Cautare

10752 de rezultate pentru "15" (3.30 secunde)
Liderul grupului conservator din Camera Deputatilor, Bogdan Pascu, a declarat ieri ca sesizarea catre presedintele Traian Basescu pentru cercetarea penala declansata in cazul vicepremierului George Copos (foto) face parte din prerogativele ministrului Justitiei si ale primului-ministru.
Dosarele pe care SRI a inceput sa le predea luni CNSAS faceau initial parte din cele clasificate ca privind siguranta nationala, dar au fost reevaluate in cadrul comisiei mixte CNSAS-SRI. In plus, la 15 mai a inceput si predarea de catre SRI a cartotecii generale documentare a Securitatii.
Povestea dalei pietonale din fata blocurilor T14-15 si N24-25 din cartierul Lapus este pe cale sa atinga cotele absurdului daca avem in vedere ca pe 25 mai consilierii municipali vor decide daca ii dau sau nu unei asociatii controlate de Dinel Staicu aproximativ 3.000 mp de pamant aflat la trei metri sub dala.
Ultima sedinta de Consiliu Local Municipal Mangalia a demonstrat ca neintelegerile dintre democrati sunt departe de a se fi stins.
Pentru casele distruse si in pericol de prabusire s-a stabilit valoarea fixa de 15.500 de euro, adica 544 de milioane de lei pentru reconstructia unei case, iar pentru cele avariate valoarea s-a stabilit inmultind suprafata medie a unei case, adica 70 mp, cu valoarea consolidarii, adica 50 de euro/mp.
Potrivit lui Nicusor Constantinescu, prefectul ar fi trebuit sa notifice cu 10 zile inainte de atacarea in contencios-administrativ, iar aceste prevederi nu au fost respectate, dovada fiind - mai spune presedintele CJC - notificarea 3392/29.05.2006 primita la ora 15.45.
Vom trece la sanctiuni daca nu vor incepe sa respecte legea si nu cred ca o sa fie prea incantati cand vor primi amenzi cuprinse intre 15 si 25 de milioane de lei", a precizat Butaru.
Aceasta dezbatere se organizeaza in 15 judete ale tarii si are ca obiectiv accelerarea reformarii parlamentarului roman, printr-o mai buna responsabilizare a acestuia in raport cu cetatenii si printr-o crestere a transparentei activitatii si deciziilor sale.
Remarcile diplomate s-au oprit insa aici, democratii solicitand insistent restructurarea guvernului prin scoaterea pe tusa a posturilor de vicepremieri si reducerea la 15 a numarului de ministere.
"Nu subapreciati aceasta mare oportunitate pentru ca in urma cu 10-15 ani regiunile din sudul Italiei erau nevoite sa restituie Comisiei Europene jumatate din fonduri deoarece nu reuseau sa le cheltuiasca.
Nici nu s-a uscat bine cerneala pe situatia trimisa la ministerele de resort din Bucuresti, ca autoritatile judetene trebuie sa se apuce din nou de calcule.
Din grupul de rugaciune plecat in pelerinaj fac parte 15 deputati, printre care Monalisa Galateanu, Petru Andea si Ioan Buda de la PSD, Angela Buciu de la PRM, Pantelimon Manta de la PC si independentul Mircia Giurgiu.
Inscrierile se fac in perioada 19 iunie - 15 iulie, la Compartimentul Resurse Umane din cadrul Primariei Mangalia.
Antonescu a spus ca a discutat cu premierul, cu aceasta ocazie, doar 15 secunde. "A, nu credeam sa ma intampini chiar tu!", i-ar fi spus premierul lui Crin Antonescu, atunci cand cei doi s-au intalnit la restaurant.
Seria amenzilor a continuat si ieri, cand Popescu a fost sanctionat cu 15 milioane de lei pentru starea jalnica in care se afla un grup sanitar din Parcul "Romanescu".
Roxana Stefan, 15 ani, eleva, Constanta: "Fata de anii trecuti arata mult mai rau. Nu-mi place deloc cum arata plaja, e foarte murdara, si se cunoaste ca nu a avut nimeni grija de ea.
Partidele parlamentare au cheltuit anul trecut 24.033.254 RON si au avut venituri de 25.387.434 RON, subventiile de care au beneficiat fiind de 7.030.008 RON, se arata in raportul privind finantarea partidelor in 2005 elaborat de Curtea de Conturi.
RAADPFL Craiova a fost vizitata saptamana trecuta de compartimentul audit al primariei. In urma controlului, functionarii au descoperit ca regia a cumparat rasaduri de flori, de la terti, pe care le-a revandut municipalitatii, desi avea altele in stoc.
google-analytics.com