Cautare

2001 de rezultate pentru "accide" (7.25 secunde)
Senatorul Ion Iliescu continua sa starneasca pasiuni si la a treia sa tinerete, ultima dovada in acest sens fiind participarea de sambata la Scoala de femei a PSD.
Subofiterului SPP aflat la volanul masinii apartinand Administratiei Prezidentiale care a accidentat, marti, o femeie, in zona Romexpo, i s-a intocmit un dosar penal care va fi inaintat Parchetului Militar.
Doua persoane au ars de vii in autoturismul cu care se deplasau. Incidentul s-a petrecut la miezul noptii de sambata spre duminica.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu va fi operat la sfarsitul saptamanii viitoare, probabil joi sau vineri, la un spital de ortopedie de langa Paris, interventia chirurgicala urmand sa fie efectuata la ambele picioare, au declarat surse medicale.
Revocarea din functie a lui Gheorghe Flutur a lasat Romania fara ministru al Agriculturii pentru cel putin o saptamana.
Mai multe locuinte protejate au fost vizitate, in cursul zilei de ieri, de reprezentantele Organizatia Femeilor Liberale (OFL) din judetul Constanta, cu ocazia Zilei Internationale a Persoanelor cu Handicap.
Primii raspunzatori pentru accidentul de pe strada Brandusei din Craiova, cand un autoturism s-a proptit intr-o gaura din carosabil, au fost gasiti reprezentantii Regiei Autonome Apa Craiova.
Presedintele PIN, Cozmin Gusa, a lansat ieri, la Galati, campania de distribuire de brosuri referitoare la campania intitulata “In Europa, dar nu asa”.
Accidentul produs, ieri, la santierul de pe strada Dimitrie Pompeiu, soldat cu moartea a patru persoane si ranirea altor doua, este cel mai grav care a avut loc in ultimii zece ani in Capitala, din cauza numarului mare de victime, a declarat directorul adjunct al Inspectiei Muncii, Nicolae Bratu.
Intemperiile continua sa perturbe grav activitatea in centrul Statelor Unite, dupa ce o autostrada a fost inchisa in apropierea orasului Los Angeles din cauza caderilor de zapada care au afectat si o serie de cartiere ale metropolei americane.
Mai multe tari europene sunt afectate de caderi masive de zapada, fiind inregistrate numeroase accidente, in timp ce mai multe aeroporturi si-au intrerupt activitatea.
Mai multe tari europene sunt afectate de caderi masive de zapada, fiind inregistrate numeroase accidente, in timp ce mai multe aeroporturi si-au intrerupt activitatea.
Armata americana a confirmat marti ca a acceptat difuzarea limitata a unei inregistrari video militare, clasata strict secret, care prezinta comentariile facute de doi piloti americani dupa ce au ucis din greseala un soldat britanic din Irak, in 2003.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a luat cunostinta ieri de lista de dotari independente pentru 2007, in valoare de 15.300.000 de lei (153 de miliarde de lei vechi).
Social-democratii sunt gata cu textul motiunii pe tema educatiei. Ei invoca in documentul care va fi supus dezbaterii Senatului lipsa de transparenta in cazul contractelor incheiate pe 2006 si il acuza pe ministrul Hardau ca se comporta ca un boier pe mosie.
Agitatie mare ieri in comuna doljeana Seaca de Padure, unde peste o mie de oameni erau asteptati la urne pentru a desemna viitorul primar.
PD Bistrita-Nasaud a castigat un nou mandat de primar in judetul Bistrita-Nasaud, in comuna Ilva Mare, unde au avut loc alegeri locale partiale, ajungand astfel sa detina in judet 21 de primarii.
Primarul comunei constantene Vulturu, Neculai Berbec, este cercetat de oamenii legii pentru conducere in stare de ebrietate, dupa ce fost prins de politisti beat la volan.
google-analytics.com