Cautare

5557 de rezultate pentru "acte necesare somaj spania" (2.70 secunde)
Dupa ce si-au facut mila de ai nostri romanasi care le culegeau capsunile si au decis ca cine sta mai mult de sase luni in Spania primeste automat viza de rezidentiat, spaniolii si-au scarpinat mai bine tartacutele si si-au zis:
Ceea ce s-a intimplat recent cu cei 240 de romini plecati sa-si viziteze rudele din Spania, frizeaza ridicolul si chiar ar stirni risul, daca situatia n-ar fi dramatica.
Executivul isi va asuma raspunderea pe doua legi care prevad masurile de austeritate din scrisoarea catre FMI, respectiv Legea privind stabilirea unor masuri in domeniul pensiilor si Legea privind stabilirea unor masuri necesare in vederea restabilirii echilibrului bugetar.
Acest lucru este si pentru ca a pleca la munca presupune o multime de acte, care trebuie traduse, si cu care se cheltuiesc astfel niste bani.
Acest lucru este si pentru ca a pleca la munca presupune o multime de acte, care trebuie traduse, si cu care se cheltuiesc astfel niste bani.
Acest lucru este si pentru ca a pleca la munca presupune o multime de acte, care trebuie traduse, si cu care se cheltuiesc astfel niste bani.
Astfel, daca la ArcelorMittal Galati, valoarea maxima a recompenselor financiare este de 280 de milioane de lei vechi, la ArcelorMittal Hunedoara cuantumul compensatiilor care vor fi acordate in caz de disponibilizari este cuprins intre 140 si 160 de milioane de lei vechi la care se acorda ajutorul de somaj pe o perioada de 12 luni.
Unii dintre ei, putini la numar, s-au reangajat, dar cei mai multi se bucura de sumele primite sub forma de plati compensatorii si ajutor de somaj. De anul viitor insa, pentru disponibilizati va incepe adevarata criza, atunci cand se vor termina ajutoarele de somaj.
Proiectul prevede ca ofiteri de informatii au dreptul sa efectueze, conform Codului de procedura penala, "acte premergatoare cu caracter probatoriu", pentru amenintari la adresa sigurantei nationale.
Numarul sectiilor de vot pentru romanii din Spania si Italia va fi triplat comparativ cu birourile electorale deschise la ultimele alegeri, iar romanii din Spania care intentioneaza sa revina in tara vor beneficia de servicii guvernamentale de informare si consiliere.
Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca organizeaza actiunea de inscriere in banca de date a solicitantilor de locuri de munca in Spania In perioada 22 august- 6 septembrie, la sediul din str.
Companiile care urmeaza sa lucreze cu Ford roiesc in jurul fabricii, pentru a-si pregati operatiunile necesare lansarii celui de-al doilea model Ford care se va produce la Craiova, incepand din partea a doua a anului viitor. ... Lager (Spania).
Ebola bate cifrele OMS In Spania, un pacient suspect de infectare cu virusul ucigas asteapta rezultatele analizelor pentru clarificarea diagnosticului Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) avertizeaza ca nu toate cazurile de Ebola sunt declarate, existand teama ca epidemia va fi greu de tinut sub control, cu consecinte majore, in special economice, in tarile sarace.
Spania, Finlanda si Olanda, pentru a evalua impactul folosirii apei de javel in declansarea infectiilor ORL si respiratorii (sinuzita, bronsita, otite, gripa, pneumonii).
Mai multe cercetari au incercat sa testeze validitatea acestei conceptii, demonstrand ca numerosii detinuti, aflati in inchisori pentru acte de violenta grava, au fost maltratati dur de catre parintii sai, in timpul copilariei sau adolescentei.
Conducerea Camerei Deputatilor a luat act ieri de solicitarea Asociatiei Civic Media de retragere a mandatului de parlamentar al deputatului Mona Musca (foto), pe motiv ca acesta a facut fals in acte publice, cererea fiind trimisa la Comisia juridica, a declarat secretarul Camerei, Valeriu Zgonea.
Cu alte cuvinte, cei care vand cu acte nu au cum sa devina rentieri. ... Mai mult, trebuie ca terenurile vizate sa nu fi facut obiectul altei "instrainari prin acte intre vii" dupa 1990.
Noul ministru le-ar fi cerut directiilor judetene de finante sa exprime problemele reale cu care se confrunta oamenii legii in aplicarea actualelor acte normative.
De asemenea, scaderi semnificative se vor inregistra si la autentificarea celorlalte acte de garantie, acestea atingand limita de 35%.
Pe de alta parte, minerii au savarsit acte reprobabile. ... - De frica au plecat numai cei care au savarsit acte reprobabile. ... Si starea de spirit care a urmat, din cauza acestor acte de primitivism. ... De ce au avut loc acele acte de vandalism la trei saptamani dupa alegeri?
google-analytics.com