Cautare

15079 de rezultate pentru "80 000 de romani sufera de schizofrenie" (7.23 secunde)
In luna mai, specialistii din toata lumea marcheaza Ziua Internationala de Lupta Impotriva Astmului. In Romania, Societatea Romana de Pneumologie (SRP) organizeaza de 10 ani deja, campanii de informare si educare.
Divergentele legate de impartirea institutiilor deconcentrate se vor rezolva, asa cum au anuntat liderii social-democrati si cei democrat-liberali constanteni, inca dinainte de Paste, la Bucuresti, a subliniat, ieri, senatorul Mircea Banias (foto).
Romanii sunt foarte atrasi de achizitia unei francize, daca aceasta costa mai putin de 15.000 de euro, declara reprezentantii CHR Consulting, compania care a organizat recent Salonul International de Franciza RoFrancize.
In timp ce la Bruxelles reprezentantii Uniunii Europene isi pun problema eliminarii cotelor de lapte, producatorii romani si-au facut in mare masura temele, solicitand cotele de lapte.
Basescu-si poleieste cu aur de 50.000 de euro biserica", pe care il puteti citi in continuare.
Dupa trecerea Romaniei la economia de piata s-a dezvoltat in randul anumitor oameni de afaceri autohtoni tendinta de a ataca segmentul de off-shore.
Aderarea tarii noastre la Uniunea Europeana va schimba radical piata muncii, multi romani fiind tentati sa plece in afara si sa castige suficienti bani pentru un trai decent.
Viorel Dolha Transnistria in sens geografic este delimitata de malul de 800 km al Nistrului, de malul de 600 km al Bugului si litoralul de 150 km al Marii Negre (1).
Dezbaterea europeana despre Brexit a generat si ceva reactii in randul politicienilor romani si in mijloacele de comunicare in masa romanesti; niciuna nu e demna de numele de pozitie nationala.
Reprezentantii DUBAI TOURISM (DCTCM) in Romania au declarat recent, cu ocazia uinei conferinte de presa, ca se asteapta la o crestere de cel putin doua cifre procentuale a numarului de romani ce vor alege Dubaiul ca destinatie de vacanta.
Petrecerea vacantei de vara pe Litoral a devenit deja o obisnuinta, iar multi dintre noi incercam sa alegem cea mai buna solutie pentru cazare.
10% dintre bloggerii respondenti au castigat anul trecut peste 1.000 de euro, arata un studiu recent.
'Migratie si Securitate', prezidat de Jaques Barrot, Vice-Presedinte al Comisiei Europene. ... Amenintarile s-au inmultit si s-au diversificat, dupa cum au demonstra-o atentatele teroriste de la 11 septembrie, din Statele Unite ale Americii, din Spania si din marea Britanie, din India, Pakistan si din alte tari asiatice.
Vreme extrema in Europa - Avertisment de la MAE: Iata tarile cu riscuri meteo Ministerul Afacerilor Externe avertizeaza romanii care se afla sau au de gand sa calatoreasca in aceste zile in Occident ca multe tari din vestul Romaniei se confrunta cu situatii meteo extreme.
Marius Diaconescu) - Continuare - Nu sunt faimos, dar sunt aroman Diferenta gradului de integrare a aromanilor emigrati inainte si respectiv dupa 1925 a determinat optiuni identitare diferite. Indiscutabil, toti sunt cetateni romani loiali statului roman.
In cursul noptii de marti spre miercuri, presedintele Romaniei, Traian Basescu, s-a aflat pe litoral, unde a petrecut doua ore impreuna cu consoarta sa la hotelul Majestic din statiunea Olimp.
Dupa cinci zile de vacanta petrecute in Turcia, parlamentarii din Comisia pentru invatamant au ajuns la concluzia ca au nevoie de o camera de joaca la Parlament, ca medicii romani sunt mai buni decat cei turci, ca "ciorba turca" nu este cine stie ce si au constatat ca au pus cateva kilograme pe ei din cauza baclavalelor.
Blocul National Sindical a sesizat forurile europene cu privire la eliminarea vizelor impuse muncitorilor romani care vor sa lucreze in Spania, considerand ca pastrarea acestei restrictii dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana incalca legislatia comunitara.
Atunci cand este vorba despre politicieni, Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii nu s-a dovedit eficient, apreciaza avocatul Marian Mandache, coordonator al Departamentului pentru Drepturile Omului din cadrul Organizatiei Romani CRISS.
Presedintele Traian Basescu a declarat la finalul intrevederii de ieri cu premierul italian Silvio Berlusconi ca discutiile s-au centrat pe dezvoltarea unui proiect comun intre cele doua tari care sa aiba ca scop integrarea cetatenilor romani de etnie roma atat in societatea romaneasca cat si in cea italiana.
google-analytics.com