru tineri.
Au fost aplicate 70 de sanctiuni contraventionale, din care 48 amenzi in valoare de 122. 500 lei si 18 avertismente.
13 dintre ei au fost sanctionati contraventional cu amenzi in valoare de 39.000 de lei, totodata fiind scoase de la comercializare 160 kg de preparate din carne dintr-o cantitate totala controlata de 450 kg.
De asemenea, agentii economici sunt obligati sa inceteze utilizarea de aparatura muzicala la intensitate de natura sa tulbure linistea locuitorilor si turistilor intre orele mai sus mentionate. Cei care nu respecta dispozitiile CL vor primi amenzi cuprinse intre 500 si 2. 500 lei. (L. DONE)
Pakistanul urmeaza sa adopte o lege care prevede ca barbatii care isi lovesc sotiile sau copiii sa riste ori plata unei amenzi, ori cativa ani de inchisoare.
In urma controalelor efectuate au fost aplicate un numar de 12 sanctiuni, dintre care 6 amenzi in valoare de 40.
Masurile pe care le vor indica reprezentantii Ministerului Turismului vor trebui duse la indeplinire pana in 2010, atunci cand, daca se constata din nou nereguli pe litoralul romanesc, vor fi aplicate amenzi.
Identificare la jumatate Misiunea comisarilor de la Garda de Mediu a fost destul de usoara in aceasta parte a judetului si nu au dat amenzi.
Este inadmisibil sa se intample asa ceva, ca oamenii care muncesc si creeaza locuri de munca sa fie incarcati de amenzi.
Comisarii au aplicat 15 amenzi in valoare de aproximativ 200.000 de lei si au dat 25 de avertismente. "Avem si doua cazuri in care am dispus suspendarea activitatii pentru nerespectarea normelor de mediu", a mai spus Ileana Serban.
"Noi am suspectat ca sunt oameni mai mult sau mai putin autorizati care filmeaza pentru a-i avea pe film pe cei care protesteaza impotriva Guvernului, s-a mai intamplat la o manifestatie studenteasca, i-au filmat si dupa aceea le-au trimis amenzi acasa", a apreciat social-democratul.
Institutia Prefectului a fost abilitata prin ordin al ministrului Administratiei si Internelor sa aplice amenzi contraventionale in activitatile de control desfasurate de comisiile infiintate de prefect.
Alte sase amenzi au fost aplicate pentru incalcarea Legii nr. 61/1991 republicata, modificata si completata, privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.
Boc a mai aratat ca pedeapsa pentru munca la negru nu va mai fi limitata doar la aplicarea unei amenzi, ci va ajunge chiar la inchisoare.
Varianta guvernului mai propune amenzi uriase pentru munca la negru, termen de cel mult 36 de luni pentru contractele pe durata determinata, perioada de proba de 90 de zile.
Trebuie sa avem o strategie coerenta, de la cainele care este in casa si care va trebui sa aiba date de identificare atat pentru caine, cat si pentru stapan, la amenzi pentru stapanii care isi lasa cainii si ii abandoneaza, fie pentru cei care se duc sa ii ia de la adaposturi si pretind ca ii vor creste, dar apoi ii lasa liberi pe strada, la sprijin pentru cei care chiar ii cresc, prin act medical asigurat pentru cei care chiar ii cresc, eventual ajutor pentru mancarea lor, deci trebuie o politica clara si coerenta pentru cei care doresc sa creasca animale in casa, pe de alta parte sa fie gasita o solutie pentru cei care sunt bolnavi, fie nu-si stapan si pentru care statul cheltuie foarte multi bani", a declarat ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, prezenta la REALITATEA.NET LIVE, realizata impreuna cu b365.ro.
Eliminarea prevederilor referitoare la Contractul Colectiv de Munca, perioada de proba de 90 de zile, contract individual de munca pe o perioada de 36 de luni si amenzi de pana la 100.000 de lei sau pedepse cu inchisoarea pentru munca la negru sunt principalele modificari prevazute in proiectul Codului muncii.
Atat conducerea asociatiei, cat si angajatii pot fi amendati contraventional cu amenzi cuprinse intre 250 si 2.500 de lei.
google-analytics.com