Adriana Saftoiu, deputat PNL, il felicita pe Victor Ponta, presedintele PSD, pentru faptul ca si-a asumat orientarea catre stanga a partidului pe care il conduce.
In acelasi timp, Saftoiu spune ca pentru actualul sau partid ar fi mai bine sa urmeze doctrina dreptei si sa isi asume un astfel de discurs.
Adriana Saftoiu spune ca PNL ar trebui sa arate mai mult ca este un partid de dreapta si sa renunte la aliante. Convinsa ca PNL ar intra in parlament chiar daca pragul electoral ar ajunge la 10%, Adriana Saftoiu declara ca exista riscul "bolsevizarii" partidului dar importanta este existenta unui "antivirus" pentru a contracara aceasta prblema.
"Il felicit pe Victor Ponta care, imediat dupa castigarea alegerilor, a spus ca PSD e de stanga. Cred ca noi ar trebui sa ne ocupam de culoarul de dreapta. Daca PNL nu merge pe acest culoar cu curaj si nu ne asumam discursul de dreapta, poate ca nu ne va fi bine" a afirmat Saftoiu in opinia careia asocierea excesiva cu PSD nu face bine liberalilor.
"Am votat impotriva listei, deoarece cred ca autoritatea unei persoane in partid este mult mai purternica atunci cand e ales prin vot direct. Sunt voci care spun ca lucrurile nu merg spre bine, altele care spun contrariul. Trebuie sa vedem care sunt rezultatele", a mai adaugat deputata care il lauda pe Calin Popescu Tariceanu pentru activitatea desfasurata in calitatea de liderul al grupului PNL din Camera Deputatilor.