Cautare

4885 de rezultate pentru "24" (1.84 secunde)
Paradoxal, desi in cursul primei zile Sulfina Barbu a furnizat o serie de date referitoare la faptul ca in mai multe judete exista sute de localitati ce nu detin planuri in cazul inundatiilor, aceasta s-a "razgandit" si, la numai 24 de ore de la prima declaratie a afirmat ca numarul localitatilor cu planuri "incomplete" este mult mai mic, de una sau doua la fiecare din judetele amintite luni:
Desi fusese alocata o suma de 30 de milioane de euro, firma italiana castigatoare a sublicitat la 24 de milioane de euro pentru a fi sigura ca obtine contractul.
Cunoscutii antrenori ai lotului feminin de gimnastica Mariana Bitang si Octavian Bellu au devenit de la inceputul acestui an consilieri de stat la Cotroceni, avand ca atributie promovarea sportului.
Incepand cu prima zi de vacanta parlamentara si pana la sfarsitul lunii august, deputatul democrat Laurentiu Mironescu are program de audiente, la cabinetul sau din Constanta.
Modificarea legii privind statutul alesilor locali scoate la iveala apartenenta politica a acestora in cazul in care mai erau dubii.
Toata floarea cea vestita a vietii politice locale social-democrate a facut, in cursul zilei de ieri, o vizita in localitatile Oltina si Ostrov, pentru a constata progresele care s-au facut pana la momentul de fata, dupa inundatii, precum si pentru a prezenta obiectivele vizate pentru reabilitare.
Noua lege privind statutul alesilor locali a bagat spaima in randul pesedistilor doljeni. Lovit de amnezie selectiva, presedintele organizatiei, Ion Calin, reclama migrarea primarilor "rosii" catre partidele Aliantei DA.
Desi au fost amenintati ca vor fi dati in judecata de conducerea partidului daca vor parasi PSD, tot mai multi alesi locali social-democrati parasesc formatiunea pentru care au candidat si au obtinut posturile in administratie.
Primul efect a fost intreruperea furnizarii apei calde la toate punctele termice (PT) din oras, in perioada 31 iulie (ora 24.00) - 4 august.
Primaria localitatii Priponesti trimisese Consiliului Judetului o adresa, pe 24 iulie, prin care solicita aprobarea sumei de 200.000 de lei in vederea finalizarii investitiei.
Consiliul Suprem de Aparare a Tarii a decis in sedinta din 24 iulie 2006 desecretizarea dosarelor SRI privind demnitarii si politicienii, odata cu cea a desecretizarii arhivei "ICE Dunarea".
Initiatorii si-au propus sa adune 7.000 se semnaturi pentru retragerea din Irak, campania la nivel local urmand sa se incheie la 24 august.
Fostul presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Gorj, Nicolae Mischie, a depus mai multe plangeri la Consiliul Superior al Magistraturii in care il reclama pe prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj, Gheorghe Emil Mota.
Alti 24% au spus ca este inutila. Cat priveste netrimiterea de catre Traian Basescu la parlament a demisiilor, 41% dintre cei chestionati au spus ca a fost intentionata, iar 30% au apreciat ca a fost o simpla omisiune.
Legea antimigrare, prezentata ca fiind "sperietoarea" alesilor locali nehotarati, are, ca orice lege, slabiciunile sale. Astfel, consilierii, primarii si viceprimarii pot sa vina de hac in cel putin trei feluri actului normativ care ii leaga pe durata mandatului de partidul la care si-au declarat apartenenta.
La un moment dat singura solutie parea a fi consolidarea unei case inscrise pe lista de demolari, imobil aflat pe Calea Domneasca, nr. 24. Problema a ramas insa nerezolvata.
In perioada 24-25 august, va organiza la Vatra Dornei o ßcoala de vara, la care vor participa toti sefii organizatiilor judetene si municipale, liderii "Generatiei 2008", managerii de campanie si purtatorii de cuvant.
Printre cei mai cinstiti romani par a fi ziaristii care sunt corupti doar in proportie de 24%, dar nu atat de cinstiti ca preotii.
Pe de alta parte, Geoana a afirmat ca, potrivit sondajelor, intentia de vot este de 24-25 % pentru PSD, aratand ca cifra nu e rea, dar s-ar fi asteptat la un transfer mai rapid de incredere spre PSD fata de rezultatele dezastruvase ale actualei guvernari.
Dupa o vara plictisitoare in opozitie, PSD incepe toamna cu amenintari catre primarii care s-au saturat de doctrina social-democrata si au parasit partidul inainte de 10 august, data intrarii in vigoare a Legii nr.
google-analytics.com