Cautare

4886 de rezultate pentru "24" (1.60 secunde)
"Au fost 27 de candidaturi, dintre care 24 de la partide politice si trei independente. Dintre cele 24, 17 au fost admise si 7 respinse.
24. Viorel Radu Craciuneacu - operator PC. "Ne respectam promisiunea facuta cetatenilor din Mangalia de a reforma clasa politica, imbinand entuziasmul tineretii cu experienta celor varstnici.
In scrisoare, BEC face referiri la art.24 alin. ... Vlad Hogea a aratat ca in privinta lui Sorin Oprescu au fost "scene de teatru absurd", in care BEM i-a admis candidatura si apoi i-a respins-o, dupa o analiza facuta in 24 de ore de cei doi magistrati.
Consiliul Superior al Magistraturii a comunicat Comisiei juridice de numiri, disciplina, imunitati si validari din cadrul Senatului Romaniei faptul ca:
Candidatul UDMR pentru Primaria municipiului Sfantu Gheorghe, deputatul Antal Arpad Andras, incepe marti la pranz o campanie maraton de 24 de ore, timp in care nu va dormi deloc si va vizita treizeci de locatii, printre care magazine, Salvarea, Gara, dar si o frizerie, unde se va tunde.
Interpretii de muzica populara Nicolae Furdui Iancu si Ionut Fulea candideaza la alegerile locale din acest an, in judetul Alba, primul pentru postul de consilier local la Alba Iulia, din partea PNL, iar cel de-al doilea din partea PDL, pentru Consiliul Judetean.
IPP informeaza ca Vasile Blaga a cheltuit pana acum, in campanie, 269.866 euro pentru publicitatea in presa scrisa, plus 12.000 euro in precampanie, Ludovic Orban a cheltuit 84.941 euro plus 22.013 euro in precampanie, Cristian Diaconescu - 86.218 euro, Cozmin Gusa - 14.062 euro plus 24.065 euro in precampanie, iar Sorin Oprescu - 10.517 euro.
Locuitorii sectorului 5 au primit, marti seara, din partea unor echipe de activisti PSD, telefoane mobile si cartele pre-platite incarcate cu patru euro, pe cutiile aparatelor fiind scris numarul de telefon al actualului primar de sector, Marian Vanghelie, candidat pentru un nou mandat.
Potrivit BEC, la Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB), PD-L a obtinut 36,74% din voturi, urmat de PSD, cu 24,28%.
Situatie de neimaginat in teritoriu, unde, conform datelor centralizate de Biroul Electoral Judetean, au fost declarate nule circa 35.000 de buletine de vot, ceea ce reprezinta peste 12% din totalul voturilor valabil exprimate.
El a mai spus ca mitingul "spontan" din Vidra a aparut la 24 de ore de la alegeri, doar pentru ca PSD a obtinut mai putine voturi decit PDL in Ilfov.
Pretedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la deschiderea oficiala a Targului Bursier, ca, "poate" imediat dupa alegeri, Fondul Proprietatea va intra pe piata de capital.
Deputatul PDL Cristian Boureanu a cumparat, impreuna cu sotia sa, un apartament in New York, in februarie 2008, contra sumei de 970.000 USD, iar in perioada 2007-2008 a cumparat 16 terenuri intravilane in Capitala si doua terenuri in judetul Ilfov.
Ieri dupa-amiaza, administratia locala din Navodari a dat in folosinta parcarea situata in zona blocului 19 Est. Pe un proiect al Primariei Navodari, in aceasta zona au fost demolate, in anul 2007, 46 de garaje.
Cea mai ridicata prezenta la vot a fost inregistrata in judetul Ilfov -39,24%, urmat de judetul Gorj - 39,09%, Dolj - 36,10%, Valcea -33,52% si judetul Giurgiu -33,41%.
PDL detine in Consiliu 24 de mandate, PSD - 16, PNL - 8, PNG - 4, iar PRM - 3.
Conform informatiilor furnizate de judecatorul Robert Florea, presedintele Biroului Electoral Municipal, candidatul PSD, Dumitru Nicolae, a obtinut 60.206 voturi (71,19%), in timp ce pentru reprezentantul PD-L, Andrei Lisinschi, au votat 24.366 de galateni (28,81%).
Reprezentantii Avocatului Poporului au responsabilitatea, asemenea institutiilor similare din statele comunitare, de a veghea asupra existentei unui dialog deschis si transparent intre institutiile statului si cetatenii, precum si de a media eventualele conflicte.
Nicusor Constantinescu a spus, pe scarile Casei de Cultura, unde s-a desfasurat sedinta de constituire a consiliului, ca va propune luni, 24 iunie a.c., alocarea sumei de 50 de mii de euro sau dolari, pentru ca tanara sa poata dansa din nou.
Prefectul Danut Culetu a initiat o serie de audiente in judetul Constanta, vizate fiind localitatile-centru Baneasa, Cernavoda, Harsova, Mangalia, Medgidia si Negru- Voda.
google-analytics.com