Cautare

2001 de rezultate pentru "accide" (2.34 secunde)
La prima sedinta pe care democratul Radu Berceanu a prezidat-o in calitate de vicepresedinte al Senatului, parlamentarii au reusit performanta de a nu vota nici macar ordinea de zi.
Partidul Democrat continua in teritoriu actiunile demarate imediat dupa suspendarea lui Traian Basescu din functia de presedinte al Romaniei. Potrivit reprezentantilor PD Constanta, sunt organizate, aproape zilnic, deplasari in teritoriu, astfel incat organizatiile sa fie pregatite pentru data de 13 mai.
Sute de persoane, în mare parte adunate cu autocarul de prin comunele judetului, au participat ieri la un miting ilegal organizat de PSD la Casa Studentilor (CS) din Craiova.
Anual, Parlamentul European primeste peste 1000 de petitii depuse de cetateni din toate statele Europei. Forul legislativ european trimite raspunsuri individuale la fiecare dintre aceste petitii, insa exista si unele petitii care exprima interese generale, acestea fiind discutate in plenul Parlamentului European.
George Maior, directorul SRI, a declarat ieri, inaintea intalnirii cu membrii Comisiei SRI, ca, daca se va pune problema biletelului elaborat de prim-adjunctul Florian Coldea, va arata ca exista un raport final al anchetei interne a SRI.
Directia Apelor Dobrogea-Litoral a raspuns favorabil solicitarii privind desfasurarea Class 1 Romanian Grand Prix, in statiunea Mamaia, pe lacul Siutghiol.
Presedintele PLD, Theodor Stolojan, apreciaza ca, in cazul in care PSD ar ajunge la guvernare, Ioan Rus ar fi mai bun premier decat Mircea Geoana.
Incepand de astazi, canicula revine si, treptat, va cuprinde toata tara. Meteorologii au dat doua avertizari, una cod galben, celalalta cod portocaliu, pentru vestul tarii.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu i-a anuntat pe membrii Guvernului ca va lipsi din tara trei zile - miercuri, joi si vineri - pentru a efectua un consult medical la genunchi si a cerut ministrilor Nicolaescu si David sa coordoneze in acest interval actiunile impotriva caniculei si, respectiv, secetei.
Directia Regionala de Drumuri si Poduri Constanta a obtinut, in cursul zilei de ieri, si ultimul aviz necesar demararii constructiei soselei de centura, care va descarca orasul Constanta, dar nu numai, de povara masinilor grele care merg spre port.
Democratii au deschis sezonul campaniei electorale. "PD va fi viitorul partid la guvernare", a declarat, sambata, secretarul general al Partidului Democrat.
Deputatul PSD Bogdan Niculescu Duvaz a ramas fara permisul de conducere timp de 60 de zile, dupa ce a fost sanctionat de politistii bucuresteni pentru un accident provocat de politician in sectorul 1 al Capitalei.
Mitingul electoral organizat de PLD la Constanta nu a decurs atat de fericit pe cat si-a imaginat presedintele acestui partid, Theodor Stolojan.
Varujan Vosganian, vicepresedinte al PNL, a considera ca presedintele Traian Basescu este "un accident al politicii. "Presedintele nostru (Traian Basescu - n.r.) nu este o expresie a politicii, este un accident al politicii.
Asociatia Nationala de Prevenire si Combatere a Cancerului (ANPCC), cu sediul in Galati, a fost propusa sa reprezinte Liga Europeana a Asociatiilor de Lupta impotriva Cancerului la Forumul de lucru pentru sanatate si lupta impotriva tutunului si alcoolului al Comisiei Europene.
Ludovic Orban a afirmat miercuri ca nu intentioneaza sa demisioneze in urma implicarii in accidentul de circulatie produs duminica.
Ludovic Orban a afirmat miercuri ca nu intentioneaza sa demisioneze in urma implicarii in accidentul de circulatie produs duminica.
Ministrul Transporturilor Ludovic Orban a declarat, joi seara, la Antena 3, ca va demisiona din toate functiile publice detinute daca se va dovedi ca in urma accidentului in care a fost implicat a existat o victima.
Liderul PRM C. V. Tudor a sustinut, vineri, ca reactia Parchetului si a presei in cazul accidentului lui Ludovic Orban este "total disproportionata" si ca se urmareste scoaterea acestuia din politica.
google-analytics.com