Cautare

4885 de rezultate pentru "24" (1.61 secunde)
Consiliul Superior al Magistraturii a hotarat la 24 mai ca procurorii nu pot fi citati si obligati sa se prezinte in calitate de martori in fata comisiilor parlamentare, deoarece, conform normelor constitutionale, fac parte din autoritatea judecatoreasca.
Social-democratii cer PD ca, in termen de 24 de ore, sa isi retraga toti reprezentantii numiti pe criterii politice in structurile locale ale institutiilor de stat.
La randul lor, social-democratii au spus ca nu au nici un protocol incheiat cu PNL si le-a cerut democratilor sa-si retraga in 24 de ore toti reprezentantii din institutiile locale.
In replica, purtatorul de cuvant al PSD, Cristian Diaconescu, a declarat ca PSD nu are niciun fel de protocol cu PNL si a solicitat PD ca in termen de 24 de ore sa-si retraga reprezentantii din institutiile de stat locale.
Rezultatele se afiseaza pe 24 iunie Testele nationale contin trei probe obligatorii pentru elevii care au absolvit cursurile in scoli cu predare in limba romana, respectiv limba si literatura romana, matematica si, la alegere, istoria romanilor sau geografia (Romaniei), in functie de optiunea fiecarui candidat.
In aceasta sesiune parlamentara, 1.126 de petitii s-au aflat pe masa Comisiei de abuzuri din Senat.
In toamna anului trecut, mai exact in perioada 24 octombrie - 2 noiembrie, deci timp de zece zile, acestia au mai fost la un turneu de rugbi, dar in Franta, la Albi, iar suma cheltuita de acestia s-a ridicat la 14.144,7 lei (3.861,22 euro si 555,91 lei).
Pe data de 31 iulie a.c., Consiliul Local Navodari s-a intrunit in sedinta, pe ordinea de zi fiind inscrise un numar de 24 de proiecte de hotarari.
El este urmat de Gigi Becali - 39%, Theodor Stolojan - 35%, Calin Popescu-Tariceanu si Teodor Melescanu - 30%, Emil Boc - 26%, Mircea Geoana - 24%, Adrian Nastase - 19%, Bogdan Olteanu 18%, Ion Iliescu 16%, Dan Voiculescu - 15%, Corneliu Vadim Tudor - 14%, Marian Milut - 9%, Marko Bela - 8%.
Un copac emana 20 metri cubi de oxigen in 24 de ore, iar un om are nevoie de doar 2 metri cubi de oxigen pe zi.
Senatorii vor dezbate, marti, Ordonanta de Urgenta nr.25/2007 privind aprobarea restructurarii Guvernului, iar Ordonanta 24/2007 privind investitura din aprilie a Cabinetului Tariceanu II isi asteapta inscrierea pe pe ordinea de zi a sedintelor Senatului.
De asemenea, 40% dintre tinerii in varsta de 13 ani, din mediul rural, nu urmeaza nici o forma de invatamant, iar 24% dintre elevi parasesc scoala inaintea terminarii stagiului obligatoriu de invatamant.
Potrivit lui Boc, din punct de vedere juridic, ordonantele de urgenta 24 si 25 din 2007, referitoare la restructurarea Guvernului si a aparatului Cabinetului, respinse marti de Senat, produc efecte pana la publicarea lor in Monitorul Oficial, respectiv pana la expirarea termenului de 3 zile pentru ca o lege sa intre in vigoare.
Sfartitul guvernarii de dreapta" sa fie depusa astazi, 24 septembrie. Liderul grupului parlamentar PSD din Senat, Ion Iliescu, care s-a abtinut la votul din Comitetul Executiv, a declarat ca a semnat motiunea, deti are o serie de obiectii legate de aceasta, pe care ti le mentine.
Mircea Geoana, liderul PSD, si-a vazut ieri dupa-amiaza dorinta implinita: motiunea de cenzura "1000 de zile de haos - Sfarsitul guvernarii de dreapta" a fost depusa in Parlament.
Astfel, data limita pentru depunerea si inregistrarea candidaturilor atat pentru partidele politice, aliantele politice, aliantele electorale, organizatiile cetatenilor apartinand minoritatilor nationale, candidatii independenti care au depus pana la data de 14 martie listele de sustinatori, cat si pentru cele care nu au depus aceste liste, este 26 septembrie, ora 24.00.
Dosarul Mihailesti a fost deschis dupa ce, in 24 mai 2004, un camion incarcat cu 20 de tone azotat de amoniu ambalat in saci dubli din plastic, s-a rasturnat in comuna buzoiana Mihailesti si a sarit in aer.
Cupola Complexului Muzeal de Stiintele Naturii a gazduit duminica seara scrutinul pentru desemnarea echipei care va conduce de azi inainte Organizatia Judeteana a Partidului Liberal Democrat.
In acelasi timp, au fost incalcate prevederile din Legea 3/2000 privind organizarea referendumului, intrucit, in dorinta de a-l organiza concomitent cu alegerile europarlamentare, nu s-a stabilit o data, cum prevede legea, ci un termen, situatie in care toate procedurile scrutinului pot sa fie desincronizate", preciza PRM, in contestatia din 24 octombrie.
"In acelasi timp, au fost incalcate prevederile din Legea 3/2000 privind organizarea referendumului, intrucat, in dorinta de a-l organiza concomitent cu alegerile europarlamentare, nu s-a stabilit o data, cum prevede legea, ci un termen, situatie in care toate procedurile scrutinului pot sa fie desincronizate", preciza PRM, in 24 octombrie.
google-analytics.com