Cautare

4880 de rezultate pentru "24" (5.17 secunde)
l 23 martie - La invitatia omologului sau, Carlo Azeglio Ciampi, Traian Basescu efectueaza o vizita de lucru in Republica Italiana (23-24 martie).
l 24 ianuarie - Participa la ceremoniile de la Iasi ocazionate de aniversarea zilei Unirii Principatelor Romane. l 27 ianuarie - ßeful statului este prezent la ceremoniile consacrate implinirii a 60 de ani de la eliberarea lagarului nazist de la Auschwitz-Birkenau, in Polonia.
Pentru presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, 2005 a fost un an pierdut din punct de vedere legislativ, din cauza disputelor politice si incercarii zadarnice a actualei Puteri de a-l schimba din functie.
Toti ministrii democrati sint batuti in cuie, chiar daca in ultimul timp s-a tot vorbit la nivel central ca unii dintre acestia si-ar putea pierde functiile.
Ministrul PD a precizat ca in perioada 23-24 februarie vor avea loc vizitele privind libera circulatie a Serviciilor si vehiculelor; 22-24 februarie pentru politicile regionale, iar 6-11 februarie pentru mediu.
In schimb, premierul Calin Popescu-Tariceanu si o parte dintre ministrii liberali vor incinge la 24 ianuarie Hora Unirii la Iasi.
El a informat ca a avut o discutie telefonica cu Emil Boc despre hotarirea luata de PD, adaugind insa ca liberalii au stabilit termenul de 24 februarie pina la care filialele sa se pronunte asupra fuziunii.
In comunicat se mai precizeaza ca punctele de vedere ale tuturor filialelor vor fi prezentate Delegatiei Permanente a PNL, care se va desfasura la 24 februarie.
Cazul mineralierului Bumbesti, facut disparut de fosta conducere a CNM Petromin, revine in actualitate intr-un dosar penal foarte incalcit, care a luat drumul Departamentului National Anticoruptie.
Tariceanu a amintit ca dezbaterea in PNL pe tema fuziunii este in curs, un numar important de filiale pronuntandu-se deja, iar la 24 februarie urmeaza sa aiba loc o reuniune a Delegatiei Permanente, unde va fi analizata pozitia filialelor si se va formula un punct de vedere al partidului.
Asimilarea parlamentarilor care au detinut cel putin trei mandate cu categoria sociala a magistratilor pentru conditiile de pensionare a fost votata de 317 parlamentari, iar 24 s-au abtinut si 4 au votat impotriva.
Reamintim ca in data de 27 mai 2005, Dinu Patriciu a fost retinut la Parchetul General in baza unei ordonante emise pentru 24 de ore.
Motiunea de cenzura a Opozitiei a cazut la vot, in Parlament. Impotriva motiunii au votat 246 de deputati si senatori, iar in favoarea ei, 214, numarul parlamentarilor prezenti in sala fiind 460.
PSD ar aduna voturile a 24% din cetateni, iar pentru PRM ar vota 13%. UDMR si PNG se afla la egalitate, cu 6% din optiunile electoratului.
Vineri, 24 februarie a.c., Vasile Francu s-a prezentat la conferinta de presa a deputatului PC Andrian Mihei, nu pentru a vorbi de buna intelegere dintre cele doua partide, ci pentru a da "lectii de moralitate", in lipsa, deputatului PD Laurentiu Mironescu si directorului Administratiei Porturilor Maritime, Mircea Banias, colegii sai de partid.
Liberalii au adoptat vineri, 24 februarie a.c., Rezolutia prin care spun "DA" fuziunii cu Partidul Democrat. ... vineri, 24 februarie a.c.):
Nu exista oameni mai huliti decat milionarii romani. Jumatate de secol de indobitocire comunista ne-a invatat ca oricine are mai mult decat noi ne este obligatoriu dusman, pentru ca nu putea deveni bogat decat prin exploatarea aproapelui.
La numai o luna de la aprobarea bugetului pe 2006 a Consiliului Judetean Bihor, a avut loc prima rectificare de buget, cu aproape 2,5 milioane de lei noi.
El a precizat ca, "inclusiv in noua Lege a statutului parlamentarului, la articolul 24, regula stabilita pentru aceste cazuri este votul secret".
Solicitarea de perchezitie a imobilelor apartinand presedintelui Camerei Deputatilor, social-democratul Adrian Nastase, a fost respinsa ieri de parlamentari.
google-analytics.com