Cautare

4885 de rezultate pentru "24" (1.56 secunde)
In scrisoare se arata ca CSAT a hotarat la 24 iulie 2006 ca SRI, SIE, Ministerul Justitiei, MApN si MAI sa procedeze la declasificarea, in regim de urgenta, a tuturor dosarelor care se refera la persoanele ce ocupa unele functii in stat, cum ar fi parlamentari, prefecti, primari, iar acest lucru incalca mai multe legi.
Munca in administratie pare sa ii fi daunat grav subprefectului Ionel Ciobotea.
Piata materialelor de constructii si a imobilelor ar putea creste spectaculos in urmatoarele cateva luni, daca estimarile specialistilor in domeniu se confirma.
Acest fapt inca ramine in discutii, consilierii PSD si PC sustinind ca cele doua treimi reprezinta 23 de voturi, iar cei ai Aliantei 24 de voturi. "Din calcul reiese ca doua treimi inseamna 23,33, deci nu se poate majora la 24.
Acest fapt inca ramine in discutii, consilierii PSD si PC sustinind ca cele doua treimi reprezinta 23 de voturi, iar cei ai Aliantei 24 de voturi. "Din calcul reiese ca doua treimi inseamna 23,33, deci nu se poate majora la 24.
La aceasta manifestare, care va avea loc in perioada 24-26 noiembrie, ar urma sa participe 150 de elevi, studenti si masteranzi din toata tara, cu varste cuprinse intre 18 si 26 de ani, manifestarea constand intr-o simulare a Parlamentului Romaniei pe grupuri si comisii parlamentare, precum si in plen.
Alianta PNL-PD a castigat alegerile pentru desemnarea unui nou primar in comuna doljeana Barca, insa conducerea organizatiei judetene a PSD sustine ca scrutinul electoral, care a avut loc duminica, a fost fraudat.
Pe 5 octombrie, apa a fost oprita in Craiova 24 de ore, pentru cuplarea conductelor, insa capetele si zonele de cuplare ale tevilor au ramas mai mult timp suspendate, din pricina ca acelasi constructor, SC Lefman SRL, nu a avut oameni si materiale ca sa le stabilizeze.
Dupa mai bine de o jumatate de an de la revarsarea Dunarii, sinistratii doljeni vor intampina iarna si fara case, si fara mancare pentru ca statul nu a acordat despagubiri pentru culturile agricole de pe terenurile aflate acum sub apa decat societatilor comerciale din zona care si-au asigurat terenurile.
Candidatul Aliantei D.A. PNL-PD, Oprea Motoi, a castigat alegerile pentru fotoliul de primar al comunei doljene Barca la o diferenta de numai 13 voturi fata de contracandidatul sau pesedist, Marin Popa.
El a mai propus o lege prin care programul de liniste publica sa fie 24 de ore din 24, ca in Uniunea Europeana, si nu doar intre orele 22.00 si 8.00, iar amenzile pentru cetatenii turbulenti sa porneasca de la zece milioane de lei in sus.
Locul sase este impartit de tanarul presedinte liberal al Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, cu presedintele PD, Emil Boc, care au fost cotati cu 24% din optiunile electoratului, iar cea de-a saptea pozitie este ocupata de liderul PRM Corneliu Vadim Tudor, care a obtinut 22 de procente.
La 4 octombrie 2005, Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a aprobat propunerile ministrului Justitiei, Monica Macovei, privind revocarea din functie a sefului Samoila Joarza si a adjunctului Ionel Slavoiu pe motiv ca ar fi tergiversat unele dosare importante, printre care cel Revolutiei si pe cel al mineriadei din 13-15 iunie 1990 Ultima data, Iliescu s-a intalnit cu procurorii in acest caz la 24 mai, cand a apreciat ca este o aberatie sa fie trimis in judecata in acest caz, apreciind insa ca procurorii trebuie sa faca aceasta ancheta dupa de au primit sesizari.
Printre alte obiective de investitie care se vor desfasura in Navodari se mai numara si constructia unui camin de batrani, a unei scoli cu 24 de sali de clasa si realizarea unor constructii prin sistem ANL.
32 de voturi "pentru", 24 "impotriva" si 6 abtineri. ... De data aceasta, tabela a aratat 31 de voturi "pentru", 24 "impotriva" si 7 abtineri.
Parlamentul l-a validat ieri in functia de membru al Colegiului Consiliului National de Studiere a Securitatii (CNSAS) pe Virgiliu Leon ¥arau, propus de PD, parlamentarii PRM neparticipand la vot, nemultumiti ca acesta nu a fost verificat de CNSAS.
In prima transa au fost aprobate proiecte din 24 de comune. Dintre acestea patru localitati au primari PSD. In a doua transa s-au aprobat bani pentru inca 19 localitati.
google-analytics.com