Cautare

5298 de rezultate pentru "accident rutier in brasov 10 07 2010" (6.07 secunde)
Video Cronica Carcotasilor revine miercuri, 26 septembrie, cu o editie speciala, care marcheaza retragerea lui Serban Huidu, implicat in urma cu o saptamana intr-un accident rutier pe DN1, in urma caruia trei oameni au murit. ... Afla in ce formula va continua show-ul facut celebru de Huidu si Gainusa!
Ponderea platilor pentru vatamari corporale depaseste cu putin 1% in totalul despagubirilor platite de asiguratorii romani pentru politele de raspundere civila auto obligatorie (RCA), comparativ cu peste 50% in cazul companiilor de profil din Europa.
Si asta cumva in tromba, in tromba masinii ministrului de la Transporturi, implicat intr-un accident rutier cu parasirea locului in care acesta s-a produs.
Trei persoane au fost ranite ieri pe Drumul National 65 in urma unui accident de circulatie. Evenimentul rutier s-a produs dupa ce un autoturism a patruns pe sensul opus si a intrat in coliziune cu un autotractor.
Doua persoane au ajuns ieri la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina in urma producerii unui accident de circulatie. Evenimentul rutier a avut loc dupa ce unul dintre soferi nu a adaptat viteza la carosabilul umed si a intrat pe contrasens, lovind un autoturism care circula regulamentar.
"In ultimele 48 de ore in evolutia domnului Sergiu Nicolaescu au aparut complicatii cardiace si pulmonare severe care nu au raspuns la tratamentul intensiv aplicat si care au condus la deces azi, 3 ianuarie 2013, ora 8,20", a anuntat purtatorul de cuvant al Spitalului, printr-un comunicat de presa transmis AGERPRES.
Investigarea ochilor pentru a vedea atacul cerebral Suferinzii de hipertensiune arteriala sunt mai expusi riscului de accident vascular cerebral Persoanele care sufera de hipertensiune arteriala sunt mai expuse comparativ ca alte persoane riscului de a face un accident vascular cerebral.
Furia mareste riscul de infarct si atac cerebral Mai expuse acestui pericol sunt persoanele cu suferinte cardiovasculare In primele doua ore dupa o criza de furie, riscul de infarct miocardic se multiplica de cinci ori si riscul de ruptura a unui anevrism cerebral de sase ori.
Aceste metode se impart in doua mari categorii: ... Metoda Accidentul se inscrie in categoria metodelor de abordare la telefon. Din statisticile politiei, cei mai multi escroci care o folosesc sunt deja in spatele gratiilor, dar au acces la un telefon.
Accident pe autostrada Soarelui. Trafic partial blocat pe A2, dupa ce 4 masini au facut un accident. 7 persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs, marti, la kilometrul 64 de pe A2, langa localitatea Lehliu Gara, autostrada care leaga Bucurestiul de Constanta.
HotNews.ro publica estimarile unor economisti, bancheri si analisti privind cifrele macro pentru finalul lui 2010:
Licitatia pentru tronsonul Bucuresti-Moara Vlasiei (19,5 km) al autostrazii Bucuresti-Brasov a fost amanata cu o saptamana la cererea mai multor companii care au achizitionat caietul de sarcini, anunta The Money Channel, care citeaza surse din cadrul Ministerului Transporturilor.
Camioane noi de la Roman Brasov Roman Brasov are in plan construirea a doua noi generatii de vehicule grele, cu o capacitate de 32 tone si 60 de tone, programate sa intre in productie la finalul acestui an, a declarat Carol Rugacs, directorul general al constructorului de autocamioane, informeaza Ziarul Financiar.
Liderul PSD Victor Ponta a declarat luni ca USL va propune infiintarea a doua comisii de ancheta la Senat, una urmand sa se ocupe de distribuirea preferentiala a fondurilor guvernamentale catre teritoriu si o alta care sa analizeze felul in care sunt "destructurate" MAI si ANAF Ce-a de-a doua comisie se va ocupa de modul in care MAI si ANAF sunt distruse in aceasta perioada de catre conducerea PDL.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetari Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 22.09.2010, pe bd.
Constantin Mudava, cunoscut drept vindecatorul lui Nicolae Ceausescu, a murit, joi, in Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste. ... Acum un an a facut un accident vascular cerebral. L-am gasit cazut in casa. ... Adevarul de Targoviste da mai multe amanunte in articolul intitulat:
Un grav accident rutier s-a produs ieri, in jurul orei 18.15, pe DN13, la iesirea din Brasov spre Sighisoara. Cinci femei aflate in autoturismul Opel albastru au murit pe loc dupa ce au intrat in coliziune cu un tir.
Desi asigurarile sociale de batranete publice sunt individuale, de ele pot beneficia sotul supravietuitor si copiii, in cazuri care tin mai degraba de asistenta sociala.
google-analytics.com