Cautare

952 de rezultate pentru "david anton" (2.69 secunde)
Pana si ministrul Internelor si Reformei Administrative (MIRA), Cristian David, s-a declarat impresionat de cresterea liberalilor in Medgidia. Cristian David l-a atacat in termeni foarte duri pe actualul primar democrat-liberal, Dumitru Moinescu, dar si pe social-democratul Nicusor Constantinescu.
13-15, langa Cinema Patria) va avea loc lansarea cartii BELIVE si albumul GOODBYE TILL WE MEET AGAIN (Casa de Discuri A&A Records), semnate David Lapadat. ... FB event David Lapadat - Book & Album:
33), va avea loc concertul People need to cry, noul single semnat David Lapadat, care da titlul spectacolului - concert marca DAVID's PACK (componenta trupei: David Lapadat - voce, Catalin Rasvan - chitara bas, Andrei Balasa - chitara, Alexandru Salistean - clape, Mihai Diaconu - tobe).
Zilele trecute, Anton Carabelaian, fiul lui Avedis Carabelaian, i-a facut o vizita bunului sau prieten, Gheorghe Ilie Florescu, la magazinul sau situat in Piata Rosetti. Cu acest prilej, Anton Carabelaian si-a aniversat si ziua de nastere.
Cristian David este ministrul liberal cu cea mai lunga titulatura din Guvernul Tariceanu: ... Cristian David s-a aratat satisfacut de evolutia institutiilor constantene, anuntand ca se incearca obtinerea unei refinantari a proiectului RAJA.
Profesorul Daniel David de la Babes-Bolyai a descoperit apa calda: ... MIHAI SOMANESCU) Profesorul Universitar Doctor Daniel David, de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca, este socat: ... Adica goale de continut sau le adaptam intr-o masura in care le schimbam esenta,scrie David intr-un articol publicat pe siteul Romania Curata.
Dupa introducerea pe ordinea de zi a inca trei proiecte de hotariri, si votarea acesteia, au inceput discutiile pe marginea celor mai fierbinti puncte, validarea mandatului consilierului PSD, Ion Mocanu, analiza cererii consilierului David Craiu de a fi repartizat la una dintre comisiile de specialitate, constatarea demisiei lui Eugen Chebac din functia de vicepresedinte si declararea vacantei functiei, revocarea hotaririi privin alegerea unui vicepresedinte si alegerea unui vicepresedinte al CJ.
Multe din relatarile privind interventiile divine sunt adevarate povesti de groaza, precum experienta lui David. David mergea cu masina pe o autostrada aglomerata din California de Sud, cand a observat deodata ca indicatorul de benzina cobora brusc de la F la E.
Acestea sunt cateva din concluziile raportului prezentat de Autoritatea de Control a Guvernului care a cercetat afacerile derulate intre RA-APPS si firma de avocatura a Elenei Udrea, raport prezentat de ministrul delegat pentru control, Cristian David.
Miryam va canta alaturi de Ovidiu Anton pe scena Eurovision la Stockholm, Suedia. ... Ea nu este deloc straina de Eurovision si face parte de doi ani de zile din echipa lui Ovidiu Anton, iar cu Ovidiu se cunoaste de 8 ani.
Poate nu intamplator in prima gospodarie in care am intrat la Radovanu, cea a lui Alexandru David, un tanar de 26 de ani, se puneau temeliile si se inaltau zidurile viitoarei sale case.
Ministrul Internelor si Reformei Administrative, Cristian David, a recomandat prefectilor sa nu se implice in actiunile electorale premergatoare referendumului, ci numai in cele de natura administrativa, afirmand ca, in caz contrar, acestia risca sa isi piarda functiile.
In sedinta de ieri consilierul PD David Craiu i-a anuntat pe presedintele CJ, Eugen Durbaca si pe ceilalti consilieri judeteni ca a inaintat o plingere penala impotriva lor pentru ca au acceptat un imprumut de 85.000.000 de lei, bani impartiti intre primarii PC, PNL si PSD.
Ministrul internelor si reformei administrative, Cristian David, a cerut ieri schimbarea din functie a sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, Georgel Enescu, motivând ca IPJ si Politia Municipiului Craiova poarta întreaga responsabilitate pentru rafuielile stradale ale interlopilor din Banie.
Ministrul internelor si reformei administrative, Cristian David, a cerut ieri schimbarea din functie a sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, Georgel Enescu, motivând ca IPJ si Politia Municipiului Craiova poarta întreaga responsabilitate pentru rafuielile stradale ale interlopilor din Banie.
Ministrul Internelor si Reformei Administrative, Cristian David, considera ca principalul vinovat pentru exacerbarea violentei in Constanta trebuie cautat in administratia publica locala.
Consilierul judetean a dat in judecata Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii pentru anularea unei hotarari prin care fusese sanctionat pentru discriminare, in urma afirmatiilor facute la adresa consilierului David Craiu, care sustinea ca s-a facut trimitere la originea sa etnica.
Fostul portar al Universitatii Craiova, Valentin David (foto), a fost cooptat in staff-ul formatiei Gaz Metan Severin, urmand sa se ocupe de pregatirea goalkeeperilor Mihai Stetca si Mihai Neagoe.
Totusi, singurul jucator care ar avea usa deschisa la FCSB in iarna e David Miculescu (21 de ani), dar doar daca UTA va accepta oferta facuta in vara de 500.000 de euro. ... Ramane in continuare interesul nostru pentru David Miculescu", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.
Marin Anton, presedintele PDL Giurgiu, a anuntat luni seara, ca a decis sa nu mai candideze la sefia Consiliului Judetean, potrivit giurgiveanul.ro. ... Sunt la dispozitia partidului care cred ca are optiuni serioase pentru Consiliul Judetean Giurgiu", a anuntat Anton, potrivit NewsIn.
google-analytics.com