Incepand de sambata, platforma Regiei Autonome de Transport Craiova a devenit gazda persoanelor fizice si juridice interesate sa investeasca in agricultura, cu ocazia deschiderii "Targului national cu participare internationala Agrotex 2006".
Aflat la cea de-a 15 editie, Targul Agrotex 2006 se va desfasura in perioada 13-18 mai. Publicul va avea acces gratuit pentru vizitare, zilnic intre orele 10.00-18.00. "In urma cu 15 ani, aceasta manifestare expozitionala la Craiova a fost determinata de faptul ca in zona era dezvoltata industria producatoare de echipamente si accesorii pentru agricultura.
Agrotex si-a propus si anul acesta sa contribuie la dezvoltarea agriculturii si silviculturii in zona Olteniei. Astfel, manifestarea expozitionala a reunit 27 de firme producatoare si distribuitoare de masini, utilaje si echipamente agricole, produse agricole, material semincer si produse chimice pentru agricultura din Arad, Arges, Brasov, Bucuresti, Cluj, Satu Mare si Dolj.
Produsele sunt expuse de 12 dealeri ai unor agenti economici romani si straini, printre care Massey Ferguson si John Deere (Anglia), Pobert (Franta), Pasquali (Italia), Belarus (Rusia), Pronar (Polonia), Nunthems Netherlands BV (Olanda), Mecanica Ceahlaul, Tractorul Brasov si Top-Brasov, si pot fi cumparate si in rate.
Numarul mare de produse expuse (motosape, prasitoare, motocositoare, tractoare performante) a atras atentia mai multor oficialitati ale orasului care sunt interesate de o afacere proprie in domeniul agricol.