Cautare

4886 de rezultate pentru "24" (2.56 secunde)
Cei mai "harnici" la acest capitol sunt deputatul PD-L Iulian Barsan, care are o prezenta la vot de 96,10%, si deputatul liberal Emil Strunga, cu o prezenta de 90,24%.
Astfel, Presedintele Romaniei a fost sesizat de catre procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, la data de 24 septembrie 2007, pentru exercitarea dreptului de a cere urmarirea penala fata de Seres Codrut, fost ministru al economiei si comertului", se arata intr-un comunicat al Parchetului ICCJ.
Astfel, Presedintele Romaniei a fost sesizat de catre procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, la data de 24 septembrie 2007, pentru exercitarea dreptului de a cere urmarirea penala fata de Seres Codrut, fost ministru al economiei si comertului", se arata intr-un comunicat al Parchetului ICCJ.
Dintre cei 34 de candidati, 21 sunt in localitati in care exista deja primari PSD, dintre cele 24 de localitati in care avem primari, iar 13 sunt din localitati unde nu avem primari PSD.
Mircea Toader, presedintele filialei judetene a PD-L (partidul format din fuziunea PD-ului cu PLD) ne-a declarat ca pe 24 februarie va fi anuntat candidatul democratilor la primaria orasului Galati.
Pe data de 24 ianuarie, PSD Constanta decidea excluderea lui Petre Stanca, iar ulterior valida aceasta decizie. Urmarea a fost contestatia depusa la centru de Petre Stanca, acesta declarand ca masura este nestatutara.
Demersul presedintelui Consiliului Superior al Magistraturii completeaza solicitarile adresate ministrului interimar al Justitiei, Teodor Melescanu, si premierului Calin Popescu Tariceanu, transmise in urma analizei Plenului Consiliului Superior al Magistraturii din 24 ianuarie.
Conducerea PDL a decis sa organizeze alegerile Organizatiei de Tineret a partidului in zilelele de 23 si 24 februarie.
Proiectul de lege al PC, prin care se dorea ca demnitarii sa nu mai poata sa faca parte din comisii de privatizare si din consiliile de administratie, nu a reusit sa treaca de votul parlamentarilor, desi toata lumea parea de acord cu ideea conservatorilor.
Presedintele PSD Navodari, consilierul local Nicolae Matei a solicitat, ieri, Prefecturii Constanta sa ia act de "ilegalitatile pe care consilierii locali din partea PDL, impreuna cu primarul orasului Tudorel Calapod, le comit".
Bogdan Boza, contracandidat al Elenei Basescu la alegerile din 24 februarie pentru functia de secretar general al OT PDL, a fost exclus, martea trecuta, din organizatia PDL Sector 1, pentru "atingeri grave" ale imaginii partidului.
raportat la art. 24 alin.3 din Legea 554/2004 toate cu aplicarea art.33 C. Pen.", se arata in plangere.
Camera Deputatilor a respins, miercuri, Ordonanta 95/2007 emisa in timpul mandatului lui Tudor Chiuariu, in vederea desfiintarii Comisiei prezidentiale care analiza sesizarile privind infractiunile savarsite de ministri, declarata neconstitutionala de catre CCR.
ieri, 24 martie a.c.) a avut loc o sedinta la care a luat parte si Politia Comunitara si s-au pus la punct masurile pe care le vom lua.
La summit vor participa aproximativ 3.000 de delegati, fiind confirmata deja participarea a 24 de sefi de stat, 26 de premieri si 87 de oficiali cu rang de ministru.
Perioada critica este astazi si maine, miercuri, pana la ora 24.00. In acest interval, recomandarile de mai sus devin obligatorii.
t Derby-ul seriei, Gaz Metan - FC Arges, s-a incheiat cu victoria gazdelor care au devenit astfel noii lideri ai seriei t Privind tabelul rezultatelor din aceasta etapa, ne dam seama ca a fost o runda a remizelor t Meciul "raurilor", Muresul vs.
Reamintim ca termenul-limita pentru depunerea candidaturilor, ce include avizarea lor de catre presedintele Biroului Electoral Judetean, este 22 aprilie, ora 24.
Atat presedintele Biroului Electoral Municipal, judecatorul Robert Florea, cat si cel al Biroului Electoral Judetean, judecatorul Eugen Mortu, si-au reiterat pozitiile vizavi de termenul-limita al depunerii candidaturilor, data de 22 aprilie, ora 24.00, neputand fi depasita din niciun motiv.
google-analytics.com