Cautare

18182 de rezultate pentru "accident rutier taxi satu mare" (5.39 secunde)
"Cei mai multi lucreaza in constructii, un domeniu foarte periculos si care nu ofera nici un fel de pro-tectie in cazul unui accident daca angajatul nu are carte de munca.
"La câteva sute de metri de accident a oprit o Dacie, în care a urcat autorul faptei, disparând în noapte. ... Am mai vazut, imediat dupa accident, un barbat bine facut coborând dintr-o masina care oprise în spatele Mercedesului implicat în accident.
Pentru cei care nu mai au vie in memorie tragedia de la Medgidia, reamintim ca, in data de 30 iulie 2008, la punctul de lucru al invinuitei SC Lafarge Ciment Romania SA din Medgidia a avut loc un accident de munca soldat cu decesul instantaneu al victimelor Nicolae Bosneag si Mircea Radoi.
Gravul accident de autocar, care a provocat duminica seara 38 de victime si ranirea a zece persoane, in apropiere de Avellino, langa Napoli, in regiunea Campania din sudul Italiei, se afla luni in atentia principalelor publicatii din Peninsula.
70.000 de romani ce au suferit un accident vascular cerebral vor primi indemnizatie de handicap.
"In ciuda antecedentelor sale cardiace, artistul nu a facut infarct, ci a suferit un accident vascular cerebral embolic.
"In ciuda antecedentelor sale cardiace, artistul nu a facut infarct, ci a suferit un accident vascular cerebral embolic.
Acum un an a facut un accident vascular cerebral. ... Mudava recunoastea insa ca, in ciuda puterilor sale extraordinare, nu a reusit sa isi salveze sotia, moarta in urma cu mai multi ani intr-un accident de munca.
Un accident teribil, produs zilele trecute, a fost surprins de camerele de supraveghere. ... Imaginile filmate chiar in timpul groaznicului accident sunt socante. ... Soferii implicati in accident au suferit rani grave, dar au scapat cu viata.
Din accident a rezultat ranirea grava a lui T. ... Dupa accident, conducatorul autoturismului marca BMW care circula pe str. ... Din accident a rezultat ranirea usoara a urmatoarelor persoane: ... Din accident a rezultat ranirea grava a lui P.
Andreea Enache, studenta de 20 de ani care a fost implicata intr-un tragic accident de circulatie, inainte de sarbatori, in urma caruia au murit patru oameni, s-a decis sa vorbeasca.
Grav accident de circulatie in Mehedinti. ... "Am primit un apel la 112 pentru un accident. ... Ambulanta implicata in accident apartinea firmei Renamed si transporta pacienti la o clinica privata de dializa si nefrologie, potrivit NewsIn.
In 11 zone din Galati nivelul zgomotului depaseste valoarea maxim admisibila, cauza principala fiind traficul rutier intens.
Traficul rutier va fi restrictionat in Capitala din cauza evenimentelor de comemorare a eroilor martiri cazuti in Revolutia Romana din Decembrie 1989. Traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe artere din Bucuresti, marti si miercuri. ... Stefan cel Mare Bd. ... Iancu de Hunedoara - Sos Stefan cel Mare.
Fenomenul rutier din Romania: ... Cum s-ar caracteriza la ora actuala fenomentul rutier din Romania? ... Foarte rar mai gasesti Dacia 1300, Dacia 1100 sau eu stiu eu ce masini cu o vechime mai mare. ... Ele caracterizeaza fenomenul rutier din Romania de astazi. ... O mare provocare sezonul estival.
Traficul rutier va fi restrictionat sambata, intre orele 06:30 si 14:30 pe traseul intre Piata Constitutiei (platou parcare) - Bd. ... Duminica, intre orele 06:30 - 17:00, se va inchide traficul rutier pe strazile din jurul Palatului Parlamentului, pe traseul: ... Stefan cel Mare - Piata Victoriei;
Lavinia Bososchi, o tanara creatoare de moda, in varsta de numai 28 de ani, a murit marti, intr-un accident de masina.
Cel mai dur Cod Rutier din Europa, o scumpire cu 5% a energiei electrice, o campanie de vaccinare impotriva pestei porcine, o noua bancnota pe piata, cea de 200 lei, si rest numai in moneda noua, acestea sunt noutatile pe care ni le-a adus ziua de 1 Decembrie.
Desi nu mai reprezinta un secret pentru nimeni, poluarea fonica rezultata din traficul rutier desfasurat mai ales pe principalele strazi din oras si, in special, la orele de varf, lucru evidentiat si din masuratorile efectuate recent de Agentia de Protectie a Mediului Galati, municipiul nu este unul zgomotos, a declarat Dumitru Nicolae.
Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca in judetul Brasov, incepand de duminica, ora 12.00, traficul rutier de pe DN1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, a fost deviat pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti, pentru evitarea ambuteiajelor pe raza statiunilor montane, informeaza NewsIn.
google-analytics.com