Cautare

2001 de rezultate pentru "accide" (3.22 secunde)
Liderii celor patru mari confederatii sindicale s-au intalnit vineri cu presedintele Traian Basescu pentru a-i cere sa nu promulge Legea bugetului de stat pe 2008 in forma aprobata de Parlament si sa o retrimita Legislativului pentru a introduce amendamentele sindicatelor.
Ministrul Muncii, Paul Pacuraru, considera ca sindicalistii nemultumiti de bugetul pe 2008 sunt neinformati, avand in vedere ca, desi Parlamentul a aprobat unele amendamente aduse de acestia legii bugetului, revendicarile se regasesc inca pe agenda discutiilor care vor avea loc luni la Cotroceni.
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, nu va fi urmarit penal pentru accidentul de circulatie in care a fost implicat pe 16 decembrie, anul trecut.
Presedintele Turciei, Abdullah Gul, si cel al Romaniei, Traian Basescu, au discutat luni, la Bucuresti, despre cooperarea in domeniul energetic si economic, inclusiv despre proiectul Nabucco, tara noastra informand partea turca despre faptul ca sustine implicarea Gaz de France in proiect.
Sedinta Senatului a fost intrerupta luni, din cauza declansarii accidentale a alarmei din sala de plen a acestei Camere si a fost reluata, dupa aproximativ 20 de minute.
Candidatul independent la un loc in Consiliul Local al Municipiului Oradea Horea Vuscan a cazut victima a "bataliei electorale".
Magistratii Tribunalului Constanta au ascultat, ieri, argumentele fostului politist Bogdan Rosu, pentru care solicita redeschiderea si rejudecarea dosarului in care a fost condamnat pentru trafic de influenta si complicitate la fals material si uz de fals.
Invingatorul in lupta pentru fotoliul de primar al localitatii Poarta Alba este democrat-liberalul Vasile Delicoti, cunoscut in urma cu cativa ani mai mult pentru divergentele de opinie pe care le-a avut cu un fost sef al Inspectoratului Judetean de Politie - mai exact cu braileanul Traian Jipa.
Adriana Ticau a sustinut, in plenul Parlamentului European, importanta folosirii "vehiculelor inteligente" pe strazile Europei, aceasta sustinand introducerea sistemului "eCall" ca echipament standard pe toate vehiculele noi incepand din 2010 si a sistemului electronic de control al stabilitatii incepand cu 2012.
Deputatul PSD Adrian Nastase a declarat luni la Antena 3 ca nu demisioneaza din Parlament si ca nu renunta la imunitate pentru ca dosarele sale sunt instrumentate politic si ca Traian Basescu ar trebui sa faca un asemenea gest pentru a fi continuate anchetele din dosarele "Flota" si Mihaileanu.
La fel ca in cazul PSD Bihor, PDL Oradea a desemnat o structura noua care sa se ocupe de alegerile parlamentare din toamna.
Fostul presedinte al filialei galatene a Partidului Noua Generatie-Crestin Democrat, Igor Parvu, si-a prezentat ieri continutul dosarului de colaborare cu fosta Securitate ce tocmai i-a parvenit de la Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii.
Presedintele UDMR, Marko Bela, spera ca intelegerea PDL-PRM sa fie "un accident si nu o apropiere pe termen lung", sustinand ca intr-o viitoare formula de guvernare, care sa includa UDMR, ar putea intra reprezentantii PDL dupa clarificarea unor aspecte, dar nu si ai PRM.
Fosta disidenta a regimului comunist Doina Cornea a fost trasferata, luni, de la Spitalul Militar Cluj-Napoca la Spitalul Clinic de Recuperare pentru continuarea tratamentului de recuperare dupa accidentul vascular cerebral suferit.
Democrat-liberalul Iulian Arama este sigur de faptul ca la alegerea vicepresedintilor Consiliului Judetului niciun coleg nu l-a tradat, sau cel putin asta reiese din spusele sale.
Operatorii de taximetrie din Galati au in prezent cele mai mici tarife din tara si cu toate acestea niciunul nu se indura sa mareasca pretul pentru a nu pierde din clienti pe principiul "sa-si rupa gatul mai intai vecinul".
Ministrul de Externe Cristian Diaconescu a depus, joi, o coroana de flori, din partea MAE roman, la mormantul poetului Grigore Vieru si a vizitat Consulatul Romaniei la Chisinau.
google-analytics.com