Cautare

15078 de rezultate pentru "80 000 de romani sufera de schizofrenie" (3.26 secunde)
Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, a precizat, in mai multe rinduri, ca ajutoarele de stat, orientate catre producatorii din zootehnie si industria carnii, vor creste in ponderea bugetului ministerului.
O data revenita vremea frumoasa bucurestenii si nu numai dau fuga la sfarsit de saptamana pe Valea Prahovei. Totusi, distractia chiar pentru de o zi, costa scump.
Pentru 2006, Sanatatea va avea un buget cu 40% mai mare decat cel de anul trecut, adica 458.124 de mii de RON, fata de 330.766 de mii de RON, cat au fost alocate in 2005.
Proprietarii de case, de masini si cei care joaca la Bursa vor plati taxe si impozite mai mari la bugetul statului, incepand cu 1 ianuarie 2007.
Din cauza pretului mic oferit pe piata, cultivatorii de grau prefera sa-si tina marfa pe stoc decat s-o vanda pe nimic si sa recupereze jumatate din investitie.
Criticat si controversat înca de la aplicare, nivelul taxei auto nu i-a împiedicat pe românii cu dare de mâna sa-si înmatriculeze masinile.
Preturile carburantilor comercializati in Romania ar putea sa creasca pe termen mediu, din cauza unei posibile alinieri a taxelor cu cele din statele Uninuii Europene (UE), impulsionata de preturile la titei din ce in ce mai mari la nivel mondial, apreciaza reprezentantii companiei Petrom, citati de Mediafax.
Inasprirea conditiilor de acordare a creditelor bancare, dar si numarul mic de tranzactii de pe piata imobiliara, au condus la ieftinirea apartamentelor. Fenomenul este binevenit pentru cumparatori, mai ales ca de cele mai multe ori preturile cerute de proprietari erau nejustificate.
Specialistii in imobiliare de la MagazinulDeCase.ro - un serviciu on line de tranzactii imobiliare numai de la proprietari - au efectuat o analiza a evolutiei pietei imobiliare din Dolj, in special din Craiova, din care reiese o ieftinire a apartamentelor in medie cu 10%.
Excentricii craioveni pasionati de autovehicule si-au luat pe firma adevarati monstri ai strazilor - masini de peste 3.000 de centimetri cubi. Si 44 de persoane fizice au "boala" pe masini de lux.
Doi romani, platiti de o frantuzoaica sa-i calce sotul cu masina O educatoare din Franta in varsta de 38 de ani ar fi platit doi tineri romani cu 4.000 de euro pentru a da cu masina peste sotul ei.
In septembrie - Luna Internationala de Lupta Impotriva Limfomului - Asociatia Bolnavilor cu Limfoame desfasoara a treia editie a campaniei "Info Limfom", ce isi propune sa creasca gradul de informare al publicului despre aceasta forma de cancer care ucide in fiecare an mai multi oameni decat calamitatile naturale.
Cu ocazia Zilei Mondiale de Lupta impotriva Psoriazisului, Societatea Romana de Dermatologie atrage atentia cu privire la consecintele severe ale psoriazisului - o boala cronica, sistemica, care afecteaza nu doar pielea, ci si alte organe, ducand frecvent la complicatii.Spikerii conferintei au fost doi specialisti reputati in domeniu:
Turistii romani au umflat si anul acesta buzunarele hotelierilor bulgari. Astfel, cei mai multi turisti straini care au vizitat Bulgaria in intervalul ianuarie-septembrie 2007 au fost romani, respectiv 1,3 milioane de persoane, in crestere cu 40% fata de perioada similara a anului trecut, potrivit dnevnik.bg.
Turistii romani au umflat si anul acesta buzunarele hotelierilor bulgari. Astfel, cei mai multi turisti straini care au vizitat Bulgaria in intervalul ianuarie-septembrie 2007 au fost romani, respectiv 1,3 milioane de persoane, in crestere cu 40% fata de perioada similara a anului trecut, potrivit dnevnik.bg.
Spre fericirea angajatorilor, site-urile pornografice de multe ori nu pot fi accesate la locul de munca si, chiar daca nu beneficiaza de promovare sustinuta, au o popularitate foarte mare, sustinuta de un sistem ad-hoc de "recomandari".
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Academiile fiecarui stat in care traiesc sustin propria teorie despre originea aromanilor:romani, macedoneni romanizati sau greci latinofoni.
MAE si Autoritatea Electorala Permanenta au lansat "Ghidul alegatorului roman din strainatate", pentru informarea cetatenilor romani stabiliti peste hotare in legatura cu conditiile in care pot vota la alegerile din 30 noiembrie, materialul putand fi accesat pe site-urile celor doua institutii.
Traian Basescu a participat, la Sulina, judetul Tulcea, la lansarea Programului "ARC - 2009" - program de tabere destinat copiilor si tinerilor etnici romani de pretutindeni. Printre mesajele importante transmise de presedintele Romaniei amintim:
google-analytics.com