Cautare

2524 de rezultate pentru "ajf dolj clasament liga5seria3" (2.91 secunde)
500 de firme cu capital strain au disparut din Dolj.
In 2010, s-a inregistrat o usoara crestere a vanzarilor de autoturisme noi autohtone si de import in Dolj si Olt, iar 2011 a fost anul cel mai negru din ultimii patru pentru dealerii auto.
Liderul PD-L Dolj, mi-nistrul transporturilor Radu Berceanu, si cel al PSD Olt, senatorul Ion Toma, au fost desemnati de Biroul Politic Central de Coordonare a Coalitiei sa scoata din impas negocierile PSD - PD-L din judetele Olteniei.A mai trecut o saptamana, insa negocierile intre PSD si PD-L continua sa ramana blocate in judetul Dolj.
Dupa ce si-a pierdut calitatea de membru al PSD, Geoana trebuie acum sa elibereze si biroul senatorial de la Craiova Presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, a organizat ieri o conferinta de presa pentru a preciza care este pozitia organizatiei pe care o conduce in urma excluderii din partid a senatorului PSD de Dolj Mircea Geoana.
Numarul animalelor crescute in gospodariile taranesti si in marile „ferme“ a stagnat, in ultimii ani, in judetul Dolj.
La începutul anului, în Dolj existau 136.061 de salariati si 217.176 de pensionari. ... Numarul pensionarilor din Dolj este aproape dublu fata de cel al persoanelor angajate“, a declarat directoarea Casei de Pensii Dolj, Ileana Ciutan.
Propunerile de candidati pentru PE au inceput sa curga de la filialele judetene din toata tara, iar cea care a facut primul pas pentru Dolj a fost organizatia PD, al carei candidat va fi, pe 13 mai anul viitor, euroobservatorul Marian Jean Marinescu.
PSD Dolj nu si-a mai actualizat site-ul de pe vremea cand il criticau pe prefectul Giugea, iar PD-L Dolj nici macar nu exista. Potrivit ultimelor statistici, 40% din populatia Romaniei are in prezent acces la internet.
De mai bine de doua luni, PSD si PD-L nu reusesc sa negocieze o alianta in judetul Dolj.
Astfel, potrivit reprezentantilor Registrului Auto Roman (RAR) Dolj, in ultima vreme s-a inregistrat o crestere a cererilor pentru elibererea de carti de identitate a vehiculelor (CIV), mai ales in cazul autovehiculelor la mana a doua aduse din strainatate.
Fie ca este vorba despre afaceri in crestere in Dolj, fie pur si simplu au iesit la iveala mai multi bani din economia subterana, un lucru este cert:
din Craiova va gazdui, in perioada 7 - 21 ianuarie, prima editie a Cupei "NFI", competitie organizata de Asociatia "Nu fi indiferent!", cu sprijinul DJST Dolj si AJF Dolj si care se anunta extrem de disputata.
Conducerea CJ Dolj, cu gandul la sinistrati In timp ce edilii din Primaria Craiova si-au petrecut Pastele in familie, intocmind lista de pacate pe care ar trebui sa o rosteasca in fata preotului la spovedanie, gandul conducatorilor din administratia publica locala la nivel judetean a stat mai mult la sinistratii lasati fara un acoperis deasupra capului de revarsarea Dunarii decat la sarbatorire.
Acest lucru a luat prin surprindere conducerea Consiliului Judetean (CJ) Dolj, institutie care se va ocupa de construirea retelelor de drumuri si de energie electrica ale localitatii.
Dupa negocierile prelungite dintre PD-L si PSD de la sfarsitul saptamanii trecute, prin care cele doua partide au impartit "frateste" sefiile deconcentratelor din Dolj, liberal-democratii s-au pus pe adunat peste 100 de CV-uri pentru a stabili oamenii care vor fi propulsati in fruntea institutiilor si pe posturile de adjuncti.Pana ieri, PD-L isi stabilise nominalizarile la doar cinci dintre cele 15 institutii deconcetrate, pe care le-a "castigat" in urma negocierilor cu social-democratii.
Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Dolj are, incepand de ieri, un nou staff.
Abia luni s-a votat modificarea statutului si schimbarea denumirii institutiei din Camera de Comert si Industrie "Oltenia" in Camera de Comert si Industrie a judetului Dolj.
IPJ Dolj face tot posibilul sa nu divulge cati angajati ai acestei institutii au fost facuti ofiteri ori au primit sporuri substantiale la salarii in baza diplomelor de absolvire a Universitatii "Spiru Haret" la controversata forma de studiu Invatamant la Distanta (ID).
Consiliul Judetean Dolj a semnat un contract de certificare ISO a institutiei pentru un pret de cinci ori mai mare decat al pietei, sustine consilierul judetean Dan Paloiu.
Raducu Sergiu Gelu Dragancea, directorul executiv suspendat al APIA Dolj, a povestit ieri in fata judecatorilor Tribunalului Dolj ca a cerut 25.000 de euro de la fratii Gagiu intr-o discutie lipsita de "discretie si seriozitate".
google-analytics.com