Cautare

362 de rezultate pentru "adriana krips" (2.64 secunde)
In urma discutiilor avute cu pensionarii galateni, senatorul PSD Adriana Ticau s-a adresat plenului Senatului aducind la cunostinta tuturor parlamentarilor situatia expusa la Galati de acestia La sfirsitul trimestrului al doilea al acestui an numarul total al pensionarilor din Romania era de 5,8 milioane de persoane.
Euro-parlamentarul PSD Adriana Ticau cotizeaza la partid cu jumatate din leafa de demnitar. Adriana Ticau a precizat ieri ca da la partid, sub forma de cotizatie lunara, 500 de euro.
Consilierul prezidential Adriana Saftoiu a declarat ieri ca isi asuma faptul ca demisia sa vine intr-un moment delicat pentru presedinte si ca retragerea sa din functie are motive strict personale. Adriana Saftoiu a confirmat oficial ca si-a depus demisia luni si ca va parasi Cotroceniul, incepand cu 1 aprilie.
Europarlamentarul Adriana Ticau este hotarata sa depuna la Senat o initiativa legislativa menita sa protejeze persoanele cu handicap, pentru eliminarea discriminarii si cresterea calitatii vietii acestora. ... Avem multe lucruri de imbunatatit pentru ca persoanele cu dizabilitati sa fie cu adevarat integrate in societate", a declarat deputatul european Adriana Ticau.
Fostul consilier prezidential Adriana Saftoiu declara, intr-un interviu acordat revistei The One, ca Elena Udrea a gresit incercand "sa arda etapele", motiv pentru care, fata de aceasta, colegii de partid manifesta mai degraba teama decat respect.
Dupa ce in urma cu o saptamana amintea de faptul ca, in cadrul Parlamentului European, se vor lua o serie de masuri anticriza, pe mai multe planuri, europarlamentarul Adriana Ticau spune ca la ora actuala o atentie deosebita trebuie data in special industriei constructoare de masini.
Adriana Saftoiu, deputat PNL, il felicita pe Victor Ponta, presedintele PSD, pentru faptul ca si-a asumat orientarea catre stanga a partidului pe care il conduce. ... Adriana Saftoiu spune ca PNL ar trebui sa arate mai mult ca este un partid de dreapta si sa renunte la aliante.
Vasile Dancu, Alfred Bulai, Dan Andronic, Bogdan Teodorescu si Adriana Saftoiu au raspuns pentru "Puterea". ... Alfred Bulai, Bogdan Teodorescu si Adriana Saftoiu sunt cei care afirma ca demisia nu i-ar fi benefica lui Emil Boc din punct de vedere politic.
El este ajutat de fata sa, Adriana, studenta în anul întâi la Facultatea de Stiinte Politice din Timisoara, si ea pasionata de animale.
Adriana Caba a participat recent la targul mestesugarilor Piata taranaeasca, din incinta Muzeului Taranului Roman. ... Mai avem si obiecte din ceramica si portelan, la 10 RON, care au ramas desperecheate", ne-a spus Adriana Caba, anticar de foarte multi ani si pasionata de obiectele vechi.
Adriana Tudor, manager Miledy Naturals, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Presedinta Organizatiei de femei a PSD Bistrita-Nasaud, Adriana Pana, a cerut ieri demisia Rovanei Plumb din functia de lider al Organizatiei de Femei a PSD, motivand ca aceasta face parte din categoria celor "frustrati din conducerea partidului care dau lovituri sub centura".
Sotii Adriana si Bogdan Divrician de la DIVADI au fost prezenti recent la tarvul de la MTR, cu tricouri si rochii pictate cu culori speciale pentru textile si cu icoane pictate pe sticla si pe lemn.
Pentru ca perioada rece se apropie, iar problemele legate de acoperirea subventiei si a costurilor pentru incalzire vor da din nou batai de cap autoritatilor locale, senatorul PSD Adriana Ticau a adresat o interpelare ministrului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei solicitind o serie de lamuriri asupra acestor aspecte.
Camera Deputatilor a aprobat initiativa legislativa depusa de senatorul PSD Adriana Ticau referitoare la modificarea Legii nr.
O singura actualizare Senatorul PSD Adriana Ticau este singurul parlamentar de Galati care si-a publicat declaratia de avere actualizata.
Europarlamentarul Adriana Ticau a cerut Uniunii Europene sprijin pentru statele afectate de seceta si inundatii. Interventia a fost facuta luni seara in plenul Parlamentului European, cind Adriana Ticau a vorbit despre situatia agricultorilor europeni.
Adriana Ticau a sustinut, in plenul Parlamentului European, importanta folosirii "vehiculelor inteligente" pe strazile Europei, aceasta sustinand introducerea sistemului "eCall" ca echipament standard pe toate vehiculele noi incepand din 2010 si a sistemului electronic de control al stabilitatii incepand cu 2012.
Adrian Semcu, liderul PNL Prahova, organizatie la care si-a depus dosarul de candidatura pentru Parlament si fostul consilier prezidential Adriana Saftoiu, sustine ca la cererea sa a fost amanata validarea de catre Delegatia Permanenta (DP) a propunerilor de candidaturi ale organizatiei.
Ana Maria Topoliceanu, Adriana Matei si Elena Ivanescu. ... Pe langa Elena Ivanescu, au mai fost numite in aceasta functie Ana Maria Topoliceanu si Adriana Matei. ... La randul sau, Adriana Matei este directorul general al Directiei Generale Autorizare si Postprivatizare din Ministerul Turismului.
google-analytics.com