Alexandra Ciubotariu din Brosteni, Suceava, este castigatoarea tonei de combustibil din promotia toamnei la Galeria Real. Alexandra are 23 ani, este studenta si va sarbatori castigarea marelui premiu in familie, deoarece tatal ei este cel mai incantat de premiu.
"As dori sa imi exprim recunostinta si in acelasi timp sa multumesc Galeriei Real pentru un cadou atat de frumos de Craciun, si anume o tona de combustibil, si sa incurajez pe toata lumea sa creada in astfel de competitii. Cu siguranta pe viitor voi face si mai multe cumparaturi in cadrul Galeriei si incurajez pe toata lumea sa-mi urmeze exemplul. Va multumesc foarte mult!" spune Alexandra Ciubotariu.
Ea a participat la tombola datorita insistentelor unui angajat din cadrul magazinului Jysk din Suceava. Nu-i vine sa creada ca a reusit sa castige marele premiu desi a depus un singur talon in urna. Vine aproape in fiecare luna la magazinul Jysk din cadrul Galeriei Real Suceava deoarece ii plac produsele pe care le gaseste aici.
Campania 'Fa-ti plinul la Galeria Real! Castiga tona de combustibil!' s-a desfasurat in perioada 1 octombrie - 10 noiembrie, in 17 Galerii Real din tara.
Toti clientii care au facut cumparaturi de minim 30 de lei au intrat in tombola cu marele premiu oferit de Petrom, un plin serios de combustibil, pentru cat mai multe drumuri la shopping.
"A fost o campanie gandita sa vina in sprijinul clientilor nostri, care au grija combustibilului. Am hotarat sa dam combustibil pentru sute de drumuri de la casa castigatorului pana la Galeria Real." spune Ioana Pasca, Marketing Manager Galeria Real.
In campanie a fost oferit un premiu si magazinului de la care s-au facut cele mai multe cumparaturi, cu alte cuvinte, de unde au venit cele mai multe taloane completate corect pentru concurs. Castigatorii expresorului au fost angajatii magazinului Jysk din Suceava.



Magazinele care au avut cele mai multe bonuri completate sunt:

Mondex - Bucuresti Berceni

Inmedio - Bucuresti Pallady

Leonardo - Constanta 1

Takko - Constanta 2

Nino - Oradea 1

Sensiblu - Oradea 2

Docnet - Timisoara 1

HelpNet - Timisoara 2

Takko - Arad

Jysk - Baia Mare

Humana - Cluj Napoca

Takko - Deva

C&A - Galati

Humana - Pitesti

Xeladior - Ploiesti

B&B - Satu Mare

Jysk - Suceava



Lista Galeriilor Real participante la promotie:
Arad - Calea Radnei nr. 298
Baia Mare - Bdul Bucuresti nr. 144
Bucuresti Est - B-dul Theodor Pallady nr. 51
Bucuresti Berceni - Str. Drumul Dealul Bisericii nr. 67 - 109
Cluj - Bdul Muncii nr. 1- 15
Constanta 1 - Str mangaliei nr 195A
Constanta 2 - Bdul Aurel Vlaicu nr. 168
Deva - Calea Zarandului nr. 87
Galati - Bdul Galati nr. 3-A
Oradea 1 - Str. Ogorului nr. 171
Oradea 2 - Str. Suisului nr. 10A
Pitesti - Str. Dobrogeanu Gherea nr. 1
Ploiesti - Com Blejoi, Sat Blejoi Nr 1200
Satu Mare - Drum Carei 77 - 79
Suceava - Com. Scheia, Str. Humorului nr. 86
Timisoara 1 - Str Calea Aradului nr 56A
Timisoara 2 - Calea Sagului nr 223, Chisoda