Presedinta Organizatiei de femei a PSD Bistrita-Nasaud, Adriana Pana, a cerut ieri demisia Rovanei Plumb din functia de lider al Organizatiei de Femei a PSD, motivand ca aceasta face parte din categoria celor "frustrati din conducerea partidului care dau lovituri sub centura".
Adriana Pana a declarat ca exprima punctul de vedere al femeilor care fac parte din Organizatia Bistrita-Nasaud si care sunt "nu doar indignate, ci si revoltate de intreaga atitudine pe care a avut-o Rovana Plumb in mass-media". Ea a adaugat ca aceeasi parere o impartasesc si colegele din organizatiile Satu Mare, Dolj si Cluj. Pana o acuza pe Rovana Plumb ca nu s-a consultat cu nimeni din teritoriu atunci cand a decis sa faca declaratii publice de sustinere a lui Adrian Nastase.
Ea a adaugat ca Organizatia de femei a PSD Bistrita-Nasaud cere discutarea in Consiliul de onoare a atitudinii Rovanei Plumb in regim de urgenta si convocarea unei conferinte extraordinare a Organizatiei de Femei. "Noi consideram ca nu ne mai reprezinta", a mai declarat Adriana Pana. (Narcisa Petre)