Cautare

555 de rezultate pentru "pensionari" (3.59 secunde)
Primaria Craiova sustine ca propunerea sa de a asigura transport gratuit pensionarilor cu pensii sub 1.000 de lei nu are caracter electoral Antonie Solomon a dat asigurari marti ca Primaria Craiova are suficienti bani pentru a asigura gratuitatea transportului pentru pensionari, in varianta propusa spre aprobarea consiliului local in sedinta de astazi.
Primaria Craiova sustine ca propunerea sa de a asigura transport gratuit pensionarilor cu pensii sub 1.000 de lei nu are caracter electoral Antonie Solomon a dat asigurari marti ca Primaria Craiova are suficienti bani pentru a asigura gratuitatea transportului pentru pensionari, in varianta propusa spre aprobarea consiliului local in sedinta de astazi.
La începutul anului, în Dolj existau 136.061 de salariati si 217.176 de pensionari. ... Desi a crescut numarul persoanelor angajate în 2007 fata de anul anterior, dezechilibrul dintre cei care sunt angajati si pensionari este destul de mare. „Sunt foarte multi pensionari comparativ cu numarul salariatilor.
Acestia, impreuna cu directorii supermarketurilor, sunt acuzati ca au organizat si pus la punct o vasta retea de lupte ilegale de pensionari. "Sub pretextul promotiilor la tigai sau bormasini zeci de lupte ilegale intre pensionari s-au desfasurat pe tot cuprinsul tarii.
Aici va referiti si la pensionari? ... Pai asta, pentru ca multi considera ca atunci cand vorbiti de cifra asta enorma, de 13,8 milioane , e vorba si de cele 5 milioane de pensionari.
Calculele facute de RAT si Primaria Craiova indica faptul ca vor beneficia de gratuitate pe mijloacele de transport aproximativ 44.220 de pensionari cu pensii nete sub 1.000 de lei.
Potrivit reprezentantilor Compartimentului Juridic din cadrul CJP, alti pensionari reclama nerecunoasterea statutului de refugiat, stramutat, deportat sau de persoana persecutata din motive etnice.
Deci o sa ajunga tinerii inscrisi pe liste pensionari. ... de ce in Constanta transportul este gratuit pentru pensionari si copii si aici nu? ... Eu personal am facut doua pavilioane de vara pentru pensionari.
Organizatia de Pensionari a Partidului National Liberal Constanta organizeaza joi, 7 mai, de la ora 10.
'Domnule presedinte, distins Senat, domnule Prim-ministru, domnule ministru, stimati invitati pensionari, dezbatem azi unul dintre cele mai importante proiecte de Lege din legislatura 2008-2012, cu implicatii directe fata de cei 6 milioane de pensionari din Romania, precum si pentru cei ce in viitor vor apela la aceasta lege.
Sase milioane de pensionari Numarul foarte mare de pensionari pe caz de boala si de invaliditate este in continua crestere, procesul de pensionare realizandu-se intr-un ritm accelerat si destul de usor de indeplinit.
Peste 1.600.000 de pensionari vor primi pensii majorate începând cu luna iulie 2007.
Peste 1.600.000 de pensionari vor primi pensii majorate începând cu luna iulie 2007.
În judet, fiecare salariat tine în spate aproape doi pensionari. Casa Judeteana de Pensii (CJP) Dolj a anuntat ca raportul dintre salariati si pensionari se mentine dezechilibrat.
In acelasi timp, pensia sociala minima garantata, acordata in prezent sub forma unei indemnizatii sociale pentru pensionari, va fi de asemenea inghetata la valoarea de 350 de lei.
Am facut aceasta paranteza pentru ca ati facut o practica din minciuna si demagogie, pentru ca i-ati mintit in fata atat pe militarii pensionari cat si pe noi, pe parlamentari.
Timp de doua ore si jumatate, intr-o atmosfera mai colorata decat de obicei, deputatii Opozitiei au solicitat un vot de neincredere din partea Camerei fata de capacitatea si de vointa Guvernului de a actiona cu responsabilitate politica si respect fata de pensionari.
Documentele necesare pentru eliberarea cardului gratuit pentru pensionari Pensionarii bucuresteni trebuie sa depuna la oricare din ghiseele STB in primul rand un formular, care poate fi descarcat de pe site-ul STB (http://stbsa.ro/docpdf/Formular%20Gratuitate%20Pensionari.pdf), sau poate fi cerut la centrele de vanzare.
"Deputatul PC Bogdan Ciuca a recunoscut ca PC i-a ajutat pe acei pensionari sa ajunga la Bucuresti. ... Trebuie subliniat ca la Bucuresti au fost pensionari cu venituri mici, si nu oameni de-ai nostri, asa cum au spus democratii".
Primul care a laudat activitatea organizatiilor de pensionari a fost deputatul PC Bogdan Ciuca, urmat de deputatul PNL Emil Strunga.
google-analytics.com