Cautare

363 de rezultate pentru "adriana krips" (2.64 secunde)
Prin vocea deputatului Adriana Saftoiu, membrii comisiei de ancheta in cazul Udrea au decis sa nu mai raspunda declaratiilor ministrului Turismului, Elena Udrea, pe motivul ca acestea sunt doar 'niste declaratii politice'.
Deputatul PNL Adriana Saftoiu a citit in plenul Camerei Deputatilor o falsa declaratie politica pentru a atrage atentia asupra scaderii rolului parlamentului.
Conservatorii au judecat pentru ei si nu pentru liberali si probabil ca au facut bine asigurandu-si supravietuirea pe mai departe", scrie Adriana Saftoiu, intr-un comentariu postat pe VoxPublica. Adriana Saftoiu nu a fost singura liberala care a criticat decizia PNL de a se alia cu PC.
"Saftoiu scoate tipete ascutite, dar e o femeie pedista si o moralista second-hand" Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca deputata liberala Adriana Saftoiu scoate "tipete ascutite" in cazul Dan Voiculescu, el aratand ca aceasta este "o femeie pedista", la fel ca Sulfina Barbu, si o "moralista second-hand".
In ceea ce priveste acoperirea deficitului de lucratori, Adriana Iftime, directorul general executiv al PSC, crede ca in 2007 un numar semnificativ de muncitori din China si Ucraina vor aparea pe piata constructiilor din Romania.
Anul viitor trebuie sa ne asteptam la o crestere a preturilor in constructii, a declarat Adriana Iftime, directorul general al Patronatului Societatilor din Constructii (PSC). ... Din cauza acestui deficit de personal, firmele romanesti nu pot participa la licitatii, arata Adriana Iftime.
Distribuitorii sunt importanti pentru ca te tin la curent cu noile produse, iar fidelizarea lor înseamna si posibilitatea ca angajatii sa participe la instruiri gratuite în cazul noilor game de produse care apar pe piata.Adriana Cojocaru, patroana salonului New Look din Craiova, este de parere ca nu trebuie sa te opresti numai la un salon de cosmetica, diversitatea serviciilor oferite fiind foarte importanta:
La conferinta au fost prezenti Catalin Doica, secretar de stat in cadrul Ministerului Economiei si Finantelor, Eugen Ciorici, vicepresedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Adriana Damian, reprezentantul Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta, Mariana Vizoli, director in cadrul MEC si coordonator al proiectului InfoTVA si Serge Mary, expert din partea Pricewaterhousecooper Belgia si coordonator al aceluiasi proiect din partea consultantului.
Cel putin asa a precizat europarlamentarul Adriana Ticau, prezenta vineri la inchiderea proiectului "Management performant in mediul de afaceri galatean". ... Mai mult, Adriana Ticau a spus ca firmele vor beneficia si de fonduri mai mari din partea UE.
Maia Morgenstern, Carmen Tanase, Adriana Trandafir, Virginia Rogin, Manuela Harabor, Tudor Istodor, Diana Cavallioti, Gabriel Fatu, Doina Teodoru, Ion Ionut Ciocia, Cosmina Dobrota;
Adriana Calin de la firma Lavanda de Acasa a participat recent la targul traditional din curtea MTR cu un stand cu aranjamente de lavanda si flori uscate. ... Iar la targuri ne ducem in week-end-uri, ne-a spus Adriana Calin de la firma Lavanda de Acasa.
La Tucano Coffee a avut loc zilele trecute lansare cartii Terapie pe salteaua de pilates de Adriana Emilia Toma, in prezenta catorva jurnalisti si prieteni.
Adriana Hojbota de la Manastirea Humorului, Suceava, participa in acest week-end la targul "Piata Taraneasca si Mester (Esti)" organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Adriana Tudor, manager la Miledy Naturals, este prezenta zilele acestea la targul de Paste organizat la Sala Dalles.
In acest dosar, DNA a cerut avize pentru urmarirea penala a 9 fosti ministri - senatorii Serban Mihailescu si Ecaterina Andronescu, deputatul Valerian Vreme, europarlamentarul Dan Nica, Daniel Funeriu, Alexandru Athanasiu, Mihai Tanasescu, Gabriel Sandu si Adriana Ticau, arata sursa citata.
Adriana a spus la TV ca nu se supune niciunui ordin judecatoresc si ca mi-ar fi trimis o notificare, insa nu am primit-o si nu stiu despre ce e vorba. ... Stiu ca Adriana si copiii au stat 3 zile la Minodora, iar apoi s-au mutat in apartamentul din Kogalniceanu.
Adriana Nica, partenera de viata a lui Sorin Oprescu, a dat declaratii in fata instantei din Atena, acolo unde judecatorii analizeaza cererea de extradare a fostului primar al Capitalei.
Interesant este si ca, dupa ce PNA s-a sesizat din oficiu, prin reprezentanta sa de la Satu Mare, procuroarea Adriana Cristescu, procurorul-sef Moldovan a solicitat dosarul la Oradea pentru a-l solutiona el.
Si relatia cu Adriana Saftoiu a fost exploziva, conflictul soldandu-se cu o despartire definitiva si cu ranchiuna intre vechea consiliera de imagine a sefului statului si administratia prezidentiala: Adriana Saftoiu a recunoscut ulterior ca la Cotroceni Elena Udrea a fost o bomba cu ceas in echipa lui Basescu:
La jumatatea lunii iulie 2006, Teodor Atanasiu a declarat ca stie de la Directia de Informatii Militare ca Adriana Saftoiu, purtator de cuvant al Presedintiei, da presei, "pe surse", informatii care sa-l discrediteze. ... De asemenea, in prezent Adriana Saftoiu si Teodor Atanasiu sunt colegi de partid in PNL.
google-analytics.com