Fostul contracandidat al Elenei Basescu la functia de secretar general al OT PDL, Bogdan Boza, a demsionat, luni, din PDL, el urmand sa candideze la functia de primar al Sectorului 1, impotriva lui Razvan Murgeanu, posibil candidat la acest post.
Bogdan Bozasi-a inaintat demisia in alb la grupul PDL de la Camera Deputatilor, el ajungand la Parlament dupa incheierea sedintei Colegiului Director al PDL.
"Pe documentul inaintat PDL scria doar titulatura, data si semnatura. Ii las pe domnii Emil Boc si Razvan Murgeanu sa compleze motivele demisiei", a spus Boza.
"Hartia demisiei mele era patata si mototolita, exact ca imaginea PDL din ultima vreme", a completat el. Boza a anuntat ca va candida ca independent la functia de primar al Sectorului 1, impotriva lui Razvan Murgeanu, care va fi, cel mai probabil, candidatul PDL. El a mai aratat ca nu se va inscrie intr-un alt partid, dar va accepta sprijinul altor forte politice. Boza a sustinut ca ar putea avea discutii cu partidele interesate sa propuna candidati competenti. Bogdan Boza, contracandidat al Elenei Basescu la alegerile din 24 februarie pentru functia de secretar general al OT PDL, a fost exclus, martea trecuta, din organizatia PDL Sector 1, pentru "atingeri grave" ale imaginii partidului.