Cautare

10752 de rezultate pentru "15" (2.87 secunde)
Vicepresedintele CNS, Ferencz Csaba, a declarat ieri ca Marea Adunare Secuiasca este o manifestare pasnica, apolitica, iar proclamatia care va fi citita la 15 martie la Odorheiu Secuiesc nu este un document anticonstitutional.
Solicitarea de perchezitie a imobilelor apartinand presedintelui Camerei Deputatilor, social-democratul Adrian Nastase, a fost respinsa ieri de parlamentari.
Dupa ce primarul din Ordoheiul Secuiesc a refuzat marti sa autorizeze un miting al UDMR in acelasi loc si la aceeasi ora cu intalnirea convocata de Consiliul National al Secuilor, manifestarile anuntate sa se desfasoare la 15 martie provoaca tensiuni intre UDMR si Uniunea Civica.
Ordonanta de urgenta a guvernului referitoare la aprobarea strategiei de privatizare a Loteriei Romane si a Imprimeriei Romane a starnit dispute aprinse nu doar in plen, ci si pe holurile Senatului, unde Senatorul Marius Marinescu s-a imbrancit cu ministrul Bogdan Olteanu.
Disparut de pe prima scena a politicii romanesti de aproape sase ani, Petre Roman incearca o revenire in forta. Si nu singur, ci impreuna cu omul alaturi de care a cladit practic Romania in care traim, Ion Iliescu.
Primarul Szasz i-a facut chiar si o invitatie lui Traian Basescu de a fi prezent la Odorheiu Secuiesc, pe 15 martie a.c., fiind convins ca prin prezenta presedintelui ar fi o asigurare ca evenimentul va fi lipsit de incidente.
Conform acestora, o asemenea dezbatere este de "importanta nationala", avand in vedere "spaimele si suspiciunile din timpul celor 50 de ani de comunism" si realitatea ultimilor 15 ani, "care nu a aratat nici o dorinta de transformare a politiei politice in servicii secrete moderne".
El a precizat ca a luat aceasta decizie in urma mai multor convorbiri pe care le-a avut cu presedintele Traian Basescu, cu ministrul de Interne, Vasile Blaga, si cu directorul SRI, Radu Timofte, care i-au dat asigurari ferme ca, la 15 martie nu se va proclama autonomia asa-numitului ¥inut Secuiesc si ca situatia este sub control.
Liderii partidelor din Coalitia guvernamentala au convenit in sedinta de luni seara a CNC ca in comisiile permanente ale Camerei Deputatilor sa se incerce accelerarea adoptarii articolelor proiectului legii Statutului minoritatilor, desi nu s-a ajuns la o pozitie comuna privind articolul cinci.
cu luciditate, cu rabdare, uniti sau aruncand vorbe mari, incercand sa prindem vrabii batand toba, strigand vrute si nevrute, certan-du-ne, folosind ziua de 15 martie unii impotriva altora, neobtinand nimic, doar dandu-le apa la moara ultranationalistilor romani, oferindu-le munitii", a afirmat liderul UDMR in aplauzele maghiarilor.
PRM a depus ieri o initiativa legislativa de completare a legii privind organizarea si desfasurarea adunarilor publice, ca urmare a recentelor manifestatii din 15 martie, de la Odorheiu Secuiesc.
In cazul lui Adrian Nastase nu a avut nevoie decat de 15 luni de la preluarea Puterii, pana la aruncarea in derizoriu politic a fostului potentat pesedist.
Petru Calian, vicepresedinte al Partidului Conservator (PC), a anuntat ieri ca partidul sau va desfasura duminica, in Sala Sindicatelor din Alba-Iulia, o contramanifestatie la adunarea din 15 martie de la Odorheiu Secuiesc. ... "Manifestarea este o contra-manifestatie la ce s-a intamplat la 15 martie in mai multe judete din Transilvania.
Membrii PC, impreuna cu reprezentantii uniunilor culturale si ONG-urilor din Transilvania, au adoptat - la contramanifestatia de ieri de la Alba Iulia, desfasurata sub genericul "Limba romana nu se negociaza" - o rezolutie in care ii cer presedintelui UDMR, Markó Béla, sa-si ceara scuze publice poporului roman pentru declaratiile din 15 martie.
Emil Boc a amintit ca la 15 ianuarie 2002 presedintele de atunci al PD, Traian Basescu, a semnat o hotarare prin care alesii locali care aveau relatii de afaceri cu organisme ale statului erau somati ca in termen de 48 de ore sa opteze intre calitatea de consilieri si mentinerea relatiilor de afaceri.
Urmarirea penala impotriva celor doua persoane a inceput la 15 martie, ieri fiindu-le aduse la cunostinta acuzatiile. Serban Mihailescu a devenit celebru mai ales datorita poreclei de Micky Spaga, data de catre un prestigios cotidian francez.
Liderul UDMR, Markó Béla, a afirmat la 15 martie la manifestatia de la Targu Secuiesc ca functionarii care lucreaza in institutii publice in ¥inutul Secuiesc trebuie sa vorbeasca limba maghiara, iar cei care nu o cunosc sa o invete.
discutiile au inceput fix la 11.45, cu doar 45 minute intarziere, conferinta de presa s-a desfasurat exact la ora 15.00, cu numai doua ore mai tarziu decat a fost programata, iar cel care a venit la sedinta a fost Miron Mitrea, si nu Mircea Geoana.
Comparativ cu lunile trecute, doar 15 la suta din romani considera ca fostul prim-ministru mai prezinta incredere. Corneliu Vadim Tudor se bucura de increderea a 19 la suta din romani, iar Monica Macovei de 40 la suta.
Comparativ cu lunile trecute, doar 15 la suta din romani considera ca fostul prim-ministru mai prezinta incredere. Corneliu Vadim Tudor se bucura de increderea a 19 la suta din romani, iar Monica Macovei de 40 la suta.
google-analytics.com