iconcert.ro : Inca un spectacol "O noapte de Craciun cu Stefan Banica" la Sala Palatului

Stefan Banica sustine trei concerte din seria "O noapte de Craciun cu Stefan Banica", nu doua cum s-a anuntat initial. Cererea mare de bilete a facut ca organizatorii sa suplimenteze numarul spectacolelor, artistul concertand pe scena Salii Palatului din Bucuresti pe 13, 14 si 15 decembrie 2012.
Afla mai multe despre "O noapte de Craciun cu Stefan Banica"!
Cel de-al treilea spectacol va avea loc pe 15 decembrie 2012 si se adauga listei lungi de show-uri ale artistului desfasurate de-a lungul timpului in luna decembrie. Concertele de Sarbatori ale lui Stefan Banica au strans peste 220.000 de spectatori la Sala Palatului in cei 10 ani de traditie, de la un an la altul depasind recordurile de vanzari.
Stefan Banica se afla in aceasta perioada in turneul national de promovare al albumului "Altceva", al 14-lea disc de autor din cariera. Turneul a inceput la finalul lunii octombrie si in perioada urmatoare il va duce pe Stefan in fata fanilor din Craiova, Cluj-Napoca, Pitesti, Ploiesti, Iasi, Brasov.
Afla mai multe informatii despre turneul "Altceva"!
Stefan Banica se mandreste cu o cariera de 25 de ani in care a dovedit ca muzica, actoria si televiziunea nu au secrete fata de el. Un om de show, prin definitie, Stefan Banica transforma concertele de Craciun in adevarate spectacole cu muzica, dans, costume si lumini.
Bilete Stefan Banica - concerte Craciun 2012
Biletele pentru concertele de Craciun de la Sala Palatului ale lui Stefan Banicasunt disponibile la urmatoarele categorii de preturi:
VIP: 200 lei
Categoria I: 150 lei
Categoria II: 100 lei
Categoria III: 60 lei
Biletele pentru aceste evenimente sunt disponibile in reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro.
Gen: Pop/Rock