Adriana Tudor, manager Miledy Naturals, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
La standul ei, gasiti sapunuri naturale cu scoarta de copac, scruburi (pentru corp), masti de par si unt hidratant cu craita si urzica (toate naturale).
"La standul nostru, gasiti: sapunuri cu scoarta de copac - la 13 - 14 RON, alte sapunuri - intre 9 - 14 RON, creme solide, cu lapte, shea si cacao - la 18 RON, ulei hidratant si ulei de masaj cu lavanda, salvie si greph, unt hidratant cu craita si urzica (cel mai cautat produs), sapunuri pentru copii, sapun puffy cu aloe si galbenele, sapunuri anticelulitice si scruburi anticelulitice, dar si singurele creme cu bicarbonat si borax de pe piata romaneasca", ne-a spus Adriana Tudor.
Sapunurile Miledy sunt anticelulitice, pentru piele grasa/acnee si pentru piele normala.
Inedite sunt si sapunurile naturale cu scoarta de salcie / sampon solid si sapunurile naturale cu scoarta de stejar si frunze de nuc - la 14 RON si sapunurile solide cu coaja de mesteacan - la 14 RON, care au un miros foarte frumos.
Multe dintre aceste produse sunt cumparate si de vedetele de la noi: cantareti si actori care le adora, dar sunt folosite si de medicii dermatologi.
Adriana Tudor va fi prezenta cu un stand la sfarsitul lunii mai la Tibco, la Romexpo, iar la targul de la Agronomie o gasiti in fiecare week-end.