Cautare

18182 de rezultate pentru "accident rutier taxi satu mare" (3.24 secunde)
• In cazul in care sprijinul UE ar fi directionat doar catre reteaua centrala de transport, fara a mai fi finantata reteaua globala, aceasta poate conduce la o mai mare accentuare a discrepantelor dintre statele membre, la mentinerea blocajelor in trafic si la neatingerea obiectuvului de imbunatatire a accesibilitatii si a conectivitatii in interiorul si in exteriorul fruntierelor UE;
Oprirea productiei la Ford a scazut indicatorii industriei doljene Directia Regionala de Statistica Dolj informeaza ca pe primele 11 luni ale anului trecut, comparativ cu aceeasi perioada din 2010, productia industriala a Doljului a scazut, pe ansamblu, cu 3,7%, dar cele mai mari scaderi s-au inregistrat in industria auto (fabricarea autovehiculelor de transport rutier etc.), care a picat cu exact 99,7%.
Aceasta monitorizare a fost efectuata in scopul evidentierii disfunctionalitatilor care se produc in desfasurarea traficului rutier, pentru a lua, in consecinta, masurile specifice ce se impun. ... Pipera, etc., dar si arterele aglomerate din cauza numarului mare de masini:
Ca urmare a evenimentelor prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei, traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe bulevarde din Capitala. ... Totodata, va fi restrictionat temporar traficul rutier pe Str. ... Stefan cel Mare - Str.
Un proiect de lege care a plecat de la Camera Deputatilor spre Senat propune o modificare a Codului Rutier care ar putea fi o veste buna pentru toti soferii din Romania.
Trafic restrictionat pe Calea Victoriei, in perioada 02 - 03 septembrie 2017 Cu ocazia desfasurarii unui eveniment cultural pe Calea Victoriei in perioada 02 - 03 septembrie 2017, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta in sensul restrictionarii traficului rutier in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.
Totusi, restantele reprezinta mai putin de 10% din totalul creditelor de consum, care in judetul Satu Mare au atins nivelul de aproape 1.000 de miliarde de lei.
Pretul fixat, cu toate ca terenul avea lipsurile mentionate mai sus, a fost de 15 euro/m2, pret considerat a fi prea mare de delegatia grupului suedez. ... Cea mai mare parte a consilierilor locali, precum si reprezentantii oamenilor de afaceri au considerat pretul ca fiind exagerat.
Mondex - Bucuresti Berceni Inmedio - Bucuresti Pallady Leonardo - Constanta 1 Takko - Constanta 2 Nino - Oradea 1 Sensiblu - Oradea 2 Docnet - Timisoara 1 HelpNet - Timisoara 2 Takko - Arad Jysk - Baia Mare Humana - Cluj Napoca Takko - Deva C&A - Galati Humana - Pitesti Xeladior - Ploiesti B&B - Satu Mare Jysk - Suceava Lista Galeriilor Real participante la promotie:
Joi 09 Mai 2013, 19:00, BAIA-MARE (jud. Maramures), Sala Mare a Teatrului Municipal Luni 13 mai 2013, ora 19:00, SATU MARE (Jud. Satu Mare),Filarmonica de Stat "Dinu Lipatti" Miercuri, 15 mai 2013, ora 19:00, ZALAU (Jud.
A urmat un adevarat raliu, prima oprire fiind la inaugurarea lucrarilor de consolidare si refacere sistem rutier pe DN 21 km 90+750-105+500.
Basescu a ajuns imediat dupa pranz in zona localitatii valcene Caineni, unde traficul rutier a fost blocat in urma cu mai bine de o saptamana, in urma caderilor de stanci pe DN 7.
Exista posibilitatea impunerii unor restrictii suplimentare ale traficul rutier, cu precadere pentru camioane, pe toate autostrazile din Slovenia.
Conducerea Camerei Deputatilor a decis ieri ca deputatii sa fie direct raspunzatori pentru amenzile auto trimise Parlamentului si sa transmita politiei datele exacte cu privire la persoana care a condus autoturismul pentru a evita suspendarea permiselor lor de conducere, potrivit noilor prevederi ale Codului rutier.
Deputatul conservator Bogdan Ciuca a anuntat ca a depus la Senat un proiect de lege de modificare a Codului Rutier. ... Ideea e ca eu de la bun inceput nu am votat noul Cod Rutier.
Tot pe lista prioritatilor, regasim si Codul Rutier. Marti, pe 3 februarie, senatorii vor redeschide noul Cod Rutier, amanat de prea multa vreme din diferite motive. ... As mai adauga si faptul ca exista anumite rezerve ale USL privind adoptarea, in forma actuala, a noului Cod Rutier.
De curand, Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) a solicitat Ministerului Internelor si Reformei Administrative (MIRA) sa modifice Codul Rutier prin introducerea "politistului acoperit" in intersectii si interzicerea aparatelor de detectat radar.
Eliminarea rovinietei sau includerea valorii acesteia in pretul motorinei ar dezavantaja transportatorii feroviari si ar mari diferenta dintre tarifele de utilizare a infrastructurii platite de operatorii feroviari si cei rutieri, in defavoarea primilor, sustine Asociatia Industriei Feroviare (AIF).Operatorii feroviari subventioneaza deja, indirect, sistemul de transport rutier, prin accizele aplicate motorinei consumate in tractiunea locomotivelor Diesel, accize care sunt directionate spre intretinerea si modernizarea infrastructurii rutiere si nu catre cea feroviara, arata AIF intr-o scrisoare deschisa adresata ministrului Transporturilor, Ludovic Orban.Totodata, asociatia sustine ca diferentele de tarife ale taxei de utilizare a infrastructurii rutiere si feroviare sunt foarte mari, intr-un raport aproximativ de 1/4 in favoarea celui rutier, iar aceasta diferenta de taxare se reflecta si in tarifele practicate de operatorii feroviari si rutieri.
Guvernul cauta solutii pentru infrastructura fabricii Ford Craiova Guvernul Ponta cauta solutii pentru dezvoltarea infrastructurii de transport rutier, feroviar si fluvial a fabricii Ford de la Craiova.
La finele saptamanii trecute, senatorul Toni Grebla a primit confirmarea faptului ca drumul rapid Calafat-Craiova-Targu Jiu-Sebes a fost inclus in strategia europeana de transport rutier. ... Guvernul Victor Ponta a fost foarte receptiv, motiv pentru care drumul rapid figureaza acum in strategia europeana de transport rutier.
google-analytics.com