Cautare

5811 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate concurs giurgiu" (2.85 secunde)
• 3 iun 2009 - Traian Basescu declara, la TVR1, ca opozitia din R.
Lucian Iliescu este din anul 1996 primarul municipiului Giurgiu. ... Lucian Iliescu este si presedinte al organizatiei judetene a Partidului National Liberal (PNL) Giurgiu, de care este atasat trup si suflet, declarand ca va ramane pe viata in acest partid.
Miile de profesori si studenti galateni care se inscriu la examenul de titularizare au de trecut prin furcile caudine ale obtinerii avizului psihiatric.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
Tudor Giurgiu) si Un etaj mai jos (r. ... Oana Giurgiu), Cinema, mon amour (r. ... Oana Giurgiu (Libra Film) Regia: Tudor Giurgiu Un etaj mai jos (Romania â€" Franta - Suedia -Germania) Producator:
Erau comentarii pe un site, starnite de un articol in care profesorilor care au sustinut anul acesta examen de titularizare li se atragea atentia ca au luat note mici. ... Insa, meritele acestea sunt din ce in ce mai diluate de notele proaste de la titularizare.
"retrase” din concurs. ... Daca dosarul este sau nu inca in concurs nu sunt cel mai in masura sa spun acest lucru. Cert este ca eu nu mi-am retras dosarul”, ne-a declarat Victor Popescu, privitor la retragerea sa din concurs.
Un concurs pentru ocuparea unui post vacant de referent la Directia patrimoniu din cadrul Primariei Craiova a fost anuntat joia trecuta, cu doar o zi inaintea sustinerii probelor - 2 iunie 2006 - si fara ca directorul sa fi semnat subiectele de examen, asa cum prevede legea.
Marin Anton, presedintele PDL Giurgiu, a anuntat luni seara, ca a decis sa nu mai candideze la sefia Consiliului Judetean, potrivit giurgiveanul.ro.
O sa iau in calcul participarea la concurs", a declarat Ciutan. ... Ursulescu a precizat ca se mai gandeste daca isi va depune dosarul pentru concurs. ... La concurs nu ma voi inscrie. Ce, asta e concurs? Poate concurs de imprejurari", a spus Simcelescu.
Am devenit director al Agentiei prin concurs", ne-a declarat, destul de iritat de subiect, Adrian Manole, directorul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanta.
Luna viitoare se va face concurs. ... Directorii se schimba, concursul se amina Ideea organizarii unui concurs pentru ocuparea posturilor de conducere de la societatile din subordinea municipalitatii nu e deloc noua.
Este responsabilitatea alergatorului sa poarte numarul de concurs pe tricou pe partea din fata, iar cipul electronic montat conform instructiunilor de pe ambalaj.
Concurs. ... Pana pe 8 septembrie, calarasenii se pot inscrie la concurs, iar o saptamana mai tarziu va avea loc anuntarea castigatorilor.
Peste 2.400 de profesori si-au depus dosarele la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, pentru a participa la concursul de titularizare care se va desfasura pe 16 iulie a.c.
1/2011 urmeaza sa beneficieze 3.242 de cadre didactice, promovate cu minimum 7 la concursurile de titularizare din ultimii 6 ani.
Presedintele organizatiei judetene a Partidului Popular Romania Mare (PPRM) Giurgiu, deputatul Danut Liga, a dizolvat organizatia din cauza lipsei de eficienta. “Practic, la aceasta ora, PPRM Giurgiu nu exista, deoarece am dizolvat toate structurile teritoriale ale partidului“, a declarat Liga.
Un exemplu in acest sens, insistent reclamat de conservatorul Dan Liga, este cel al judetului Giurgiu, unde liberalii sunt acuzati de incalcarea cu buna stiinta a protocolului de functionare a coalitiei guvernamentale.
Ludovic Orban a precizat, in fata comisiei parlamentare care l-a audiat, ca intentioneaza, in calitate de ministru al transporturilor, sa transfere administratia porturilor dunarene de la Compania Nationala "Administratia Porturilor Dunarii Fluviale" Giurgiu catre comunitatile locale.
Deputatul Niculae Badalau a anuntat marti ca demisioneaza din toate functiile politice detinute in PSD, intrucat considera nestatutara decizia BPN de a infirma rezultatele Conferintei extraordinare a PSD Giurgiu, in urma careia el a fost reales la conducerea filialei.
google-analytics.com