Cautare

10752 de rezultate pentru "15" (1.47 secunde)
Camera Deputatilor va organiza o licitatie deschisa la 15 mai, pentru asigurarea serviciilor de transport aerian si cazare in strainatate in 2006 pentru membrii forului legislativ, se arata intr-un comunicat al Serviciului pentru presa.
In 2005, consilierii locali nu au reusit sa fie cunoscuti de craioveni, alesii vazandu-se obligati sa tina audiente zidurilor goale.
Potrivit statisticilor Camerei Deputatilor, dintre cele 43 de proiecte legislative, 21 se afla in faza de promulgare, doua sunt pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor, 15 la comisiile permanente, patru au fost trimise la Senat, iar unul este inregistrat la Biroul Permanent pentru trimitere la comisii, in timp ce opt proiecte de lege se afla la comisii cu termenul de depunere a raportului depasit.
La alegeri s-au inscris 15 candidati, dintre care s-au prezentat doar 13, doi renuntand din cauza unor probleme in familie.
Ministerul Justitiei propune actualizarea declaratiilor de avere pana la data de 31 mai a fiecarui an. In acest mod ar putea fi raportate corect veniturile, potrivit declaratiilor fiscale, si nu estimarilor personale.
El participa la Brasov la cea de-a IV-a intrunire a Rezistentei Romanesti Anticomuniste, organizata de Asociatia "15 Noiembrie" Brasov. (A.M.)
In zona actioneaza 15 echipe de demolatori si 20 de camioane pentru caratul bunurilor, toate puse la dispozitie de Societatea Nationala a Lignitului Oltenia.
Toata piata de produse industriale va fi mutata pana pe 15 iunie, atunci cand executantul lucrarii va finaliza constructia. In plus, vom putea sa o modernizam, asa incat, la final, in iarna, sa o putem inchide si pe partile laterale", a spus Carol Schreter, primarul municipiului Petrosani.
"In perioada 23 martie - 9 mai, au fost inscrise in grafic 15 activitati din care putem aminti: 'Valori europene - dezbateri, expozitie si spectacol';
Cu 5% mai putin decat ar obtine gruparea lui Mircea Geoana, daca duminica viitoare s-ar organiza alegeri, pesedistii liderului Mihai Bar ar fi votati de 15% din electoratul bihorean.
"Este clar ca vreme de 15 ani s-a facut prea putin pentru pensionari", a afirmat Oscar Benes, care a explicat ca situatia deosebita a acestei categorii de persoane se datoreaza economiei romanesti.
Premierul Calin Popescu Tariceanu nu este de acord, cel putin deocamdata, cu restructurarea guvernului. "De principiu, va spun ca nu se schimba caii cand treci raul.
"Daca vom lua imprumutul bancar va fi in avantajul nostru, deoarece dobanda la banca este de maximum 15 la suta pe an, in timp ce, daca nu achit datoria, penalitatile sunt de 0,1 la suta pe zi, respectiv 36,5 la suta pe an", a mai spus Botgros.
S-a redus astfel si suma, de la 15.000 de miliarde de lei la 4.000 de miliarde, deficit care ar fi fost rezultatul aplicarii TVA-ului redus.
Potrivit informatiilor primite de la DADR Dolj, daca apele se retrag pana pe 15 iunie, peste 4.700 de hectare de teren mai pot fi insamantate cu porumb extratimpuriu sau cu soia.
"Primaria a depus cerere de stramutare pe 15 mai la Inalta Curte de Casatie si Justitie, iar ICCJ a emis un certificat in care ne anunta ca pe 15 septembrie va comunica unde si cand se va judeca procesul.
Presedintele a ajuns in tara ieri, in jurul orei 15.00, de la aeroport fiind dus direct la Spitalul Elias din Bucuresti. ... Primul demnitar in vizita la presedintele Basescu a fost chiar ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, la numai 15 minute de la internarea sa in Spitalul Universitar Elias.
Conducerea PSD a decis sa elaboreze textul unei motiuni de cenzura care va fi depusa imediat dupa reuniunea din iunie a Consiliului European.
Dan Vasiliu a estimat ca delegatia parlamentarilor chinezi a donat Senatului intre 15 si 20 de computere, urmand ca o alta donatie sa fie trimisa separat de catre parlamentarii asiatici si parlamentarilor din Camera Deputatilor.
Guvernul a aprobat ieri prin hotarare, oferirea unui sprijin financiar judetului Constanta, in valoare de 1,152 milioane lei noi pentru a se realiza mai multe obiective locale.
google-analytics.com